Kızla video resim falan atmış kız çok zayıf bir şey saçları sarı ve çok uzun saçları güzel evet ama fiziği yüzü falan bence okadar güzel değil benim fiziğim güzel yanı güzel bulunur çok itiraf alırım kızlardan bile ne giycem hep dikkat çeker birde bana ben zayıf sevmiyorum napim kemik diyordu sen tam istediğim birisin diyordu oyuzden de giymime çok karışıyordu anlam veremiyorum gerçekten neyini tercih etti ben dış görünüşte değilim yemin ederim ama benden fazlalığı neydi oysa ben çok sevdim çok güzel baktım inandım güvendim bana bunu niye yaptı 💔🥺
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Dış görünüşle alakası yok ki. Exinizin ayrangönüllü bir tip olması sıkıntı asıl. Gecmiste kalan kişiyi de kafanıza takmanız kendinize saygısızlık
İlk defa aldatildim çok gücüme gitti canımı acıttı ihanet çok kötü birşeymis
Bende yaşadım ama geçiyor zamanla Geçmişte bırakmak lazım yoksa psikolojisi mahvoluyor insanın
Malasef 🥺 şimdiden oldu
Unutmayın mental sağlığınız giderse o kişi kurtarmaz sizi bazen bencil olmak lazım
Pişman olsun istiyorum vicdanı yok mu 🥺
En iyi yöntem içinizde affedip yeni bir sayfa açın bende bir ara sizin gibi düşünüyordum kendime odaklanıp o kişiyi affedip geçmişe gömdüm. Yoksa diğer türlü zaman kaybı olur sadece. Herkes karmasını yaşar üzülmeyin siz
Uzun zaman sonra ilk defa birine bir şey hissettim önce hayatıma girmek için çabaladı bin defa seni asla pişman etmicem dedi 🥺 bin pişman etti herşeyin yalan oluşu canımı yakan benim aşk sandığım her şey yalandan ibaretmiş umut verdi hayal kurdurdu güzel hissettiirdj bana bunu niye yaptı hesap bile soramadım bitti beni rahatsız etme deyip engelledi..
Takma kafana sizin yaşadığınız şeyi dünyada çok insan yaşıyor ve hayat devam ediyor unutmayın. O yokkende hayatınız devam ediyordu. Dedigim gibi içinizdeki kırgınlığı gidermek için içinizden affedip geçmişe gömün. Sonra da onun hakkında şeyleri düşünmemeye çalışın beyninizi oyalayin
Haklısın gücümü toplayıp onu unutucam
Umarım sevilip sevdiğiniz bir ilişkide olursunuz sonra ki zamanlarda
Karaktersize neden böylesin diye soruyorsun 😬
Haklısın 🥺
Guzellik degil farklilik da bazen ilgi ceker
Neyi farklı ki bendim farklı olan bana sen çok farklısın diyordu oyuzden seni seçtim diyordu benim erkeklerle alakam olmadi hep kendi halimdeydim ilk sevgilim 20 yaşında oldu buda ikinci sevgilimdi ben ilişki istemiyorum dedim kaç defa o ilgilendi benle okadar iyiydi ki bir şans vereyim dedim vermez olaydım
Aa once kalkani kaldirirlar, sonra da ortada birakirlar
Umarim
Vermedin
Hyr
Iyi bari
Mesele güzellik değil. Sayı peşindedir o kaç yaşında
23 yaşındayız ikimizde kızı bilmiyorum
Çok genç senin gibi olgun biri değil demekki
Demek ki
Güzelliğe göre aldatmiyorlar
@Yareeennx
Sevgilin varken başkasi aklına girebiliyorsa demek ki çok güzeldir etkilendi ve ona yöneldi diye düşünüyordum niye ona yöneldi onu anlamıyorum bizim ilişkimis güzel ilerliyoruk ve bir anda ayrıldı nedeni yoktu ve engelledi 1 hafta sonra sevgilisiyle fotoğraf attı zaten anlamıştım biri var yoksa niye beni bıraksın durduk yere
Öyle olmuyor bence diğeri başka şeylere izin veriyordur aldatır ya da sadece değişiklik icin
