- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlenince ne oluyor sanki başın göğe ermiş olmuyor. Şimdi evlenen insanlar çok pişman oluyor kimse o yüzden evlenip hayatını mahvetmiyor. Yani evlenmek marifet değilki bu kadar hevesleniyorsunuz evliliğe falan. Birde öyle hemen olacak şeyler değil evlilik falan. Yani göründüğü kadar öyle kolay değil her insan yürütemez bence evliliği falan diye düşünüyorum .
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenmeyi şans olarak mı görüyorsun, etrafında evlenen insanlara özeniyor musun, evlilik bir marifet mi, daha yolun başındasın ne acelen var, evlenmek için mi evleneceksin vs vs. hiç demiyoruum. Çünkü bunlar işe yaramıyor, bu kısmı yazmadım varsayın. d
O da güzelmiş. d Bol şans ve mutluluklar.00 Yorumla
Ne alaka niye böyle bir düşünce içindesin gençsin illaki bulursun birini evlenenler çok mu mutlu sanıyorsun çoğu pişman oluyor genç evlendiği için
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılEvet haklısın ama aceleye getirmekten totem motem ile uğraşacağına kalk gecenin bir vakti sesiz sedasız güzelce bir abdest al iki rekat namaz kıl ve ellerini aç rabbine dua et. Sonra sabah kalk deki anne evlenmek istiyorum bana dua et ve yardım et. İnşaAllah nasibin seni bulur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı.
u +1 yılYakında olur
00 Yorumla
+1 yılHani insanlar bazen keşke zamanı geri alabilsem de şu hatayı yapmasam der ya. Tam da o hatanın eşiğindesin. İnsanlar evleniyor çünkü nasipleri öyleymiş. Sen de evlen ama aceleye getirmeden. Nasibin olan kişi ile. Ve hayırlısını iste hep. Hayırlı ise olsun değilse olmasın diye dua et. Çünkü yanlış bir evlilik çok ağır gelir insana.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden 48 gün 1- 2 sene ver gerçi nasibin ne zaman geleceği bilinmiyor. 49. Günde gelince evlenmicen mi şimdi 🤭😂
09 Yorumla- +1 yıl
48 uğurlu sayım ve totem tuttum
- +1 yıl
totem motem olmuyor o işler. Dua et hayırlısını iste
- +1 yıl
Allah'ım eş olarak senin bana layık gördüğünü istiyorum diye kat dualarına
- +1 yıl
Ne dualar ettim bı bilsen olmuyor ki
- +1 yıl
Demek ki vakti var
- +1 yıl
Kendime vakit bictim o vakte kadar gelmezse asla evlenmem
- +1 yıl
Büyük konuşma. o vakkitten sonra biri gelince şey mi dicen 48 gün içinde gelecektin şimdi niye geldin. neyse senin hayatın senin kararın bakalım oluyor mu totem
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
25 Ekim son
- Aşk İlişkileri konusunda 824 cevap paylaştı.
+1 yılAceleyle evlenip napçan yanlış seçim yaptığını düşün
16 Yorumla- +1 yıl
Anne olmak istiyorum ama
- +1 yıl
Sen başına bela arıyon
- +1 yıl
Yoo bebek istiyorum
- +1 yıl
Ne acelen var
- +1 yıl
Biyolojik saatim geldi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılEnteresan bir tercih 😂 Zaman sınırı koyup karar vermek bilmiyorum düşüncenin quantum evrenine geçmişsin 😂
01 Yorumla- +1 yıl
@LonelyHead tepkck anlıyorum oda zaten söylemedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenecek gibi birisi yok ki. Tam buldum diyorsun hop başkasına gidiyor. Daha iyisini bulunca bırakıyor. Geçen gün birinle flört ettim. Aramızda bir sey olmadı sadece konuşma vb. Simdi başkasıyla Nisan yapacakmış. Gel de güven erkeklere.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. 48 günmü? 48 günde evlenebiliniyorsa evlen zaten? muhtemelen illa evelenecek kafasında olduğun için evlenemiyorsun
00 Yorumla
+1 yılEvlenirsin elbet mühim olan doğru kişi ve doğru zamanda evlenmek, Allah takdir eder yeterki sabret arayış içinde ol.
