Eltimi çok kıskanıyorum bu duygunun nasıl önüne geçebilirim?

Merhaba arkadaşlar,

ben 3 ay önce evlendim. Aile sevgisi anne baba sıcaklığı olmadan büyüdüm maalesef. Annem ben 1 buçuk yaşındayken bir kazada vefat etmiş. Babam da 2-3 yıl sonra tekrar evlenmiş. Ben yaklaşık 5 yaşlarındayken. Beni babanem ve dedem büyüttü sayılır. Babamın eşiyle aramızda net bir sorun olmadı ama hep bir mesafeliydik. Bana kızıymışım gibi yaklaşmadı hiç ama öyle net bir kavga sorun da olmadı. Annesi gibi olmazki insanın. Şimdi büyüdüm, evlendim. 1 yıl nişanlılık 3 aylıkta evlilik derken şimdi eşimin ailesinde gerçek aile bağını, aile sevgisini. Anne baba sıcaklığını tattım. Bana kendi kızlarıymışım gibi davranıyorlar. Gerçekten ikisini de kendi annem babam gibi seviyorum. Eşimin kendinden 2 yaş küçük bir erkek kardeşi var. Onun da bir suredir konuştuğu bir kız var. Geçenlerde kız arkadaşını anne babasıyla tanıştırdı. Annemin söyleyişine göre sessiz utangaç bir kızcağız. Daha ben tanışmadım bile. Benden de zaten 5 yaş falan küçük. Eminim hiç sorun bile yaşamayacağız belki ama daha kız gelmeden çok kıskanmaya başladım. Tam anne baba sevgisi tatmışken kaybedecekmiş gibi hissediyorum. Sanki onu daha çok seveceklermiş beni ayiracaklarmis gibi :( asla da öyle yapmazlar bunu da biliyorum ama işte bu içimdeki his beni kemiriyor. Kaç yaşınıza gelirseniz gelin çocukluk yaraları hic peşinizi bırakmıyormuş bunu anladım :( hep bir yanınız eksik kusurlu kalıyor. Kendi anne babam bana bu duyguları tattırsa eminim takılmayacağım bile. Esime bile bunu anlatamıyorum bunu. Bir tek buraya yazabildim. Bu hissi nasıl atacağım içimden bilmiyorum :(

Eltimi çok kıskanıyorum bu duygunun nasıl önüne geçebilirim?