Şu an kimse yanımda yok ben herkesin yanındaydım?

merhabalar işten cıkarıldım , 25 yasındayım 2 senelik evlıyım tasarımcıyım herneyse işten cıkarıldım , bu sabah uyandıgımda göz altımda yag bezesi gibi bısey cıktı eşime sordum eczaneden bana krem alsın dıye hematon alsın dedim eczacı yag bezesı için hematon olmaz baska bı ılac verelım demiş krem 1400 liraymıs 2 güne geliyormus neyse bekleyemem yayılıyor dagılıyor acıyor dıye baska bakıyım dedim zaten eşimde almamış kremi pahalı dıye arastırdı baska yerlere baktı hep aynı fıyat almadı anneme sordum o da doktora git dedi neden kimse yanımda olmuyor ben herkesin yanındaydım benım saglıgımla ilgili bısey oldugunda eşimde yanımda olmuyor tartıstık dedim zaten sen benı düşünsen ilacı alırdın dedim oda seninle ugrasamam ben delisin dedi yüzüme kapadı engellemiş beni eşim benden artık nefret ediyor biliyorum guzel bır kadınım ama agzından baska kadınlar düşmüyor sürekli eski sevgiliilerini anlatıyor kadınlardan bahsediyor kaldıramıyorum artık sürekli kızlardan bahsediyor hayat kurmak için geçmi kaldım ben bilmiyorum eşimi terketsem haklımıyım zaten begenmııyorsan işine gelmiyorsa kapı orada diyor sürekli bana eşim taksı soforu bu arada sureklı kadınlarla muhattap oluyor gecen hafta mesajını gördüm bir kadına bebegım falan yazmıs aradım kadını bır erkek cıktı arap transmıs kadın sonra eşim dalga gecmek ıcın yazdım dedi kıvırdı dogrumu yanlıs mı bılmıyorum

Şu an kimse yanımda yok ben herkesin yanındaydım?