kadınlara göre yazdım işte en flörtez 5 burç ve özlekileri ben yazdım 😂
1. balık aşka aşık hulyalı balıklar tek bakışta hoşlandığı insanla anlık hayal dunyasında girer ve acaip şanslıdır ki herkimdende hoşlansa karşılık bulur manyetik çekimleri guçludur ve yapıları flörtezdir oturuşları kalkışları ses tonu dahi flörtez bir enerji yayar surekli parlak gözleriyle birileriyle bakışır
2. terazi flört ustası ve bağımlısı dır beğendiği herkesle anında flört eder flört onların işidir kur yapma konusunda doğal bir yetenekleri vardır ve bu konuda çok şanşlıdırlar entelektuel şekilde flört etmeyi severler
3. Aslan doğuştan flörtezdirler hemen hemen herkesle şakacıktanda olsa flört etmeyi severler aslan flört ederek egosunu besler
4. yay flört onlar için bir oyun gibidir flört ederek eylenmeyi severler sevgilisi varken bile başkalarıyla flörtederler
5. akrep akrepler aslında flört ediyorsa muhtemelen sizinle sevişmek istiyordur çok çapkın dırlar ve flört etme tarzları baştan çıkarıcı dır aşktan ziyade seks odaklıdırlar
Kesinlikle kim ne derse desin akrep ve balik... Diger burclari tek gecerler. Akrep ve balik isinde ustadir. Kadinida erkegide siz farkinda olmadan baska kadinlarin erkeklerin isini bitirirler. Gozleriyle vucut dilleriyle onlar filort ederken siz etrafa onlarla olan buyuk askinizi anlatmaya devam edersiniz. Balik ilgi manyagidir ayni zananda ilgi gosteren karakterdir. Ama sikildiginda fisi ceker gider cabuk unutur. Akrep ise sadece dokunma ve seks odaklidir. ilk gunden alacagini alir. Aldiktan sonra ceker gider... Ha ikiside ceker giderde sonsuza kadar gorusmuyeceginiz anlamina gelmez. Bakarsiniz canlari istedikce sizinle yatakta bir araya gelirler... Amma sadece o kadar... sizde manyetik alanlarinda firfir donersiniz... kodlanmis gibi hic itiraz etmeden beraber olursunuz. Tabi bu isi sizle yaparlarken etrafindai onca kisiye de ayni seyi yapmaktadir...
O da böyle derdi annesi de devamını getirirdi... Aslanlar bir kere egolarından, kibirlerinden narsistce hareket ve tutumlarından öncelikle kendilerini bertaraf etmeli. Bildiğin burçlara göre değerlendiriyorum insanları hepsi senin yüzünden :D
İkizler desem kovaya haksızlık olur kova desem yayada haksızlık olur tabii bunun bide oğlak, terazi, balık, başak, akrep, koç, boğa, yengeç, aslanı da unutmamak lazım..
En İyi Cevaplar