Özellikle 27 - 35 arası kızlar, sevgili, flört seciminde öncelikli neye dikkat ediyorsunuz. 3- 5 ay sonra iliski biraz oturunca neler?
Ben güven, hitap, görsellik, özgü en.
Iliski oturunca ya da 3 - 5 ayda hareket tarz verdiği onem vb.
Özellikle 27 - 35 arası kızlar, sevgili, flört seciminde öncelikli neye dikkat ediyorsunuz. 3- 5 ay sonra iliski biraz oturunca neler?
Ben güven, hitap, görsellik, özgü en.
Iliski oturunca ya da 3 - 5 ayda hareket tarz verdiği onem vb.
Flört seçimde huyuna, tavrına, kişiliğini gözlemlerim. Neler seviyor, ne sevmiyor.
3-5 ay oturunca Eğer ki kafalarımız ve hayat tarzlarımız uyuşuyorsa. Bununla tamam mı? Yoksa devam mı? Kafam da bir şekil oluştururum.
Saygı, üslüp, konuşma diksiyonu, kişilik bozukluğu var mı? Mantıklı mı bunları gözden geçerim. Bana göre mi, değil mi ona göre karar verir, duygularım kabarır fazlasını isterim.
Not: Yalnız flört dediğin 1 ve 2 ay’ı geçmez.
Çok güzel soruymuş, kadınların ilişkilere bakış açısını ve beklentilerini keşfedebilirim diye gelmiştim ama yeterli cevap gelmemiş maalesef :)
Sen dahil birkaç yorumda belli başlı kriterlerden bahsedilmiş ama pek takip edilebildiğini düşünmüyorum. Flört döneminde partnerinin seni çok etkileyen herhangi bir özelliği, diğer aradığın nitelikleri yok saymana neden olabiliyor. En azından benim gözlemim bu yönde
Cevap
9Cevap
Beni gerçekten seven bana aşık olan
Saygı ve nezaket içinde yürüdükçe sevgili olmak daha netleşir.. Flört döneminde birlikteliğin niyet ve arzuları oluşur ya istenenler elde edilir ya da ayrılık olur. Ancak cinsellik her zaman baş yapıt gibidir çünkü insan doğasında cinsellik ön plandadır.
abi yazar mısın çok mühim bir konu hakkında sana danışmak istiyorum
Farkındalığı yüksek empati yeteneği gelişmiş duygusal zekasını da kullanabilen çok kazanmasa da kendi ayakları üzerinde durabilen arzulu bir adam istiyorum
18-38 yaş arası güzel fizik, bakımlı temiz, yüksek libidolu, fantezileri olan, temas seven arzulu, saygılı, dürüst samimi olan kişiler genelde
Temiz kalpli, merhametli, vicdanlı kadın isterim
Şu çağda valla son 4 yıldır flörtlerim 2 ayı geçmedi. O kadar aptal bir dönem ki adam akıllı evlilik yoluna gidecek kimse yok olmuyor 2 aya ne olduğu ortaya çıkıyor kalıyor. Rabbim iyilerle karşılaştırsın inşallah
Oncekikle ozgurluk sadakat ve asla kufur opmamali saygi terbiye ve azim en onemli olan
Kızlara sormuştum
eğitim, görüşünüş, karakter
Kisa öz ve güzel cevap , keske karakteri kısa zamanda anlayabilsek
@psklgbyk evet bu konu dogru fakat bende ister istemez dikkati çekiyor
@psklgbyk okumadığın belli şu cümlelerin saçmalığına bakarsak
@psklgbyk engelledim
yorumları okurken güldüm lütfen kusura bakmayın 😁😂
Giriş gelişme sonuç sonunda yol göstermiş.
Merhaba yazamıyorum size konuşmak istiyorum
Sayın zeynep yoda nedir ben xper1 cik
doğal kızıl yeşil göz ince bel
Sarışın mavi gözlü esmer bir kız 😅
Günaydınnn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?