Babam o öğretmen maaşıyla sana asla bakamaz, ben hayatta olduğum sürece fakir insanlarla evlenmene müsaade etmeyeceğim diyor. Birbirimizi çok seviyoruz babamı nasıl ikna edebilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBence Babanızın erkek arkadaşınızın öğretmen olmasından dolayı evlenmenize izin vermemesi, sizin için zor bir durumdur. Babanızın endişelerini anlamak önemlidir. Öğretmenlerin düşük maaş aldığı, tatillerin az olduğu ve çalışma saatlerinin uzun olduğu gibi önyargılar olabilir. Babanızla konuşmak ve ona endişelerini duyduğunuzu söylemek önemlidir. Ona erkek arkadaşınızın iyi bir insan olduğunu, sizin için doğru kişiyi olduğunu ve onunla mutlu olacağınızı anlatmaya çalışın. Ona erkek arkadaşınızın kariyerinden ve hedeflerinden bahsedin. Ona, erkek arkadaşınızın sizinle birlikteyken mutlu olduğunu ve sizinle bir hayat kurmaya hazır olduğunu gösterin. Babanızla konuşmaktan sonuç alamazsanız, başka bir yol deneyebilirsiniz. Erkek arkadaşınızın ailesiyle konuşun ve onlardan yardım isteyin. Onlar da sizinle aynı durumda olabilirler ve babanızı ikna etmenize yardımcı olabilirler. Son olarak, kendi hayatınızı yaşamaya karar verebilirsiniz. Bu, sizin için zor bir karar olabilir, ancak sizin için doğru olan şeyi yapmalısınız. İşte babanızı ikna etmek için bazı ipuçları: Babanızla sakin ve saygılı bir şekilde konuşun. Onu kızdırmamaya çalışın. Ona erkek arkadaşınızın iyi bir insan olduğunu ve sizin için doğru kişiyi olduğunu anlatın. Ona erkek arkadaşınızın kariyerinden ve hedeflerinden bahsedin. Ona, erkek arkadaşınızın sizinle birlikteyken mutlu olduğunu ve sizinle bir hayat kurmaya hazır olduğunu gösterin. Umarım bu ipuçlarının faydası olur. İyi şanslar!
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bir ton gerçek soru soruyorum. En fazla 4 kişi cevap veriyor. Ama millet trol olduğunu iddia ettiği soruların altına doluşuyor? Demek ki hepiniz trolsünüz.. Boş işlerden hoşlanıyorsunuz... Gerçekler kimsenin hoşuna gitmiyor.. Ya soruya cevap vermeyin ya da trol demeyin... Neyse sana gelince güzel kardeşim, baban profesör ve kendi aldığı maaşı küçümsüyordur, biz okuduk da ne oldu diye soruyordur kendi kendine, o yüzden seni kendi meslektaşı birine vermek istemiyordur, senin bolluk rahatlık içinde yaşamını istiyordur, o bir ebeveyn olarak sonuna kadar haklı, onun fikirlerine ve hislerine saygı duyuyorum, aklı mantığı yerinde olan herkes çocuğu için bunu ister ama tabi bir de şöyle bir gerçek var, nerede çokluk, orada bokluk yani güzel kardeşim çok para haramsız olmaz demişler, senim ve babanın gözü bunu yiyorsa ve biraz daha güzelsen zengin birini tavlaman zor değil. Zaten çoğu okumamış, kafası çalışmayan, kaba saba adamlar, inşaat firması sahipleri oluyor. Babanın gönlü seni o tarz bir tiple evlendirmekten yanaysa ve sen de bunu istiyorsan buyur yolun açık. Ülkemizde ömrü hayatını okumaya vermiş insanların yüzde doksan beşi sefalet içinde. Kalan yüzde beşlik kısım ise babadan zengin. O yüzde beşlik kısma denk gelirsen şanslısın belki de.
Bu ülkede parayı okumuşlar değil, okumamıştım götürüyor ve okumuşlar bile okumuşları küçümseyecek noktaya gelinmiş. Yani kısacası okumuş olmanın bir değeri yok. Önce karın tokluğu ve refah. Bu yüzdendir ki eskiden sadece zenginler okurmuş, fakirler sabahtan akşama ırgat ırgat çalışırmış.. dünyadan haberleri olmazmış, saf saf yaşayıp giderlermiş.. şimdi de oraya doğru gidiyoruz.. Hakkımızda hayırlısı... Sen de iyi düşün okumuş adamla mi evlenirsin okumamış ama parası olan adamla mi? Hem okumuş hem de ailesi çok zengin biri olan birinin KS'de takılan bir kıza bakacağını sanmıyorum. Hepimizin kalitesi, sınıfı belli. Ahahah.
