Güncellemeler
+1 yıl
Yazdı aşklarım
Güncellemeler
+1 yıl
Yazmıştı sonra 2 şehir öteden ayağıma getirip ayrıldım bebeksim
Sözde sevgiliyiz ama gün boyu yazmadan durabiliyor. Seven yazmadan duramaz diye düşünüyorum ama, muhabbet başlatmıyor. Sizce bunu nasıl kendine getirebilirim veya bitirmeli miyim? Oğlak burcudur kendileri.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
günaydın bile yazmyıorsa demekki sevgilin değilmiş hisleriniz aynı değil ayrıl boş ver.
Hahah ilk sevgili olduğumuzu söyleyen ve buluşmak için can atan da oydu şu an yaptıkları trajikomik😀
Kendimi çalışırken düşünüyorum bide evinde oturup elinde telefonla mesaj bekleyen kızı dişünüyorum
Her daim oturduğum söylenemez o da çok ağır şartlarda çalışmıyor birkaç saat sadece. Ve ne sonuca varıyorsun?
Kusura bakma da sabah 8 akşam 6 düşünelim genelde 1 saat mola olur onuda sanamı ayırsın yani baxen çok rahat olduğunuzu düşünüyorum herkes dicek seven yazar falan seven yazar diyenler çalışma yorgunluk görmemişler
Senin yerinde olim ararım o çocuğu ayrılalım derim sende rahatlarsın
Biraz fazla saldırgan davranmıyor musun sence de. 3 saat çalışıyor ve ağır bir iş değil emin olabilirsin varsayımların yanlış maalesef.
Ben bunu genel olarak söylüyorum altta yorum yapan abla var oda diyor seven yazar yani diye benim saldırganlığım bu
Cümlemşn sonunda ne dedim ayrıl dedim demi
Evet herkes aynı şartlarda değil bizim şartlarımız elverişliyken yazmıyor bu da gelecek vaad etmiyor
Dediğim gibi ayrıl
Yorumun için teşekkürler
Rica ederim sorun da mükemmel o ablanın yorumu da beni çileden çıkarmaya yetti aga
Ben bu kadar sinir olmadım canım sana ne oluyor😅
Hem cinsime yönelik o yüzden
Anlıyorum lâkin gruplaşmayı gerektirecek bir şey yok ortada
Hadi hayırlı olsun 😂
Umarım 😅
yazsa bu seferde sadece bi kere yazıyor veya mesaja 1 saat geç yazıyor felan oluyor :D
Böyle düşünmem için sebep yaratıyor ne yapabilirim 😀 Sağlıklı güvenli bir ilişki istiyorum bu şekilde bir sonuca ulaşamam. Biraz adım atsa aynı şeyi ben yapıcam zaten. O bugün yazsa ben yarın yazarım mesajıma erken baksa ben de erken bakarım. Ama yok ne yapacaksın?
şu an konuştuğum bi kız var benimde :D Nazlı diye ne aramadan arıyorum ne mesaj atmadan atıyorum. Ha ama eminim oda senin gibi düşünüyor :D ama işin ilgisizlikle alakası yok bunca zaman şunu anladım. Kadına ne kadar istediğini verirsen o kadar çabuk soğuyup uzaklaşıyor. Bide meşgul olan biriyim zaten dedim akşam saatleri boşum müsait olunca ararsın diye ufaktan ufaktan hayıflanıyor. direk söylemiyor bu konuda ki endişesini ama durumu anlattım
Bilmiyorum soguyacagimi sanmıyorum önceden bir iliskimde karşı taraf aşırı ilgiliydi başlarda pek takmadim ama zaman geçsede ilgisinin azalamadığını görünce giderek aşık oldum eskiden örnek veriyorum. Ben ilgiden sıkılan biri değilim sevdiğim insanın ilgisi beni neden boğsun ki ona daha çok bağlar aksine.
Çevremde ki gözlemlerim sayısız şekilde aksini gösterdi. Bağladığı felan yok baya aksine nerde kadınların üzerine düşmeyen onlara her istediğini vermeyen adam var. Peşlerinde koşturuyor. Aksine kim kadının peşindeyse günün sonunda hüsran oluyor. Kısmen kendimde denedim ne kadar yaklaştım o kadar uzaklaştılar ne zaman soğuk davrandım o kadar yaklaştılar.
Bunu mantıksız buluyorum ben hanımcı aşk adamların yanındayım 😅 Peşinden konuşturan değersiz hissettiren "kötü çocuk"ları sevemiyorum. Ben kendimi prenses gibi davranılmaya layık görüyorum diğer kızlar sevgiye alışık değilse orasını bilemem😀
Valla daha 15 dk önce yine bir çok sevip prenses gibi davranıp bin pişman olmuş bir arkadaşın açtığı konuda kendisine destek veriyorum şu an 🤣 Merak etme derdim senle inatlaşmak değil. Sadece gerçeği söylemek keşke benim dediğim değilde senin ki doğru olsa ama Gerçekler acı Sevdikçe değer verdikçe kadın soğuyor.
