Senelerdir evli erkekle ilişki yaşıyorum. Bununla ilgili soru sorunca herkes tepki göstermişti. Ama bakıyorum da başka sorulara başkaları evli birisine aşığım, birlikteyiz falan diye soru sorunca pek bı kötü yorum yok. E ben sorunca niye bu kadar fazla yorum geliyor olumsuz.
Yani doğru bulmuyorum evli biriyle birlikte olmayı dersin o başka bişey ama ben sorunca resmen hakaret boyutuna ulaşıyor. Çok detaylara giriyorlar. Neden?
Yani doğru bulmuyorum evli biriyle birlikte olmayı dersin o başka bişey ama ben sorunca resmen hakaret boyutuna ulaşıyor. Çok detaylara giriyorlar. Neden?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hedef sensin demekki :) amaann sen mutluysan kötü yorumları takmyacaksın herkes kendi hayatını yaşıyor
Teşekkürler 🤗
Knşmk ister misiniz:)
Uyudun mu :) ilk nsıl tanışıtınuz
Takılma keyfine bak. Ağzının tadını bilen evli erkekle seks yapar
Teşekkürler 🤗
😘
millet burada hasta, kimsenin ilişkisi kimseyi ilgilendirmez millet buraya hakaret etmek için geliyor çoğuda çoluk çocuk
Haklısınız bir nevi
bir nevi mi :)))))))))
Çünkü bazen gerçekten başına gelenleri yazan akıl almak isteyen insanlar da oluyor yani. Özellikle de gizli cevap verme durumu olduğu için çoğu kişi gerçek düşüncesini yazıyor ondan dedim yani. Tamamen kötü bir site diyemem ama özellikle son dönemlerde kalite iyi değil
bence çoluk çocuk dolu ve ciddi bir şey yazınca sulandırıyorlar bende makara yapıyorum o yüzden kafayı rahatlatıyorum burada ama sen ana gelen tepkilere aldırma mal çok bu sitede
Teşekkürler
bir şey değil canım
Kimmiş göster onuda linçleriz
Meselek olmuş seniki
Boş yapma
Puahahhahahaj
Kahka atıyorum
Boş yapma diyon
Hastasın git tedavi ol
Evli erkekler ile ilişkiye girmeyi değil de burds açtığı konuya eleştiri alınca kötü hissediyor puahhahahajajjajaj
Kötü hisseden kim ya? Seninle lafinla mı olacak bu işler. Hadi işine
Valla sen normal hayatta kim bilir ne b. oklar yiyorsun hahahah 🤣
Evli kadın istese g. otunun deliğini bile yalarsin gelmiş burada artislik yapıyor. Uza hadi sorumdan
Puhahahhahahahha
Senin kadar düşük değilim merak etme 😃😃😃😃
Peki
Buda senin şansın
Sana asılamamışlardır ondan
Seni kıskanıyorlar
Yok artık 😄
Niye olmasın. Evli adamı bile baştan çıkartabilen kadın demekki çekicidir 😀
Teşekkürler 🤗
Bu arada ben bilmiyordum evli olduğunu bana sonradan söyledi uzun sürenin ardından.
E olsun aynı şey. Evliyken sana aklı gitmiş :). Evli olup bu kadar saklayabilen erkeklerede hayret ediyorum:) sanaldan falanmıydı nasıl bu kadar sakalayabildi
Evet internette tanıştık bekar olarak tanıttı kendisini. Tam iki sene sanal yaptık benimle sabahlara kadar yazısında falan rahat rahat dedim yok ya bu evli olmaz. Sonra buluşunca demez mi evliyim diye.
Tahmin ettiğim gibi tam. 2 senede tarafların birbirlerine bağlanması için çok uzun bir süre. Bu kadar emekden sonra da ayrılmak çok zor olur. Mesleği neymiş? Sabahlara kadar yazışabildiğine göre geceleri çalışıyormuş
Hayır geceleri çalışmıyordu. Evdeydi sabah gidiyordu akşam geliyordu. Hatta bilakis işte olunca pek yazamiyordu evde rahat ediyordu.
Eve iki sene sonra ayrılmak zor oldu ama yine de soğudum evliyim diyince.
Sonra 1 buçuk ay, iki ay sonra tartışma yaşandı ve bitirmek istedim. Mesaj atıyordu açmadım, arıyordu açmadım bı baktım gecenin bir yarısı kapıma geldi.
Mesleği neydi? Kapına kadar geldiğine göre o da sana fena bağlanmış. Yaşlarınız kaçtı?
Ayrıca eşinin yanında bu kadar yazışabilmesi de ilginçmiş
Ayrıca eşinin yanında bu kadar yazışabilmesi de ilginçmiş
Evet işte kesinlikle ilginç. Bence kesin beni biliyordu artık ama susuyordu. Hatta neden susuyordu onu da biliyorum. Sana dedim mi bilmiyorum ama kadının ilk evliliği değil bu. Daha önceki kocası da boşamış. Ayrıca kadın kısır çocuğu olmuyor. Belki de ilk kocası bu nedenle boşadı. Zaten bu yaştan sonra da olmaz çocuğu menopoza girmiştir.
Yani sevgililer arasında bile telefonda vakit geçirmek sorun oluyorken nasıl oluyor da bu kadın kocasına bişey demez? Korkuyor işte bu da boşarsa kimse evlenmez artık diye iki defa boşanmış kadınla.
Mesleğini boş ver yaa.
Sence bağlanmış dimi? Evet geldi kapıma :)
Yaşlar 25 ve 47
Bence kadın sırf maddi yetersizlikten katlanıyor o evliliğe veya çevre aile baskısından. Diğer türlü buna razı gelebilcek insan yoktur. Adamın yaşını duyduktan sonra bu seferde senin yaşında birisini etkileyebildiği için ona şaşırdım. Demek ilgili veya aşırı yakışıklı birisi
Yakışıklı derken çoğu kişi beğenmiyor ama benim için yakışıklı ve çekici. Bunun dışında da konuşma tarzi, fikren ve beyinsel olarak uyumluyuz. İlk tanışınca sanki uzun süredir tanıyormusum gibiydi
Bu yaş farkında bu kadar uyuşabilmeniz çok iyi. unutmak senin için zor olucak
Haklısınız unutmak zor çok denedim çok ama olmadı.
Yapamıyorum. Eminim hislerimden.
Aslında o da beni seviyor ama neyi nasıl yapacağını bilmiyor kararsiz
Hala görüşüyorsunuz. Muhtemelen tekrardan bir araya gelirsiniz diye düşünüyorum
🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Merak ettim seni.
İlk defa böyle düşünen birisini gördüm
Şimdi beğendim sorunu
Okay
Maalesef olmuyor en iyisi takip at
Ben nasıl sana takip atıcam:/. Gizliden çıktım sen at
Neyse sen gelince tekrar açarım artık
Burdayim