Aşk İlişkileri Eski sevgilinizin numarasını sildiniz mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Neden silmediniz? Eski sevgilinizin numarasını sildiniz mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. Eski sevgilim yok 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Bir numara kalsın istiyordum değişmiş bana vermedi öyle kaldı. Çok yüzsüzlük yapmaya da gerek yok 0 0 Yorumla
condommm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Evet. Neden tutayımki? Silmeyecek olsam eski olmazdı 0 0 Yorumla
disneyprincess Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Silsem de ezberimde. Zaten numarasını değiştirmiş, ulaşılmıyor 0 0 Yorumla
halil233 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Başarılarımı izleyecekler engellemek ve silmek basit adamların işidir. 0 0 Yorumla
erner353535 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl neden sileyimi. canım çektiği onlarda o kadar çok işe yarıyorlar ki 😉 0 0 Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben ölmüş babamın numarasını silemedim 0 0 Yorumla
alex4guson Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. telefondan evet hafızadan hayır 0 0 Yorumla
Aşkainanankadın Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayır silmedim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla
dombilikedi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Hayır 1 1 Yorumla dombilikedi +1 yıl Çünkü arada konuşuyoruz. d Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Hepsinin değil 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ekli değil. Sildim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Eski sevgilim yok
Bir numara kalsın istiyordum değişmiş bana vermedi öyle kaldı. Çok yüzsüzlük yapmaya da gerek yok
Evet. Neden tutayımki? Silmeyecek olsam eski olmazdı
Silsem de ezberimde. Zaten numarasını değiştirmiş, ulaşılmıyor
Başarılarımı izleyecekler engellemek ve silmek basit adamların işidir.
neden sileyimi. canım çektiği onlarda o kadar çok işe yarıyorlar ki 😉
Bende eskilerin numarası kalmaz
Ohoyyy uzerinden çok sular aktı
Ben ölmüş babamın numarasını silemedim
telefondan evet hafızadan hayır
Silsem ne olacak ezberimde
Hayır silmedim
Neden
Hayır
Çünkü arada konuşuyoruz. d
Hepsinin değil
Duruyor ama bir boka yaramıyor
Sildim
evet
Olmadıği için silmedim
Silmedik
Ekli değil. Sildim.
Evet sildim.
Hayır
Rehberden silinirde ezberinde durur hep.
Lazim olur diye duruyor
Evet
Coktannn
Hayır
Evet sildim
Evet Neden
Siler atarım
Hepsini ki ezberde
Silmedim
O gün 😀