Başka şeylere izin verdi ozaman demek ki
Gönül kaçanı kovalar 😉
O kız kaçanmiydı yoksa kolan olanmiydi
Muhtemelen sen kolay teslim oldun
O kız kaçtı peşinden gitti oğlan
Ne alakası var ben başta onu istemedim bile ilişki istemiyorum dedi kendisi beni ikna etti pişman etmicem seni dedi ben kolay biri değilim ve hayatıma kolay kolay birini almadım 23 yaşındayım sadece iki kişi girdi hayatıma
23 yaşına kadar iki kişi az mı? 16 yaşında ergen olduğunu varsayarsak 7 senede iki kişi... Demekki 50 yaşına kadar baya bir adamla işin olacak gibi
Az benim ilk sevgilim 20 yaşında oldu bu ikinci sevgilimdi 15 16 yaşındaki kızların sevgilisi var fark edersen ve kaç kişiyle görüşüyorlar benim uzun ilişkimde olmadı hayatımda sadece 3 aylık ilişkim olmuştu ondada mutlu olamadım ve kalbimi kapatmıştım ama bir gün bu kişiyle tanıştım ve beni ikna etti çünkü çok iyi oyuncuydu doğru kişi gibi geldi bana
Bu arada sen dalga geciyn gliba
Yok gülüm inşallah iyi birini bulursun... Niye dalga geçecem
Kimsenin kötülüğünü istemem asla... Fakat şu var şimdi insanlar çok cahil ve belli bir ölçüleri kriterleri yok. Yakışıklı mı tamam hemen teslim oluyorlar buna kızıyorum
Ben öyle değilim işte ilk Sevgilim için herkes dalga geçiyordu neresine vuruldun sevdin gibi bende benim gözümle bakamazsiniz diyordum buna gelince yakışliydi gözleri renkliydi ama onuda yakışıklı diye seçmedim bana davranış şekli güzeldi
Dikkat etmek lazım... Hemde çok. Şimdi yatağa girme derdinde yeni nesil. Akıllı kadın düğünden önce teslim olmaz
Bak şimdi benden sana abi nasihatı olsun bu , olayı iyice kavraman açısından anlatıyorum ; bir kadının evlenmeden önce farklı erkeklerle ilişkisi olursa o kadından evlendikten sonra bir erkeğe sadık kalması beklenemez. Çünkü nefis belli bir süre sonra değişiklik ister mutlaka
Yeni nesile bu yüzden kızıyorum
Benlik bir şey yok bizde yok öyle evlenmeden kimse olmaz biriyle biz ailemizden öyle görmedik
İşte bu... 👍
Güzellik her şey değil
Peki beni bırakıp onu tercih etme sebebi neydi🥺
Belki davranış ya da huy karakter özelliği ya da
Benim davranış ve karekterim kötü değil ki
Ee farklı bir şey bulmus işte
Ne kadar sebep arasam boş onu seçti onu seviyor işte hala canım gibi anlamıyorum
Seninki kara onun ki pembedir
Ne saçmaliyorsun mantıklı yorumlar yapın
Aynısını orada yapacaktır emin ol
Sanmıyorum
Aldatan birisi yine aldatır
O kızla ciddi gibi
Dışarıdan görüyorsun sonuçta belki öyle olmaz ileride
O kızla ilişkiye giriyordur
Belkide nedeyim herşeyin adı Sevgi olmuş
Cocukca olaylar
Çocukça mi bu yaşadığım
Bu duruma kendini sen dusurmussun, neden anlatıyorsun ki
Ben nasıl düşüreyim kaderimi görüyorum ben
Akıl vermiş yaratıcı
Vermiş ama ben insanların kötü düşüncelerini anlayamıyorum herkesi kendim gibi saniyorum biri seni seviyorum dediğinde gerçekten seviyor sanıyorum ben yalandan bu cümleyi kimseye kurmadım için banada kurmazlar saniyordun
Şaka mısın sen ,
yatakta iyidir
Ben onla yaşamadım böyle şeyler
Tabularin vardir
O nedemek
Onunla yasayip seninle yasiyamadigi seyler vardir
Sırf bunun için mi yani
Bu senin icin onemli degil sanirim
Benim bir çizgim var
Cizgin var ama isteginde yok sanirim