00 Yorumla
+1 yılBacım evlenememenin sebebi çok dindar olman mı mesela ne, özel değilse
05 Yorumla- +1 yıl
Din ne alaka
- +1 yıl
Bazıları dindar olduğundan kendine göre birini bulamayabiliyor, çevremde var
- +1 yıl
Dindarim da çevremde dindar dinsiz imansız hepsi evli bende bir sıkıntı var çözemedim
- +1 yıl
Sizinle aynı ya da benzer dindarlıkta biri size denkgelmemiştir, denkgelmeyince de teklif edememiştir haliyle. Yanlış anlama ama ben de aynı durumdayım
- +1 yıl
Yok be... Onunla alakası yok. Bana denk gelen dinci ben dinci sevmiyorum dindR olmalı o da yok etraf dinsiz imansız ne idugu belirsiz erkekten geçilmiyor
iskandinav sevdiğin için evlenmiyorsun. türk sevmeye başlarsan eğer evleneceksin :D
05 Yorumla- +1 yıl
türk erkekleri çok cirkin
- +1 yıl
@Kerem0506 size bin basar
+1 yılÇatur çutur deme bana izlediğim biseyleri hatırlatıyo
01 Yorumla- +1 yıl
Neyi
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. 48 günde evlendiğin kişiden sana hayır gelmez lkasjda
01 Yorumla- +1 yıl
Nereden emin olabiliyorsun
+1 yılBune la böyle 48 gün korumalı roll on reklamı gibi.
01 Yorumla- +1 yıl
Totem bu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHızlandırılmış evlilik 777 diyorsun yani işe yararsa bizede yazmayı unutma.
00 Yorumla
+1 yılNiye bu kadar evlilik meraklısının talibin yok demek ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılkriter sadece evlenmek ise alan yandı sıfır mutluluk.
00 Yorumla
+1 yılistersen evlenebiliriz, senle çocuk yaparız, çirkin de değilim, genlerim kaliteli emin ol
00 Yorumla
+1 yıl48 günde kimi buldum evlenion la fjsjsjahab sanki satın alıyor Allah'ım ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesi evlilik hevesi sarmış. Noldu kadın milletine
12 Yorumla- +1 yıl
Biyolojik saatimiz var askim
Cevap sahibi+1 yılYaşın daha çok genç, İyice düşün taşın.
(öznel) evlendikten sonra boşanınca hayatın ne kadar güzel olduğunu anlıyorsun evlenince tüm sorumlulukları topluyorsun evlenmemek daha iyi diye yorumladım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılIskandinav sevdigin icin evlenemezsin apla onlar seni almaz
00 Yorumla48 gunde kim kimi alir alahaskina kac yasindasin daha
016 Yorumla- +1 yıl
Senden +2
- +1 yıl
Öyle olmuyor gelen saçma sapan insanlar
- +1 yıl
Içki iceni istemem
Daha önce eline kız eli degmisi ismemem (boşanmış, dul zinakar da dahil)
Kumar oynayani istemem (herhangi bir şans oyunu)
Allah'a itaat etmeyeni istemem
Tıp olarak çirkini istemem
Maddi olarak güçsüz olanı istemem
Esmer istemem ( esmer erkekler midemi bulandırıyor, sanki hiç yikanmiyormus gibime geliyor kirli duruyorlar)
Küfürlü konuşanı istemem
Futbol oynayani veya izlemesini istemem
Arkadaşlarına düşkün istemem
Kız ortamında çalışanı istemem
Sapkın düşünceleri olanı istemem
Kötü alışkanlıklari olanı istemem
Tembel ve ahmak istemem
Sadakatsiz istemem
Iktiradarsiz istemem ( kendimi o kadar tuttum bir erkeğin eline elim değmedi adam beni tatmin etmezse büyük bir hüsran zaten beni tatmin etmezse bosarim) liste uzar gider - +1 yıl
Bosanmis veya dul veya asgari ucretle calisan gibi seyleride saymissin sen allah deilsin peygamber deilsin hz. muhammed s. a. v bu dunyada hicbirseyi yadiegamamisken insanlara sinif koyarak yadirgayarak bunlari nasil ayirabilirsin sen allahin peygamberi bunu yapmazken kendinde bunu yapma hakkini gorup soneada allahdan bahsedio evde kaldim nasil diyebiliyorsun? İster engelle ister kufur et ama burasi bir platform yorumum kaba geldiyse ozur dilerim
- +1 yıl
Sen once sevgi dedigin sey nerden nasil gelir ogren ona gore bir arayisa cik dostum birde allahin kitabini ac ilk once kullarimi siniflandiran dinsiz kullarima acirim diye olan yaziyi oku herseyi yaradan benken sen kimsinki benim yarattigima dil uzatanilirsin diyen kisimlari oku gonul gozu acilmayana hak yolunu acmam dedigi kismi oku sonra edepden namusdan yillardir beklemenden konusalim olur mu
- +1 yıl
Ben tercih etmiyorum eden varsa buyursun alsın ben etmiyorum zinakari bosanmisi dulu.