223 Yorumla- +1 yıl
Yazıyo okumadım ….
Ama ilk çümlenş okudum …gerisi sitem galiba
Senş beğenmeye çalışacağım …
Cevap sahibi+1 yıl@AlmanPrens Sen kimsin ki beni beğeniyorsun ya? Okuduğunu da anlamıyorsun yamuk herif. Baştaki sitem. Gerisi soruya cevap. Yani yorum. Ben soruyu sorana yorum yaptım. İşine bak.
Cevap sahibi+1 yıl@AlmanPrens ha sen üstüne alındın dur
Cevap sahibi+1 yılOkuduğunu da anlamamışsın... başı sitem gerisi yorum.. sadece soruyu soran kişiyi ilgilendiren bir yorum.. seni alakadar etmez.. ama ediyorsa sa büyük ihtimal cahil ama zengin olanlardansın
Soran+1 yılYorumunuz için teşekkür ederim daha önce EİG seçmemiş olsaydım sizinkini seçerdim.
Cevap sahibi+1 yılBöyle şeyler benim için önemli değil. Çocuk değiliz sonuçta.
- +1 yıl
Hayır alakası yok….. sinirlenme lütfen… troll sorular tutuyor benim gibi aklı başında sorular tutmuyor demişsin…..
Sonrası negatif enerjisi bol gelince okumamayıntercih… ettim…
Tamamen iyi niyetle tüm sorularını beğenmeye niyet ettim ….
Soruların açık değildi … beğenecektim….
Çünkü sana hal veriyorum.. troll sorular yerine dediğin gibi olmalı…
Ama çok ağır cümleler kurmuşun…😕
Cahil ve Zengin değilim bu arada …. Tam tersi ….
Eğitimimi ve Kişisel Gelişimimi anlatmak abes olur…. zenginlik talebim de yok hiç olmadı….
Benim Cümlelerimi Kabalık olarak anlaşılmış…. Affedersiniz…😕 - +1 yıl
Kötü adam ben oldum 😄
EİG seçiliyor ona da sitem haydaaa
Cevap sahibi+1 yıl@AlmanPrens Benim sorularımı kimse beğenmiyor demedim. İnsanlar güya trol sorulardan şikayetçi ya mesela benim sorularım gerçek ama cevap vermiyorsunuz dedim. Yani aslında burada önemli olan benim sorularımın örnek olarak verilmesi. Asıl vurgulanmak istenen mesaj insanların trol soruları sevip sonra sevmiyormuş gibi davranmaları. Yani kızın sorusuna samimiyetle cevap vermek yerine trol mrol deyip geçmişler. Benimkine onu da yazmıyorlar. Ben de diyorum ki demek ki gerçekler sizi acıtıyor.
Cevap sahibi+1 yıl@AlmanPrens ayrıca olumsuz eleştiriler her zaman negatif gelir bu normal bir şey
Cevap sahibi+1 yılBu konuda da ilk defa sitemde bulundum.
- +1 yıl
🙂okadar haklısınki
Cevap sahibi+1 yılEİG seçme seçilme konusuna nasıl geldik onu anlamadım ben? Burada önemli olan sorulara cevap vermek ve sorulara cevap almak.
Cevap sahibi+1 yıl@AlmanPrens Bu arada ben sorularımı soru başına 6 xper puan kaybetmek pahasına da olsa siliyorum. Soru tutmuyorum ben. Çok soru sordum ama hiçbirine fazla cevap alamadım. Ben de soru başına 6 puan kaybetmek pahasına da olsa soruları hep siliyorum. Ha cevap alsam da silecektim. Çünkü puan önemli değil. Önemli olan o soruya cevap almak veya almamak. Ya bağı koparıyorum ya da siliyorum.
- +1 yıl
Hayır asla ben olumsuz eleştirilere bayılırım…..
Kolejde öyle geçti eğitim hayatım….
Ama sorun eleştiri yapmanda değil. Üslüp be şekilde…. Sen kelimeleri yazarken karşı tarafı dövüyorsun …. İçerikle değil cümle tarzı ve tonuyla….
Bundan rahatsız ben olmam … hırçın olman bence gğzel ama … genel anlamda bu kabul görmezzzzz….
İş hayatında da Üsküp hatası yaparsanzzz anında kaybedersin…. Ne dediğinden önce nasıl dediğine bakılır….
Doğru söylemek normal ve doğru olan ve bu bize haklılıkla beraber sert bir ton kullanmamıza izin vermez…..
Cevap sahibi+1 yılSen kötü adam değilsin de gereksiz ve laçka bir adama benziyorsun.
Cevap sahibi+1 yılBu arada sen eğitimli olduğunu eğitimli olduğunu söyleyerek mi belli ediyorsun?
Mesajlarından hiç eğitimli bir insan olduğun anlaşılmıyor da.. Seviyen yerlerde.. Byes- +1 yıl
Sen kötü bir koz değilsin ama sadece beni kırmak istiyorsun… ama kırılmıyorum…. Tebessüm ediyorum…. Gülmüyorum….
Tuz buz olan bir kalbi kıramazsın tatlı hırçın kız
Cevap sahibi+1 yıl@AlmanPrens Ben üslubumu muhataplarıma göre ayarlayacak kadar birikimliyim. İltifat için teşekkürler ama ben sizde iltifata mazhar olacak bir şey göremedim henüz. O yüzden kusura bakmayın.
Cevap sahibi+1 yılNeyse neyse bir şey itiraf edeyim. Akşam akşam beni güldürdün. Allah da seni güldürsün. İyi geceler.
- +1 yıl
Önemi yok birikiminizin olduğuna inandım sevgi eksikliği var sadece ….
- +1 yıl
Nerden yorum yaptım uzatmayın artık
- +1 yıl
Maldayım seni güldürmekti sana da iyi geceler … seviliyorsun dndndn
+1 yılDoğru demiş aslında ama gene de sen bilirsin.
07 Yorumla
Soran+1 yılAyda 50k kazanıyor yetmez mi ya
- +1 yıl
50 K alan öğretmen mi varmış sjdjfk
Soran+1 yıl@Medicinedoctor00 öğretim görevlileri kazanıyor.
- +1 yıl
Profesör değilse hayatta kazanamaz öyle , ya da koç Sabancı gibi ünilerde doçent değilse
Soran+1 yıl@der_Hauptmann ODTÜ’de çalışıyor
- +1 yıl
Vay aq internette 30k diyordu araştırma görevlisi mi öğretim görevlisi mi , ve alanı ne acaba
- +1 yıl
Peki sen ne kadar maas aliyorsun onu bir soralim?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabanı dinle
01 Yorumla
Soran+1 yılAyda 50k kazanıyor yetmez mi ya
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
46Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Evlenmek isteyen kişiler ailelerini ikna etmek zorunda değildir. Aksi boş ve saçmadır!
Siz evleneceksiniz, aileniz değil! 😅
İstemiyorsa istemesinler sorun yok, evlenin!28 Yorumla- +1 yıl
Vallahi hiç umrumda değil yani canları cehenneme katılmıyorum 😅
Bana göre değil 😅
- +1 yıl
Ne güzel sevindim 😅
Bana çok saçma geliyor yani mantıksız da niceleri aileleri yüzünden ayrılıyor böyle aşk sevgi olmaz ki 😅
Senin için her şeyi yaparım ama aşkım ailem istemiyor ayrılalım severim öyle işi 😅
- +1 yıl
Çok güzel düşünüyorsun müthiş yazmışsın kesinlikle katılıyorum her türlü valla 😅
Aman aman 😅
Benden uzak ırak 😅
Ana kuzusu anne kuzusu insanları sevmiyorum 😅 - +1 yıl
Kesinlikle 😅Mutlu günler diliyorum gönlünce olsun 🫡 Hoşçakal
Baban doğru demiş diyenleri anlayamıyorum. Gerçekten seven birini bulmak zor ve sen diyorsun ki birbirimizi seviyoruz yani karşılıklı bir sevgi var arada bu yüzden bu çocuğun kötü bir davranışını görmediysen ayrılmayın derim. Baban dese ki: kızım bu çocuk çalışmıyor bu adam seni üzer, eş olamaz dese anlarım ya da bu adam alkol kullanıyor vs. gibi olumsuz şeyler dese hak verebilirim. Ama sırf zengin değil diye böyle davranması saçma. Bence babana onu sevdiğini anlat, vazgeçme bence. Başka şeyler olsa babanı dinle derdim ama para yüzünden böyle davranması saçma. Sonuçta baban profesör olduğuna göre sende okumuş bir kızsın senin de mesleğin vardır ya da olacaktır diye düşünüyorum e çocukta öğretmen zaten ikiniz çalışıp geçinebilirsiniz. Ama 50 bin TL konusunu anlamadım Sevgilim odtü mezunu olsa bile nasıl 50 bin alıyor. Eğer doğruysa bu zaten 50 bin sizi rahat geçindirir. Birde başka biri seni sevebilir ilerde ya da sen birini sevebilirsin ama önemli olan karşılıklı olması. Umarım hayırlısı olur
52 Yorumla- +1 yıl
50 bin banada abartı geldi öğretim görevlisi imiş odtü de , inteenttte 33k falan yazıyor koç ta akademisyen olsa tamam dicem ama odtü devlet ünisi , bence troll bir yorum , babası profesörmüş sanki holding sahibi de akademisyen e kız vermiyor , ben profesör olsam damadı da akademisyen isterdim ne saçma bir soru olmuş
Soran+1 yıl@der_Hauptmann patent gelirleri, danışmanlık gelirleri, makale ve dergilerden aldığı telif gelirleri?
Gizli Üye(18-24)+1 yılArtık uc*be gibi fake sorular sormayı bıraksanız mı? Neymiş ayda 50k maaş yetmez miymiş vs. Neymiş babası 'fakir' diye evlenmenize izin vermiyormuş. KızlarSoruyor da da herkes zengin (!) aw. Git babanın evinden götür o zaman. Sen de 50k ver bak o zaman geçiniliyor mu geçinilmiyor mu? Saçma sapan sorular soruyorsunuz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBabanın kafa eskide kalmış parayı öğretmen kırıyor bu devirde bilgi çağında yaşıyoruz hem çocuklarınız acısından da iyi bir şey tanıdığım ne kadar öğretmen çocuğu varsa hepsi çok iyi yerlerde, ne öğretmeni bu arada
01 Yorumla- +1 yıl
Hmm üstelik birde öğretim görevlisi dinleme bildiğini oku
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne bekliyor 50k geliri var öğretmenin. Türkiye şartlarında idare eder, %20 dilime giriyor. Sende çalışıyorsan mis gibi. Bence baban bahane uyduruyor. Bakamazmış, bu cümleye göre ülkenin %80 aç yaşıyor.
01 Yorumla
+1 yılAşırı saçma yahu. İkinizde birleşir ev ocak kurar gül gibi geçinirsiniz eğer geçinmek isterseniz. Babanın tek olumsuz görüşü buysa saçma ama başka geçerli bahanesi varsa onu bilemeyemeceğim
00 Yorumla
+1 yılBaban senin iyiliğini dusunuyor bu devirde zor geçim çünkü intihar edenler bile var ama çok seviyorsan babana karşı gel ama ilerde sevgi ve tahammül kalmayınca kafanı duvara çok vurursun
00 YorumlaKendine şu soruyu sor evlenen sen misin yoksa ailen mi birbirinizi seviyorsanız niye ailene bu kadar takılıyorsun sonuçta evlenecek ve yuva kuracak olan sizlersiniz bu konuda ailen bişey yapamaz
00 Yorumla
+1 yılbaban doğru söylüyor geçinemezsiniz ama sende seviyorsun deki ben onunla fakir yaşamı istiyorum ne olmuş açlıktan ölmeyiz de
04 Yorumla
Soran+1 yılAylık ortalama 50 bin lira kazanıyor bu para Türkiye şartlarında kiraya bile yetmiyor ama birbirimizi seviyoruz keşke babam da kabul edip destek verseydi
- +1 yıl
öğretmen nasıl 50k kazanıyor iyimisin ama gayet iyi para yani
Soran+1 yılODTÜ’de akademisyen olarak çalışıyor ama yine de az ya 50k
- +1 yıl
hııı evlen ozmn normal öğretmen zannetmiştim
babana zıt gitmemelisin daha çok huyuna git güzel bir dille anlatmayı dene bir anlamaz iki anlamaz eninde sonunda o da seni anlıcak ve kabul edicek bunu zıtlaşmaman gerekiyo sadece bu süre zarfında eminim sonunda istediğin gibi olur yinede hakkınızda hayırlısı olsun
00 Yorumla
+1 yılSevgilin atanmış bir öğretmense aç kalmazsın. Maaşları yükseldi. Özelde çalışan bir öğretmense haklı olabilir maaş konusunda ama sen de çalışırsan geçinirsiniz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Holding sahibi gelir bulur bekle. Böyle görgüsüz aileyle, kimse yola çıkmaz.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin zoruna gidecek ama senin baban çok görgüsüz bir insan evleneceğin adam ne yapsın p3z3venklik mi yapsın
10 YorumlaBaban ne olmasını istiyor ogretmenin nesi var ya en çok saygı duyulması gereken meslek yani
116 Yorumla
Soran+1 yıl@aloovera ODTÜ’de öğretim görevlisi olarak çalışıyor danışmanlıktan, yayınlardan vs ek gelirleri de var
- +1 yıl
@regolit asil sağda solda sizin gibi öğretmen çok maaş alıyor diye kafadan sallayanlar vasat... devlette bütün öğretmenler aynı maaşı alıyor... özel okullarda ise 50 bin alan yok.. Çoğu asgari ücretle çalışıyor.. özel üniversitelerde vardır ki onlara da öğretmen değil öğretim görevlisi diyoruz..
