19 yaşımda tanıdım şu an 32yim yıllardır evlenmedim sevgilim olmadı flörtüm oldu konuştuk anlaşamadım
Şimdi onunla evlerimiz yakın evli eşinden boşanmak istediğini anlattı karısı boşanmak istemiyor o kadar içten konuştu ki benimle
19 yaşımda tanıdım şu an 32yim yıllardır evlenmedim sevgilim olmadı flörtüm oldu konuştuk anlaşamadım
Şimdi onunla evlerimiz yakın evli eşinden boşanmak istediğini anlattı karısı boşanmak istemiyor o kadar içten konuştu ki benimle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evliyse yapacağın şey belli. Sohbet bile etmemek. eski kırığınmış bir de ayıp yahu
Boşanacak sonuçta
Boşanmadı ama şu an evli. Konuşmaya devam edersen erteleyecek bunu, belki de hiç yapmayacak. Yıllarca beklersin
Karısı gitti yok karısı yok boşanacak
Bekle sen daha
boşa kürek çekmek
Ne alaka
boşanma tek taraflı olmaz uzarda gider sende onla yakınlaşır sin sonra barışır sap gibi kalırsın
Karısı aldattı kesin boşanacak
bilemezsin çok emin konuşma aldatan erkek olsa bile bosanmayan kadinlarda var şimdi evli kişi senle konusuyor bu aldatma degilmi?
Yani ama karısı gitti zaten ne yapabilir ki
sonuçta hala resmi nikahlı buda boşluk buldu sana yanaştı
Ya aldattı deme de karısı 2 ay önce gitti 4 aydır konuşuyoruz
sana ne deseler boş bence
Neden
O kadın onu sevmiyor ben yıllardır bekliyorum umurunda değil kimin aldatıldığı o adamı istiyorum
sen bildiğin yolda devam edeceksin ondan 4 aydan beri konuşuyorsun yakınlaşma olacak ve onlar ayrı olduğu için araya özlem girecek
Hayır girmeyecek
iyi bakalım sen bunca zaman onu beklemissin aynı evde yasa evlenince beklediğine degecekmi huylar ancak aynı evde yaşarken cikar
öyle konuşurlar zatn. öyle de içten sevişirler
Ne yapacağım ben adam evli
sevişip sevişip ayrılırsınız , üzülürsün
Hayır
evleniriz diye umutlanma.
sen onu istiyor musun?
Çok istiyorum
o zaman devam et. yaşa gitsin değil mi ama
Sende yedin :D
Niye
Şimdi adam evli dimi, ve senle konuşuyor doğru mu?
Evet ama karısı başka adama kaçtı
Bu hikayede bir gariplik var :D :D Adam evli, karısı başkasına kaçtı, ama aynı zamanda karısı boşanmak istemiyor doğru mu anladım? :D
Evet kadın boşanmak istemiyor geri gelmek istiyor
Başkası ile kaçtığında adam zaten rahatlıkla boşanabilirdi, kadın istesede istemesede boşanabilirdi :D Kadın istemiyor ne demek ayrıca :D Biri istemiyor diye evlilik devam eder mi sanıyorsun :D Yok yok bu hikayede bazı eksiklikler var :D
E o zaman boşanınca benim olacak
Evet normalde öyle, ama çok şüpheli yinede bu durum :D Neyse senin hayatın nede olsa :D