Zinakar daldan dala kon sonra ondan bundan mikrop ve çeşitli DNA kar al gel bana oldu o zaman
Dul istemem çünkü Allah bilir kadına ne eziyet etmiş ki ölmüş ayrıca ondaki mikrobu ve DNA yılda istemem
Boşanmış hiç bir kadın yuvasını dağıtmak her iki şekilde de kadına eziyet vardır istemem. Isteyen varsa tepe tepe kullansın başkasının artığını istemem. Evlilik temel direği cinsellik ve cinsellik ise yemektir ve ben başkasının yediği yemeğe dokunmam tiksinirim başkasının catalindan bile yemek yemiyorum kaldı ki bu öyk midem kalkti - +1 yıl
Maddi durumu olmayan bı zahmet evlenmesin kadının ihtiyaçlarını gidermeye çekse çocuğu fakirlik yoksullukta buyutecekse evvlenmesin.
- +1 yıl
Sevgi yoktur karşılıklı menfaat vardır. Allah diyor ki sen iyilik yap cenneti vereyim yine bir karşılık var
- +1 yıl
Benim için ne diliyorsan aynisi
- +1 yıl
Sen dini baya yanlis anlamissin be dostum en iyisi devam etmeyelim :) sen bu gidisle cennetin kapisini anca duyarsin baya baya farkli yerlerden bakiosun sen iyilik yapmiosun sen pazarliosun resmen ask senin bildigin gibi birsey değil sej ticaret ariyorsun allahin kelimmelerini ogrenmeni tavsiye ederim kul kulu yargillarsa hor gorurse o kulun haline acirimki yaradanliga soyunmusdur bunu yapanda tovbekar olsa ne fayda cehennem atesi onu beklemekte der nokta kardesim kafani degistir
- +1 yıl
Allah cennet cehennemi gidenleri bilir sen değil bu şekilde Allah'ın işine karışmak olur bu işe haddin değil, kimseyi küçük görmüyorum sadece tercih etmiyorum. Mecbur değilim fakir birisini isteyeyim veya eli kadın eline değmiş kısacası başkasının artığı sevgi yoktur sadece hormonlar farklı salgilaninca sevgi sanarskn o da çıkar ikiski sonucu salgılanır same here
+1 yıl48 uğurlu sayısal 48 gün değil 48 hafta yap 48 ay yap niye gün :D
00 YorumlaBence evlilik kadar iğrenç bir şey yok denendi onaylandı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılBugun dahil mi? Bugunle mi 48?
02 Yorumla- +1 yıl
Evet dahil
- +1 yıl
Tamam
+1 yılBen ne yapayım 45. yasindayim
017 Yorumla- +1 yıl
Sen bosanmissan beni enterese etmez
- +1 yıl
Ben hiç evlenmedim bekarim
- +1 yıl
O zaman bol bol ziplamissindir kızlara * sene bir erkek o yaşına kadar sıfır km duramaz
- +1 yıl
Bugüne dek 6. bayanla beraber oldum
Bunu bu platformda sorulan sorulara cevap olarak birçok kez belirttim
Yaşamım boyunca açık net şeffaf bir insan oldum
Çünkü gerçeği ne kadar yerin dibine sokarsan şok o bir yerden filizlenir - +1 yıl
Sonuçta yasamissin ve çıktığı kızlara evlilik vaadi bile vermissindir kim bilir. Eğer evlenmek isteseydin o hatunlardan birisi olurdu bu saatten sonra evlensem de evlenmeden de aynı senin için
- +1 yıl
Ne alaka cinsellik hayatın yaşamın anlamı ve mayasidir
Bu olay utanılacak sıkılacak bir şey değil
Bir ihtiyaç - +1 yıl
Tamam senin düşüncen ile birisini bulman dileğiyle
- +1 yıl
Nerde cahillikti artık biri olsun benim olsun istiyorum ben
- +1 yıl
Yaş kemale erdi artık adam akıllı evlenip çoluk çocuğa karışmak istiyorum ben
- +1 yıl
Olabilir ama Allah beni senin gibi zinakarlardan, dul ve bosanmislardan korusun selametle...
