Sizlere bir soru?

25 yaşında, küçücük dağ başı bi yerde yaşayan, gece gündüz alkol alan, tofaşı olan keko biri, gece gündüz efkarlı şarkılar dinleyen, orucu namazı falan hiçbir şeyi yok bu arada (babası yok annesiyle tek yaşıyor ama annesi aşırı dediğim dedik bi kadın korkunç biri) şimdi bu tarif ettiğim mahlukatla ben yaklaşık 7 ay önce falan sevgili oldum (hayatımın hatası) tabi ailem öğrenince beni mahvettiler ve aşırı üstüme geldiler. Ben çocuktan ayrılmıştım ama o anki baskılar yüzünden ona geri döndüm ve bana aşırı baskı yaptıkları için beni kaçırmak istediğini söyledi. O anki aklımla tamam dedim. Kaçmaya kalkıştım tabi gündüz vakti gittim yanına arabayla beni aldı. Ama akşama doğru bizimkiler fark ettiler ve hemen bana ulaştılar bi şekilde ve yalvardılar eve dönmem için. Ben bi şekilde döndüm. Bu arada şimdiden söyleyeyim arada cinsel hiçbir şey geçmedi. Neyse ben eve döndüm ama bu defa da çocuk bize musallat oldu. Birkaç ay etrafımızda dolandılar ailecek. Adını çıkaracam, yarın öbür gün evlenmeye kalksan mani olacam, ailene zarar verecem gibi türlü türlü şeyler söyledi. Annesi de evlenmene asla izin vermicem dedi bağırdı çağırdı bana. Ben hiçbir şekilde muhatap olmadım havlamalarını izledim. Şu an olayın üstünden 6 ay falan geçti. Sosyal medyada istek atsalar engelledim. Yazanları engelledim. Numaramı değiştirdim. Dışarı tek başıma asla çıkmıyorum. Ses seda kesildi. Umarım benden vazgeçmişlerdir bilmiyorum. Özellikle erkeklere sormak istiyorum bu tip bir insan hayatım boyunca bana saplantılı kalır mı yoksa başkasına bakıp defolup gider mi :(
Sizlere bir soru?