6 yıl oldu. Onu sevdiğimde 19 yaşındaydım ben o ise 30. İstememişti yıllarca tek başıma sevdim şimdi 25 im o ise 36 hala bekar ve ne zaman vazgeçsem gelip kendisini hatırlatıyor resmen vazgeçme der gibi. Ne ya ne bu? Bu yaşıma kadar kimseyle sevgili bile olmadım flört eden biri de olmadığım için resmen bu adamdan kopamıyorum. Yaşıtlarımın evlilik yaptığı yaştayım ben ise daha aşkı bile yaşamadım ve saçma sapan bir şeyle oyalanıyorum ne bu ya ne
Evlenecek bir tip olduğunu da sanmıyorum artık, anasını bırakamaz hala ana babasıyla yaşıyor. Aklım mantığım ondan değil sana kimseye ne köy ne kasaba olmaz diyor
Evlenecek bir tip olduğunu da sanmıyorum artık, anasını bırakamaz hala ana babasıyla yaşıyor. Aklım mantığım ondan değil sana kimseye ne köy ne kasaba olmaz diyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu kadar bekledin sonu hüsran olsa o zaman daha kötü olur
Yani anlamadım? Bu saatten sonra oluru var mıdır ki bu yaşında ana babasının dizinin dibinde olan adamdan kime koca aile olur sorarım?
Bakın 6 yıl oldu nikah yapsaydı yapmişti şimdiye kadar bazen erkekler evlilik gibi amacı olmuyor heleki kız arkadaşıyla cinsel ilişkisi varsa zaten karı koca hayatı yaşıyorum canım istediğinde yapıyorum neden evlenip ipimi onun eline koyayım diyor adam gelmiş 36 yaşına eğer bir yılık tanışma olsaydı derdim adam tanımaya çalişiyor
Tipik erkeklerin kulandığı bir laf var özür dileyerek söylüyorum. Dışarda süt varken eve inek almaya gerek yok der.
Offf vizyonsuz abasa erkek kafası o dediğiniz. Ayrıca ne sevgilisi 6 yıldır tanıyorum öncesini de biliyorum adamın en az 7-8 yıldır hayatında biri yok 😂 ana babasının evinde yaşıyor diyorum ne sütü ineği. Çok lazım değilsem neden her vazgeçtiğimde tutuşup kendisini hatırlatıyor o zaman?
Adamı 15 yıl tanı istetsen vizyon sahibi diyorsun yok söyle yok böyle insanlar 20 yılık kocasini tanımıyor eğer sorun anne babasımı evlensin hep bereber yaşayın zaten senin amacın mutlu bir koca değilmi adamın sagında eşi solunda annesi haydi öyle yapsın
16 yıl beraber olanı biliyorum kadın soruyor ne zaman evlenelim adam cevabı ben seninle hiç evlenmeyi düşünmedim sadece takıldık biriylede evlenirsem o sen olamasın demiş
Ya arkadaşım ben seni anlıyorum sen beni anlamıylrsun? Ne takılması takıldığı bile yok benimle sadece elinde turmaya çalışıyor gibi anlamadım asla. Benimle olsa ben de bir imza peşimde değilim zaten. Sevgilim olsa hayatı paylaşsak çıkıp da imza atalım diye mi tutturucam. Sen olayı bambaşka anladın. Adamın sevgilisi yoj benimle sevgili olduğu da yok ama 6 yıldır hep elinde tutma peşinde gibi bilmem anlatabildim mi
Alinde tutuyorsa sende git birini bul elindekini kaybetiğini görsün
Adamla sevgili değilsin ama adamı suçluyorsunuz
Güzel kadın olsaydın severdi diye düşünüyorum
Olmaz