Ben yaktıramıyorum da. İstemsiz bir şekilde utanıp heyecan yapıyorum, parmaklarım titriyor.. 😅

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben yaktıramıyorum da. İstemsiz bir şekilde utanıp heyecan yapıyorum, parmaklarım titriyor.. 😅

Hoşuma gidecek bir durum yok, ama genelde kendim yakarım...
Ünv yıllarımda; bir kız bir erkeğin sigarasını yaptığında erkek kızı yemeğe götürüyordu. Kız, kısaca erkeğe beraberlik teklif etmiş oluyordu...
Bilmiyorum bu adet hâlâ devam ediyor mu?🤔
Yok canım yaa. Eskilerde kaldı o bildigim kadarıyla. Şimdi her şey açıkça söyleniyor isteniyor. Gizli mesaj vermek kalmadı 😀
Evet hoşuma gider tabi ki de ama sadece bir kız yakarsa hoşuma gider :D :D ama öyle bir şey olacağını da sanmam. genellikle kadınların sigarası yakılmak istenir ki tanımadığım bir kız da niye sigaramı yaksın zaten. ama eğer sevgilim ya da eşim olsaydı yamak isterse yakabilirsin derdim tabi ki de. veya arkadaşım da olabilir ama yalnız içerim genelde sigarayı
kız arkadaşımın kankası (erkek) vardı ya ne zaman bi araya gelsek hep beraber cafedeyiz mesela paketten sigara alıyorum tam yakıcam ani atakla çakmağı çakıp bana uzatıyodu sürekli sigaramı yakıyordu ama abartısız her içişimde sonradan çıktı tabii kokusu yanii erkekler gerekli gereksiz jestleri asla ama asla sıradan gördükleri insanlara yapmıyorlar
Bak o doğru. 😄
Ben tanıdık tanımadık herkese aynı tepkiyi veriyorum..
Çok çakmak kaybediyorum, bazen istiyorum mecburen, vermek yerine yakmaya kalkana, ben yakarım demek zorunda kalıyorum. Bazen agzıma kadar sokuyor ateşi mecbur yakmam gerekiyor onda da tirriyor parmaklarım. Kıramadım bu huyumu bi 😄
geriyorsun kendini o an bence kafana bunu odak yapmışsın :)
Evet aşırı geriliyorum 😀
Hatta bilenler inatla yakmaya çalışıyor, titremem hoşlarına gidiyor 😀😂
ben kendim yakarım de 😀
Diyorum da işte utandırmak hoşlarına gidiyor 😀
vay adi köpekler 😀
Cevap
3Cevap
Sigaramı başkası yakamaz :D :D (Dipnot çakmağımıda asla başkası kullanamaz :D (Zippom benim canım zippom :D )
Birisi ateş isterse 😀
Centilmennn 😀
hep yakan tarraf oldum sjjd
Çakmaksız çıkmam diyorsun 😄
😄😄 yok ya çakmak ortada oluyor genelde
Sigara kullanmıyorum dolayısıyla bu konuyla ilgili hiçbir fikrimde yok
Sigara kallunmam. kullansaydim da izin vermezdim
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?