Birliktelik derken sevgili/eş aşk ilişkileri konusunda.. soru başka kategoriye alınmasın 😂
Daldan dala daldan dala 🙄

Birliktelik derken sevgili/eş aşk ilişkileri konusunda.. soru başka kategoriye alınmasın 😂
Daldan dala daldan dala 🙄
Beni sevmeyen ya da sürekli toksik ilişki yaşatanbir kadın ile yaşamam.. çünkü benim için ilişkide aşk ve güven gibi duygular öne çıkar ama bir kadın sürekli tartışıyorsa bana güvenmiyorsa ya da bana değer vermediğini hissediyorsam ve aşırı kıskançlık baskı uyguluyorsa bu beni bunaltırdı.. ama yine de o kadar sabırlıyım ki. yani bir gün sevdiğim olursa çoğu hareketini.. yalan aldatmak dışında.. muhtemelen alttan alırım ve görmezden gelirdim..
Görsel tamamen taraflı ve özenle seçilmiş, her zamanki gibi erkeklere karşı bir önyargılı yaklaşım var...
Herkese gülücükler saçan, yalakalara prim veren, söyledikleri ile yaptıkları uyuşmayan, inadına tavırlar sergileyen, bencil, empatiden yoksun insanlar benden uzak dursun...
Mesela yaşatılanlar gibi tacizler eden zorlayan yine deneyen kullanmak isteyen nankör şerefsiz ikiyüzlü namusuna göz diken namusu korumayı önemsemeyen Allah korkusu olmayan empati kuramayan vicdansız merhametsiz sadakatsiz iyi insan olmayan terbiyesiz edepsiz saygısız kibirli egolu hastalıklı küfür eden aşağılayan hor gören döven kadınına kötü davranan herkese kötü davranan öldüren tehdit eden iftira atan arkandan iş çeviren
Cevap
46Cevap
Bencil hep ben hep bana diyen biriyle tatlım
Yusufçuk böceği gibiyse gideri vardır. Tadından yenmezdir.
Pervane böceği gibiyse; " S. çtı Cabbar bez getir , kurban olam tez getir" hezeyanlarının olması muhtemeldir.
Denemeden almayınız efendim!
Garantisi yoktur , alınan bedel iade edilmez.
Sağda ki erkeğin düşündükleri ile yani kadın erkek düşünseydi
Çok konuşan, gtü başı ayrı oynayan, fazla özgüvenli ve 180 altı olanlarla 🤪

Fenomen vallahi anlamadım lgbtlileremi soruyor?
Memesi yere kadar sarkmayan kadınlar benden uzak dursunlar plis asdjdk
Saygısız, bencil , iki yüzlü aklı fikri sekste olan , ukala ağzı havalı herşeyi ben bilirim edasında olan , empati yoksunu , dinlemeyi bilmeyen biri ile yasama. m
Çapkın, sürekli yalan söyleyen, hayatta belli amacı olmayan, sınırsız, küfürbaz, sesini yükselten, toplum içerisinde veya ikimiz yalnızken beni rencide eden, yargılayıcı biri ile yapamam.
Kendini geliştirmemiş , kendi fikirlerini, söylediklerini sorgulamadan yapılması gereken bir emir gibi gören, kendi üstün gören biriyle olamazdım
Kaba ukala cimri yalancı bencil olanlarla falan işte
Ben de sol tarafım genelde ama önüme sağ çıkıyor (abazalar) kendim gibi birisini bulsam basarım nikahı.
Atatürk'ü sevmeyen biri direkt bütün herşeyi bitirir benim için başka şeylerde kararsız kalabilirim ama atatürk sevmeyen olmaz çizgimiz net
Midemin almayacağı ilişkiler yaşamış olan, temiz olmayan, kötü huylu ve merhametsiz birini hayatıma sokmam…
Aç gözlü ne istediğini bilmeyen
Sadakatsiz olan gözü daima dışarda olan hiç bir şeyden memnun olmayan
Aşşiri egolu, bencil, aşşşşiri kiskanç, sadakatsiz, ikiyüzlü, dikkatsiz, yalancı yani genel olarak bunlar...
Birliktelik güzel bir olay kadın erkek birbirlerini tamamlstsn yaratıktır ancak ekonomik şartlar bu birlikteliğin önünde engeldir
Çok fazla var ama piramidin en üstünde gizemli insanlar var sanırım. Paylaşımci olmayan, gizleyen ya da yalan söyleyen insanlarla hiç işim olmaz.
Huyu kötü biri ile. huyu derken düşünce tarzı ahlakı vb vb. yani bi maddi durumu ve tipi ilgilendirmez. birazda yakınları
Bu arada fotoya bakarsan türk erkeklerinin çoğu gg
Bir kere yalancı
Aşırı kıskanç
Narsist
Maddi açıdan zayıf
Bunlarla isim olmaz
Sol liberal , kominist , sosyalist karı hiç çekilmez , kapitalist muhafakar tadından yenmez
Sadakatsiz ve para düşkünü bir ospu ile kesinlikle düşünmem
Adam din dil ırk ayrımı yapmamış en azından faşist değil.
Daldan dala atlayan.. tamam geçmişi önemli değil dedik diye onunda konuşmadığı bir kiz kulesi kalmış eee döverim geçmişi bırakmıyor görüyorum yani ne kadar giderjm bilmiyorum
Bencil , menfaatçi eringen biriyle anlaşamam net..
o sırada 17 kez üst üste aldatıldığımı öğrenen ben. 🤣🤣🤣🤣🤣
Birilerininin aşırı fanı olup, o kişiyi şeyhmiş gibi görüp her yaptığını doğru bulanla
Tek yaşamak istiyore ben, daha ne kadar körertebilirim bunun için kalbimi.
anakuzusu olan bir erkekle kendine güvenemeyen, öz güvensiz bir erkekle kendi ayakları üstünde duramayan , saygısız kaba biriyle yapamam.
kadınlarla evlenmek degil takılmak isteyen karaktersiz dısardan muhafazakar görünen icinde hayasız melun tasıyanlarla birlikte olmam
Egoist kibirli saygısız ve ben odaklı biri ile olmazdı
Sağdaki eleman oldum çokda iyi gidiyor valla :D
Gören duyanda hep kadınlar çocuk aile mutluluk yuva istiyor zanneder şeytan ön iliklemiş daha ne diyim
Aşırı takıntılı bir kadınla.
Çapkin bir adamla tabiki😁
ay neyi temsil ediyor? ay savaṣcısı mı? 😃
Kaba bencil narsist anlayissiz sadakatli olmayan kadin duskunu iradesiz saygisiz anlayissiz ve hayvansevmeyen
Kendini beğenmiş, egolu, saygısız, kendisinden başka kimseyi düşünmeyen, bir kadınla asla yapamadım 😃😃
Benlik içinde olanlar kendinden başkasını mutlu edemez
Daldan dala olanlar aşırı islamcılar egoistler bencillik ve kibir sahibi olanlar yalan da ek olarak
Kibirli olması
Yobaz biriyle olmaz
Dar kafalı ve cahille sohbet bile etmem…
Seviyesiz biriyle
çok şey yazmam gerekir
Kadın gibi trip atan erkek istemem
Boş beleş biriyle olmak istemem.
yalan dolan talan riya daha ne olsun
Bencil, yalancı, güven vermeyen kimselerle no
Süslü egolu biriyle yaşayamam😐
sürekli dert anlatan kadınlarla
Öyle kızları da görüyoruz kardeş
Egolu ve kaba olanlar
sürekli kavga çıkartanla..
Yapmacık olmasın yeter ya