Onlardan farklı olduğuma sevindim o halde benim de çevremde o tarz durumlar oldu bunu inkar etmiyorum tabii ki sanırım bundan yola çıkarak bana bu şekilde yaklaşıyor ama durumun farklı olduğunu göstermeliyim çünkü bu şekilde olacak şey değil
Bak bu olay neden oluyor Nasıl oluyor Niye oluyor? Sorularının cevabı Keyifle izleyeceğini tahmin ediyorum. İzle sonuna kadar buda başka bir vaka " https://youtu.be/8Ze1wCnRtio?si=0aCTbiYQe_jna0UM
Şu an videonun 13. dakikasında durduruyorum (devam edeceğim) bu söyledikleri doğru evet sınırını çizmeli gerekirse hayır demeli her dediğini yapmamalı bir erkek aslında kadın için de geçerli bu light erkek olmamalı ama maço aşırı duygusuz da olmamalı bence bu şekilde ilişkiden keyif alabileceklerini zannetmiyorum her şeyin bir sınırı var bir tartışmada tokat atmamalı ama susupta oturmamali. Iyi bir eş ne entryi yazan kişi gibi olur ne de babası gibi. Kadına değer vermeli ama ona körü körüne bağlı olup kendi değerini düşürüp sınırlarını çizemeyecek kadar yumuşak olmamalı. Benim prenses gibi davranılmaktan kastettiğim şey her dediğimi yapması veya fazlaca üzerime düşmesi değil asıl söylemek istediğim bana değer vermesi vakit ayırması bu yani anlattığın gibi çok fazla kız arkadaşım var bunlar cidden doğru, onları takmayan umursamayan erkeklerin peşinde bu çok saçma bir insan güzel bir ilişki büyük bir aşk yaşamak varken kendini neden degersizleştirir.
Bende zaten umrunda bile olmasın demiyorum %70 maskulen %30 beta olmalı Ama gerek romantik filmler diziler popiler kültür. Ve en çokda Kadınların söylediklerini aşırı ciddiye almaları erkekliği öldürüyor. Şİmdi ben onu derken aslında bunu kastetmedim dedin mesela ama Erkek dediklerinizden bunu anlıyor. Yani ayaklarımı yalayacak kadar sevmelisiniz gibi algılıyor sözlerinizi bu olunca soğuma oluyor. Kadının söyledikleriyle İç güdüleri ters düşmeye başlıyor. İç güdüler hipergamik değerli ve saygı duyacağı erkeği arzular. Bay evet herşeye evet diyen bir sünepeye dönüşünce Kadının iç güdüleri kızım bu zavallı muhtaç bi oğlan çocuğu Yüzüne tükürsek teşekkür eder. Deyip soğuyor çünkü kadında sevginin ana anahtarı SAYGI dan geçer hayranlıktan geçer bunu duymadığı bir adamı asla sevemez. En fazla kullanır olanda bu oluyor özetle bende bunu anlatmak istedim. Kadın doğasını iyi biliyorum
İnsan bir nasılsın der en azından öyle kişiden hayır gelmez
Evet bir günaydın mesajı da almıyorsam sevgililik bunun neresinde
Eğer Uzaktan ilişki ise sorun oluyor biraz ne zaman yazicagi beli olmuyor bazen müsait olmuyor olabilir. Ve eğer sevmiyorsan veya çocuğun sevmediğini hissediyorsan ayrılabilirsin.
Ilişkimiz yeni şu an iki taraf birbirinden bekliyor sanırım ama benim hoşlandığım erkek tipi bu değil şimdiden uyuşamadık.
Sen buraya ayrılayim mi diye yazdın ya . Sen zaten bitirmişsin kafanda sadece belki pişman olurum diyorsun belki. Sadece şunu düşün bir gelecek görüyormuş bu çocuktan ya da iyi bir insanmi bir defter al negatif ve pozitif yanlarını yazmaya basla ama doğru bir şekilde . Bırak sonuç karar versin
Deneyeceğim teşekkür ediyorum
Ve sunuda soylicem şu an yeni dedin ilişkin. benim ilişkim yeniyken ben biraz korkuyordum belki kötü biter birbirimizi sevmeyiz diye ben bunu onunla paylaştım onunla paylaştıktan sonra ne kadar saçma olduğunu anladım. Belki onunla paylasabilirsin bu korkularını.
Çözüm bulmaya mı çalışır başından mı savar bilemiyorum şimdilik biraz daha zamanı var ona göre hareket edeceğim
👌👌👌👌 iyi şanslar
Çok teşekkürler iyi geceler💕🌼
Bitir kızım 3 yıl aynı durumda bir adamla uğraştım seven erkek yazacak arayacak konuşacak mutlaka bişi buluyor karaktere ilgili değil önceliği değilsin
Evet bende böyle düşünüyorum sadece 1 günü var yazar veya yazmaz keyfi bilir benim yapacağım 2 şey de belli.
O erkeklerin yapısı öyle.
Uygun değiliz o halde ben de ilgi isteyen bir yapıya sahibim.
O erkekleri kaldırmak zor. Sabır ister.
O kadar sabırlı değilim maalesef ilişkinin geleceğini göremiyorum bu şekilde
Burcla kafayı bozmussunuz ya. Evet olmaz.
Burcunu teferruat olarak söyledim fikir olabilir diye