Ölümünüze ( Allah Korusun ) son 10 Saniye Kaldı Kimin Sesini Duymak İsterdiniz?
(( Ben Yiğenlerimin ))
(( Ben Yiğenlerimin ))
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimsenin sesini duymak istemezdim.. çünkü kimse yok maalesef ama en sevdiğim şarkıyı 10 saniye boyunca dinlemek isterdim tabi ki de..
Ölüm korkusuyla yaşamamalı insan, ölüm onun arkadaşıdır.
Ölüm gelecekse ne çıkar ki gelsin? Ölüm bizden sonraki kuşakları düşünsün. Ölüm düşünsün, ölüm düşünsün de, nasıl yaşanacağını unutalım mı?
Ölüm korkusuyla yaşamamalı insan, ölüm onun arkadaşıdır.
Ölüm döner gelir her yıl aynı tarihte ve aynı tarihte gelir döner. Ölüm nerede ne zaman geleceği belli olmayan bir yolculuktur. Ölüm insan için bir nehirse, nehir akar, akar akar bir gün denize varır.
Ölüm düşünülerek yaşanmamalı, ölüm düşünülerek yaşanmamalı insan, dostum, ölüm onun arkadaşıdır.
Rastgele birini arayıp senin yüzünden ölüyorum demek isterdim. Düşünsün dursun sjsjshsh
Hahahhahah bu çok iyi
Rica 🌸
10 sn mi 🥺 o zaman şu an babam evde onunla helalleşirim annem dışarıda onu ararım bi kaç sn onunla helalleşirim seni seviyorum derim sonra kardeşimi ararım ona da onu sevdiğimi söylerim ve hakkını helal etmesini ve benim hakkımda sana helal olsun der ve kapatırım sonra ölürüm sıkıntı değil
Cevap
12Cevap
Son saniyelerimde, kendimle olsam yeter kendime. Sonunda bitti evet bitti, diğer simülasyonda görüşürüz derdim.
Anne ve babamın bana haklarını helal ettiklerini duymak isterdim
Kimsenin... Çünkü Zor olur. Sessiz sakın bir şekilde
Anneminkini duymak be kelime-i şahadet getirebilmek
Klasik erkek milleti işte
NSSŞAMALZM BENİM YORUMUMA YAZACAKTIM BEN ANNEMİN YA
😅😅
Hiç kimseyle uğraşamam !
LAİLAHE İLLELLAH diyebildiğimce derim.
Önce ailemin
Sonrada sevdigim insanlarin
Kimsenin bari 10 saniyelik huzur bulam
Bende şuanlık yiğenimin sesini duymak isterdim.
Ailemin
Babam ve kızkardeşim
Hiç kimsenin varlığımda hiçtiler.
Hiç düşünmedim
Annem olurdu.
kimse yok galibaa 😢
😢...
Ailemin
Bir anlamı yok
Neden
Şükür hayatımda ciddi bir deprem tecrübem olmadı. Gölcük depreminde 1 yaşındaydım. Arkadaşlarla muhabbette böyle bir bağlam verilmemişti ama. Öleceğini biliyorsun geride kalanlar için ne hissedersin gibi bir soruydu. Ölümle birçok insana kıyasla daha yakın bir ilişkim var gibi hissediyorum. Ölümle yüzleştiğim anlardaki hissiyatım biraz huzura benziyor ve o anda kimseyi düşünmüyorum. Tamamen anı yaşıyorum. Hangisi daha insani buna karar veremem ama bu tutumdan rahatsız değilim ve diğer insanlara bir son an hatırası bırakma borcum yok sanıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?