Ilk kendi aileme mi soylemeliyim onlarda onun ailesine soylesinler. Yoksa nişan yaptigim kisiye mi ben nişani atiyorum demeliyim?
Nişan atma sebebim çalışıyorum ve ben kadin oldugum icin yemek, temizlik, cocuk bakiminin tamamen ustume yıkılmasını kabul etmiyorum.
Nisanlim ilk yapariz ederiz dedi ama daha şimdiden bircok şeye işten sonra ben kosturuyorum.
Ikimizde eve para getirip erkek evde oturacaksa ben o evliligi yurutemem. onun yerine anne evinde sultanligima devam ederim daha iyi. Ev hanimi olsam neyse ama ben onun ekonomik yükünü aliyorsam erkekte benim, biz calisan kadinlarin yükünü almak zorundalar.
Hicbir kadin yüküne yük yuklensin diye evlenmiyor. Ve ulkemizde ne yazik ki calisan esine yardim eden erkek cok az.
Ben kendini unutmuş, surekli ordan oraya kosturmaktan yorgun dusmus, mutsuz bir kadin olmak istemiyorum.
Erkegin işten gelip yan gelip uzanmasi zoruma gider benim, gidiyor da. Daha simdiden bircok iş bana yıkılıyor. Zaten uzun zamandir bu sebeple evlenmiyordum. Cok görücü reddettim bu sebeple. Bu adami sevdim o yuzden bu noktaya kadar geldik.
Ama sevgi karin doyurmuyor bu noktada kalbin degil de mantigimin devreye girmesi gerek diye hissediyorum.
Evlilikte tek sevgiyle olmuyor cunku. Ben bana yük olan degil yükumu paylasabilecegim birini istiyorum. Gunumuzde modern kadının dustugu durumda olmak istemiyorum. Sebebim bu yani.
Kendisi isterse kendisine kul kole olacak, evine hizmetci bulacak kiz bulsun. Boyle kizlar cok var ulkemizde zaten. Hem calisip hem evde kolelik yapmayı marifet ve beceri sayan cok kadin var gitsin onlarla olsun ne yapayim yani. Nişani nasil atabilirim? En uygunu nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer