baya baya kıskançsınız, kıskanç değilim diyen uyduruyo ! :P
kıskanç değilim diyen erkekler niye bizle dalga geçiyorsunuz?
kıskanç değilim diyen erkekler niye bizle dalga geçiyorsunuz?
Kıskançlık sevginin doğasında var. Psikolog ile görüşmüştüm bu konuyu. Kıskançlığın boyutları var mevcut. Üst boyutunda korumacı kıskançlık ve en üstte hastalık boyutunda kıskançlık. Alt limitleri de var ama yazmaya gerek yok şu an . Korumacı kıskançlık kabul edilebilir ama hastalık boyutunda olanı kabul edilemez. İnsanın hayatını zindan eder.
Sevgi varsa kıskançlık olacak kesinlikle. Ama sıkmadan, boğmadan, kafese tıkmadan ve sana güvenmiyorum mesajı vermeden.
İlişki içinde olduğunuz insan sizi hiç kıskanmıyorsa bence esas ondan korkun.
eic seçilsin
rica ederim
Senin gibi düşünen var mı imiş, cok guzel anlatmissin
Ben kıskancım yalan söylemem
Kıskanmıyosa direk soguyorum. Ki benden de çok kıskanc oldugum ıcın sogumuslukları var o ayrı tabi ama bananee arkadaşım sadece beni sevsin :D:D
Olursa da olmasi lazmm kıskanclgi abartmamazk lazım dozunnda :) ;)
Cevap
30Cevap
Ben sevdiğimi, güvendiğimi ve değer verdiğimi her zaman herkesten kıskanırım... Bu değerlere sahip olduğu insanı kız-erkek farketmez kesinlikle kıskanır... Ya kıskandığını belli etmemeye çalışır ya da bu değerleri yoktur o insana karşı umursamıyordur kıskanmıyordur...
kim kıskanç değilmiş ya. bir erkek yanında kiz ne kadar genişte olsa, dalgasınada çıksa, umursamaz görünsede yanındakini sahiplenir. bu yuzden azda olsa bir kıskançlık olur. Kıskanmak ve kıskanılmak herzaman güzeldir, önemli olan ölçüsünden şaşıp sevgilisi eşi nişanlısı herneyse hayatı zindanetmemektir. Psikopat derecede olanlarıda biliyor bu toplum. Bence dua etmelisiniz.
Arkadaşım merhaba,
Kıskançlık biraz karışık bir kavramdır... Örneğin ben giyimini, arkadaş edinmeni, konuşmanı vs kıskanmam ama işin içine sevgi, aşk, duygusal beğeni girdiği zaman kıskanırım...
Yoksa karşı cinsi vibratör olarak görüyorsan seks yapman da umurumda olmaz...
Açık konuşayım ölümüne kıskancımdır. Bir yandan da sıkmamak için frenlemeye çalışıyorum kendimi. Kıskanılmakta isterim. Yani karşılıklı ki ilişkide sevdiğimi kıskandırmamak için ince eleyip sık dokuyorum. O yüzdne hiç dalga geçmedim.
dogru benim 4 yıllık bir ilişkim var çıktıgım gün dedim ayrılırsan seni vururum en iyi hastanelik olursun dedim bu sene evlencez bana ait olanı kıskanırım sadece benim o
evet ben buyum
kıskanç değilim sadece sevdiğim kızla konuşan erkeği 5-6 kişi köşeye çekip meydan çekmiştik ben hiç kıskanmam tamammı
Kıskanc olmayanın Genişligine Ver Artık kimse sevdigini kendinden ffazla başkasıyla konuşmasına Falan izin vermez Kıskanc olmak en güzelli
Kıskanç değilim diyenmi varmiski türk erkeği kiskanctir
Kıskançım doğru inkar etmedim.
sevdiğimi kişiyi kıskanırım herkesten, olması gerekende bu.
ama diğer konularda asla değilim.
kiskanc degiliz ben mesela kiskanc degilim zaten kiskanan bir kizlan hayatta onunlan beraber olmam
Kiskanmasi gerekilen yerde kiskanilir. Kiskanmayan erkekten de hayir gelmez
Erkek miiiii. Kiskanmayan bir cins olamaz herkes herşey sevdiğini kıskanır
insanın doğasında olan bişey bu varsa var yoksa yok ben kıskancım değişebileceğimi Sanmıyorum
Sevgilim Olsa Kıskanırdır Tabi Bundan Doğal Ne Var?
Dünyada kıskanç olmayan yoktur :D seven insan kıskanır :D
Kıskanç olmayan erkeğin erkekliģimden şüphe duyarım benim kadınım kimseye bakamaz veya kimsede ona bakamaz.
sana burada soru paylaşmayacaksın demedim mi? erkeklerin görüşlerine niye yorum yapıyon
git yemeği yap işten gelnce yiyecem daha burada mısın :D
Ya ozele gel burada artissin :D
Benim olanın yanında erkek sinege bile karşıyım :) kıskanmayan erkek? erkek?
Aşırı kıskancım. Ama azaltmaya çalışıyorum.
Kıskanç değilim. Özeti bu.
kıskanmıyorsa sevmiyordur zaten
ben değilim , hemde hiç
erkekleri bilemem de ben çok kıskanırım
kıskanç olmasam sevmezdim herhalde
ben kıskanç değilim kimseyle de dalga geçmiyorum
kıskanc olmayan adam sevmiyodur zaten ):
kıskanç olmayan güveniyordur.
Kavatmyz tabiki kiskaniyoz
kıskançlık iyi de abartılmayınca :)
Ben kiskancim kıskanç olmayan erkek de vardır
Değiliz diyende heralde swinger olmuyo