- +1 yıl
İşin ilginç kısmı okuyan kesim öğretmen sevgili ve eş arıyor:). Yaz mevsiminde 60 gün dinlenme, kış dönemi 15 gün dinlenme. Çocukları iyi eğitir:). Kitap okur, bilgilidir, sohbetleri çekicidir. Kıyafet rahattır, sosyal çevre ile iç içedir. Yeşil pasaport varsa mükemmel olur:). Ders ve başarı rakibi için para vermeye gerekmez. Bol bol beraber gezi yapabilir. Dijital çağa hızlı ayak uydurur. Şimdi bunu gelde babasına anlat:((, kızı altın bulmuş babası ise demirci gibi bakıyor. Babası kızına travma yaşatacak gibi geliyor:)
- +1 yıl
@regolit Sırası gelmişken hepinizi bir konuda aydınlatayım bana farz oldu. Devlette çalışan her öğretmen ek ders almıyor. Alanlar da aynı ek dersi almıyor. Çünkü bu ek ders durumu okuldaki ders sayısıyla ilgili bir durumdur. Kursa gelince dyk. yı kastediyorsanız her okulda açılmıyor ve açılsa bile geliri sizin zannettiğiniz kadar büyük bir şey değil. Özel kursları kast ediyorsanız bu öğretmeni tebrik ederim yani kendi okulunda çalışıp bitkin düşmeyip bir de ayrı bir yerde çalışıyorsa bu öğretmeni tebrik etmek lazım. Kendine ait bir hayatı olmayan birine de ne kadar öğretmen denilebilirse artık. Çoğu öğretmen de kurslarda çalışmıyor çünkü bu yasak. Çalışanlar da devamlı çalışmıyor. Çok azı sürekli çalışıyor. Bu şekilde çalışan bir öğretmenin bir de ayrıca özel derse zaman ayiracagini düşünüyorsanız ve de çok kolay öğrenci bulacağını düşünüyorsanız çok güzel hayaller kuruyorsunuz derim ya da bu öğretmen süper öğretmendir? Kaç kişi süper öğretmen? Robot mu bu? Uzmanlık dediğin ise en fazla 2 ya da 2.5 gibi bir şey hadi 3 olsun... Yani bir öğretmen afedersiniz kendini yırtsa taş çatlasa alacağı 30 e hadi olmadı 35 bin olsun... o da hiç dinlenmeyecek kendine ait bir hayatı olmayacak.. ailesi varsa ailesinden köpük yaşayacak.. evde hayalet gibi falan...
Baban ülkenin yüzde 95'iyle evlenmene izin vermiyor yani. Allah kolaylık versin.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sevgilin 50 bin kazanıyor ve baban ona fakir diyorsa merak ettim baban kaç para kazanıyor.. 🤔
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖğretim görevlisiyle KPSS mağduru öğretmen arasındaki farkı anlatırsan birde maaş bordrosunu gösterirsen ikna olur
00 Yorumla
+1 yılvalla babanın kac parası var bilmiliyorum ama en düsük ögretmen 34 bin alcak ocakta ek derslerle 40 bin baban heralde sakıp sabancının velıahtı
00 Yorumla
+1 yılNiye öğretmenler insan değil mi? Baban çok yanlış düşünüyorsun en güzel mesleklerden biridir bence sevdiğini bırakma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılErkek arkadasin odtü de ögretim görevlisi olarak 50k mi kazaniyor? Bunu ancak tip bransindakiler alabilir
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılBaban ve senin gibi cahiller öğretmene layık olamazsınız doğru demis.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Baban kafa yapısı çok saçma sen bence kendi bildiğini yap.