- +1 yıl
Amin dusuncelerine saygı duymak düşer
Düşmez kalkmaz bir Allahtir unutma
Ve büyük lokma ye büyük konuşma olur mu - +1 yıl
Rabbim adildir ve ayet terki temiz erkeklere temiz kadınlar temiz kadınlara temiz erkekler, kötü kadınlara kötü erkekler kötü erkeklere kötü kadınlar layıktır yani temiz değilsin ki zinakarsin ve bu bir ihtiyaç diyerekten kendini haklı göstermenin çabasındadır bir ayette der ki zinaya yaklaşmayın o ne çirkin bir davranıştır.
- +1 yıl
Polemiğe girmem girmicegim de
- +1 yıl
Polemik değil ayet bu yaslisin bir gözün toprağa bakıyor tövbe et de ahirete zinakar olarak gitme
- +1 yıl
Cennet kimsenin tekelinde değil unutma beni ne kadar tanıyorsun da neye göre yargılama hakkına sahipsin
Bak Anlatayım o halde Kızılaya yaptığı kan bağışları ile plaket almış Afrika da suya hasret insanlar için su kuyusu acmis Doğu ve güneydoğu Anadolu da ki köy okullarına yardım etmiş bir insanim
Ayrıca Türk Kizilayinin Türk Kök hücre projesi kapsamında bilgileri bende saklı bir genç kisa hayat vermiş bir insanim
Şunu da unutma cennette dal odun yoktur herkes harini burdan götürür - +1 yıl
Ben ayetleri diyorum tövbeye davet ediyorum
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Herkes hakettiği gibi biriyle olabilse keşke
00 Yorumla
+1 yılYaşın 23 biz ölelim o zaman
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bulursun bir İskandinav... Kaç gün kaldı 47 ?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. 48 e gelin getireyim seni
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlen
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. 48 gün imkansızı zorlamak olmuş… 😅
Bol şans…00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBıla bıla bıla. Yok öyle bir dünya...
00 Yorumla
+1 yıl23 yaşında buna mı dertlendin
00 Yorumla
+1 yılAcele işe şeytan karışır derler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. yas 23 se acele etmee
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen de evde kaldım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 12,6b cevap paylaştı. Benimle evlenir misin süren daraliyor bak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende isterdim fakat olmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de sana 48 saat veriyorum sana😎
00 Yorumla
+1 yıl23 yaşındasın bu ne acele
13 Yorumla- +1 yıl
Tersine cevir rakamlari
- +1 yıl
Çevirdim
- +1 yıl
Ne çıktı bebek
+1 yılBende evde kaldım
20 Yorumla
+1 yılŞalaksın ki
01 Yorumla- +1 yıl
Same here
+1 yılSeni 48 de durduran ne oldu
01 Yorumla- +1 yıl
Totem
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Üzülme 🙂
01 Yorumla- +1 yıl
Birde dalga geçiyor evde kal kamburun çıksın hiç bı kız seni beğenmedim amin amin amin
+1 yılNiye 48
01 Yorumla- +1 yıl
Totem
+1 yılJsjsjsd neden 48 bak yaşıma bende evlenmedim
01 Yorumla- +1 yıl
Senden büyüğüm
+1 yılçatur çutur? yat zıbar muhsin abi
10 Yorumla
+1 yılSen zengin misin peki?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Auran dusuk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBol şans diliyorum
00 Yorumla
+1 yılBoşa bekleme evde kaldın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yıldaha yaşın küçük
00 Yorumla
+1 yılYaşın kaö?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı.
+1 yılNeden 48 gün
00 Yorumla acele etme beee
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Daha gençsin
01 Yorumla- +1 yıl
Senden büyüğüm
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiye 48
01 Yorumla- +1 yıl
Totemm
Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Acele etme😁
00 Yorumla
+1 yılDerdini seveyim 🤣
00 Yorumla- Devamını Gör (1)