Ya arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var zamanınızı ayırabilir misiniz?

Merhabalar öncelikle. ya şimdi anlatacağım şeyi hiç kimseye anlatmadım çok doluyum ve ne yapacağımı hiç bilmiyorum sizinle derdimi paylaşmak istedim (tek derdim bu değil ama) neyse ne gelelim sadede ya biz ailecek silivri de denize gitmiştik hiç beğenmemiştim orayı bu arada her neyse denizde benimle yaşıt bi akrabamla yüzüyoduk arkamızda da bi kaç kişilik erkek grubu vardı top oynuyolardı aralarından en yakışıklı olanı bana bakıyodu devamlı çok etkilendim çok dikkatimi çekti bende ona bakmaya başladim ister istemez kalbim pıt pıt atıyodu aşırı yakışıklı ve karizmaydı sonra bana beraber top oynayalım mı diye sordu tam o esnada annem duydu gördü ve oraya gelip adama demediğini bırakmadı benle o akrabamı kendi tarafına çekti kesin sapıktır bunlar falan dedi ama o çocuğun yüzünü görmeliydiniz abi resmen utancından yerin dibine girmiş bi hali vardı yaa bi de bi kibar konuşması bi tatlı gülümsemesi bi karizması vardı ki inanılmaz bi şeydi tam hayallerimin beyaz atlısı ya off o gün bugündür aklımdan çıkmıyor ne o deniz ne o olay ne de o ahh ilk görüşte aşka inanmazdım heves diyip geçerdim ama baktım ki ben bunu unutucak değilim harbiden bayaa etkisi altında kalmışım unutmak ta istemiyorum o derece ya ben onu nerde bulucam şimdi gittim silivri itiraf sayfasına bile yazdım yok abi işe yaramadı ahh annem ahh araya girmeseydin damadınla tanışcaktım. Ya bakar mısınız bu hale düştüm işte inanılmaz değişik bi duygu gerçekten napacağımı hiç bilmiyorum tanışmak isterdim iyice konuşup anlaşmak hesabını falan almak isterdim yaa düşünmekten delircem ya inşallah sevgilisi sevdiği falan yoktur ya onun benim olması lazım harbi sırılsıklam ilk görüşte aşık oldum arkadaşlar ne yapmalıyım sizce ya da aranızdan benim sorunumun aynısını yaşayan varsa çok iyi bi dert ortağı olurum ona🥺❤️‍🩹üzgünüm çok uzun sürdü yazım ama napim çok acayip doluyum destan yazdım o derece abi buraya kadar okuduysanız çok saolun 🥺
Ya arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var zamanınızı ayırabilir misiniz?