00 Yorumla
+1 yılSenin işin yok mu öğretmen maaşı az mı AQ Allah gözünüzü doyursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 972 cevap paylaştı.
+1 yılAtom mühendisi ne mi verecekmiş baban seni 😀 tamam fazla bir maaşı yok ama asgari ücret de almıyor
00 Yorumla Kaçarak evlen, trol soru boş soru
00 Yorumla
+1 yıltroll soru değilse ben senin babana bir uğrayım Dünyanın kaç bucak olduğunu görsün
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeki ayrı evi var mı? Varsa git derim , yoksa baba haklı. Sana para harcıyormu şimdi? Değermi bu adam için babanı kırmaya, sana değer veriyormu? Cimrimi değilmi?
00 YorumlaÖğretmen ayda 50 bin kazanamaz. Başka bir işi mi var?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl50 bin bir öğretmen nasıl kazanabilir? Ayrıca baban doğru demiş. Ve 50 bin kazanıyorsa geçinebilirsiniz. Asgari ücretli bile evleniyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılODTÜ’de öğretmen yani öğretim görevlisi kendisi. Kazanıyor epey para.
Cevap sahibi+1 yılBence olur bu iş ama baban gerçekten zengin birini istiyor demek öğretmen değil de iş adamı gibi pilot vb şeyler gibi paraya para demeyen insanları istiyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBaban ayda ne kadar kazanıyor sen çalışıyor musun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Evet memur fakir fakat yaşadığın çevreye göre degerlendirmek gerekir zaten insanların çoğu öyle ve daha kötü halde
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHata bunlarda değil öğretmenleri bunların diline düşüren de.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok seviyorsan konuş babanla seviyoruz de sen de çalışırsın 20 bile alsa adam sen de en kötü 10 alsan 30 olur
00 YorumlaEmeğiyle çalışan kimsenin maaşı süper değil ama asgari ücretle çalışan napsın evlenmesin mi ev geçindiremez diye.. tek sorun paraysa babanı dinleme derim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabanın beynine oksijen gitmiyor hava yollarını açmaya bak babanın
10 YorumlaBir öğretmenin fakir düzeyde maaş alması kadar üzücü bir durum yok...
00 Yorumla
+1 yılDevletin memuru haram kazanmıyor babanın derdi ne kaç gitsin
00 Yorumla
+1 yılAllah hidayet e erdirsin babanı büyüğün bir şeyde yapamıyor insan
00 Yorumla
+1 yılBizde öyle değil öğretmen istese oo dünden razı olurlar. Bide öğretmen ler iyi maaş alıyor şu an
00 YorumlaTam olarak ne istiyor baban? Bu devirde daha ne olabilir ki
00 YorumlaPara bir yere kadar, mutlu olmak için para bir seçenek değil
00 Yorumla
+1 yılSenin mesleğin nedir? Sen ona bakarsın o zaman.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı. 50K alıyor demissin neresi fakir adamın
00 YorumlaBaban ne iş yapıyor
00 YorumlaBaban fabrikatör mü
00 Yorumla
+1 yılBabanın kafasına tükürem
00 Yorumla
+1 yılSevginin önüne geçmelerine izin verme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖnceden tam tersiydi bu işler.. zaman
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBunu diyen baba ne iş yapoyor
00 Yorumla Bence, öğretmen olan sensin.
00 Yorumla
+1 yılYa Sorun fake ya da baban kibir budalası
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı. sen zenginsin galiba
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çocuk bakacak sanırım
00 Yorumla
+1 yılÖğretmen maaşı iyi ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu arada baban ne iş yapıyor?
03 Yorumla
Soran+1 yılÜniversitede profesör
Cevap sahibi+1 yılSen çalışmıyor musun?
- +1 yıl
Eeeeeeee aq kendisi de öğretim görevlisi imiş zamanında , ne vızvız ediyor, sen babanı bırak kaç bu çocuğa
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaban Erol taş sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu gidişle evde kalırsın sen dinleme babanı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlen babanını da dügün günü sandalyeye bagla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Babanın düşüncesi mantıklı gelmedi bana
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek arkadaşım öğretmen olduğu için babam evlenmemize izin vermiyor. Ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler