Sevgilim artık bana yabancı gibi davranıyor, ayrılığa kendimi hazırlamalı mıyım?

5aylık güzel giden bir ilişkim vardı, ailelerimizi tanıştırmayı düşündüğümüz bir zamanda maalesef sevgilimin annesi bir kaza geçirdi 1 ay önce ve yoğunbakimda.

O zamandan beri yabancı gibi bana, tabiki aşk sevgi yaşamayı beklemiyorum ama gösterdiğim çabanın karşılığı olarak da dış kapıya atılmış gibi hissediyorum, farklı şehirlerde olmamıza rağmen 1 hafta gidip onunla beraber hastanede bekledim çünkü o bu kadar zor bir durum içindeyken yanında olmamak ne yaptığıni bilmemek çok zordu. Gittiğimde "normal bir zaman olsa seninle olmayı çok isterdim ama şu an istemiyorum, hiçbir şeye isteğim yok açıkçası umrumda bile değil, ilerde ne olur ne hissederim düzelir miyim bilmiyorum"dedi ben herhangi bir soru sormadım tavir almadim, o an anlayışla karşıladim.

şu an annesinin durumu hala iyi değil ama ilerleme kaydediyor artık umut var, biz de ise değişen bir şey yok, düzelen bir şey yok. Yabancı gibiyiz, üzüntüsünü bile benimle paylaşmıyo, sadece gelecekle ilgili birkaç hayalimiz vardı arada bi onlardan bahsediyo çok bunaldığında ama ben artik o hayallerde belli belirsiz varım.

Çok güzel giden bir ilişkim 1 günde bu hale geldi ve 40 gündür çok mutsuzum. Bu süreç normal mi yani benimle acısını paylaşmaması beni yanında istememesi normal mi yoksa vaz mı geçmeliyim, tabiki bu süreçte onu bırakmam ama en azindan kendimi ayrılığa atıştırmalı mıyım?

Eskisi gibi olursunuz
O vazgeçmiş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelliyorum: Annesi vefaat etti ve ondan sonra terkedildim. Kendimi taşıyamıyorum nasıl sana da ümit veriyim dedi. Ben nerdeyse kullan beni toparla öyle bunu düşün yanında kaliyim diye yalvardım ama kabul etmedi. Gururum umrumda değil sadece çok acı çekiyorum. Hayatımda ilk kez bu konumdayım, Allah kimseyi bu noktaya getirmesin
Sevgilim artık bana yabancı gibi davranıyor, ayrılığa kendimi hazırlamalı mıyım?