Nişanımı iptal etmek istiyorum
nasıl yapması gerekiliyor, kız tarafı mı gitmeli yoksa oğlan tarafı mı bize gelmeli?
bana verdikleri altınları geri verecem, türklerde böyle usüller nasıl geçmeli?
Nişanımı iptal etmek istiyorum
nasıl yapması gerekiliyor, kız tarafı mı gitmeli yoksa oğlan tarafı mı bize gelmeli?
bana verdikleri altınları geri verecem, türklerde böyle usüller nasıl geçmeli?
Nişanlınız ile konuşun, seni artık sevmiyorum, duygularım değişti, bizden olmaz deyin ve nişandan vazgeçtiğinizi açıkça söyleyin. Dahasında da ailelere durumu açıklayın ve desteklerini isteyin...
dedim bile ona sevmiyorum artık, istemiyorum, senin davranışlarından bıktım falan ama anlamıyo.. ailesine dedim bıktım kimse dinlemiyo
Cevap
8Cevap
oglani cagir bi yerde bulusun bi tane sizden bi tane onlardan birisi olsun bir de ortak tanidik olsun ki inkar edilmesin.. sonra degis tokus yaparsiniz..
Zamanında yaptim aradim, gönder aileni gelsin alsınlar eşyaları dedim 2 saatin içinde damladilar, ne var ne yok yigdim balkona , istemiyorum dedim, iyi demişim pişman değilim.
kaç kere dedim ona gel al eşyalarını, istemedi ve ailesi hiç arayıp sormıyolar.. anneme de dedim iptal etmek istiyorum ama nerden başlıyacağımı bilmiyorum
Müşteri hizmetlerini arıyorsun onlar iptal ediyor
🤣
Yüzüğü gönder bir de okayı anlatan bir nesaj at tanam
o kadar kolay degil.. Mesajları attım bile ama anlamıyor
Ankaması şart değil
Yolla ve bitir
Yiyici olmayın da iade edin bir zahmet size alınanları.
zaten geri verecemde kimse beni dinlemiyor. Kurralarına göre yapmak istiyorum artık
Ara bitti de yuzug gönder tamam işte
o kadar kolay olsada bi kurtulsam :')
evet ama bana altin filan aldilar onlari geri vermek istiyorum.. Nasil verecem, nasil konusacam onlari düşünüyorum
Ailenle konuş onlar halleder
anneme konuştumda oda cok bilmiyor usüllere göre nasıl yapmalıyız
konuştum bile ama anlamiyor. Ailesile konusacam ama guzelcene konusmak istiyorum. ailesi iyi onlara saygili olmak istiyorum
Ciddi değilseniz ne diye nişanlanıyonuz awk
seni sorsun diye
Ucuz birisin
sensin o
Ucuzsun knk nişan alıp atıyosun freesin neredeyse seninle evlenen adama yazık jdjcndkfd
sen öyle diyosan :) burada soru sormaya geldik. Altinlarimi alip kacmadim heralde. Geri verecem ama saygili olarak verecem. Ayı gibi "iptal ediyorum" deyip gitmiyorum. Nedenide oglanin yuzunden. Ben sabr ettim bekledim ama olmuyor.. Napiyim? Kendimi mi zorlicam? hadi cuz
Her neyse yorum yapmayacağım buna, uzatmak mantıksız
Kim tuttu salonu
salon falan yoktu sadece evde aile arasında küçük bi nişan yaptık
Bozuksun mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?