- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkegin anlık istemesinde genelde görsel tatmin yatar kadın görsel bir güzelliktir bunu görmek ıcın erkek genelde merak eder görmek ister her zaman degıl ama cogu zaman kadının ona bir sürpriz yapmasını erotik bir foto atıp heyecanlandırmasını bekler genel kaide budur hormonları ile yaşayan insanlarız
01 Yorumla- +1 yıl
Abarttın kanka o kadar da değil belki de sevdiğini görmek istemiştir adam
En İyi Cevaplar
Güvenmiyordur... ondan anlık istiyordur ama değişir... her dakka başı istiyorsa kesinlikle güvenmiyordur... ama arada bi istiyorsa... Neden istiyordur bilmiyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Abaza oldukları için 😄
111 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler anlık yaşar ds onun için xd
83 Yorumla- +1 yıl
Son zamanlarda duyduğum en iyi söz olabilir
- +1 yıl
Haklı lan, cok iyi yorum
- +1 yıl
Müge Anlı bile anlık yaşadığı için Anlı😂😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bakıp özlemini gidermek için ister
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 265,6b cevap paylaştı.
u +1 yılSapık oldukları içindir atma sakın
20 Yorumla Görünüşleri hakkında fikir edinmek istiyorlar: İlk etkileşimlerde görünüş, başarı ve çekicilik önemlidir. Bu nedenle, bir erkek görünüşünü görmek için bir kızdan fotoğraf ister. Özgüvenleri arttırmak: Bir kızın erkeğe fotoğrafını göndermesi, onun hoşlandığını gösterir ve erkeğin özgüveninin artmasına yardımcı olabilir.
22 Yorumla
+1 yılKoleksiyon yapıyorlar sonra o fotoları çıkartıp alt alta dizip hızlıca çevirip hareket ettiriyorlar
43 Yorumla- +1 yıl
Aya seyahat ☺️
- +1 yıl
Niye olacak mastürbasyon için. Bu arada bu hariç kimseye anlık atmam ohhh yarabbi şuna bak. Saçlarını koklayayım senin erkeğin hası mısın
213 Yorumla- +1 yıl
Fiziğe saça bacağa bakkkkkk ah ah bir de günaydın yazmaz mı len ölürüm keşkül dudaklı
- +1 yıl
Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın bu herif benim karım XD çünkü ben ona para yediriyom da ondan rolleri değiştik len buna verilmez mi oyyyy şuna bak çok kibar aq ölücem
- +1 yıl
Soy ağacını bile biliyom sapığıyim cocugn erkeğin hası yav bende Allahın cinsiyeti olsa bu çocuk olurdu
- +1 yıl
Yüzüme otursa keşke çarli üzümlü bebeğim
- +1 yıl
Bütün param köpeğin olsun.
- +1 yıl
Dudağa bak bebiş dudaklım gorilim
- +1 yıl
Hayvan vücutlu bebeğim
- +1 yıl
Kssss nolur silme yorumları valla çocukla gecmisim var askımı haykırmıyorum buraya yazdım napam bu tipleri tavlamak için zenginlik ve güzellik yetmiyormus:( çünkü gerçekten insan olan bu ikisine bakmıyor yani uyumlu değiliz :( yine de seviommmm askımı anla KS siteden birine demiyorum fenomene diyorum üstelik oda beni tanıyor
- +1 yıl
Aşık olmak için güzellik ve zenginlik önemli değil yani. Sevmek önemli.
- +1 yıl
Fenomenden kastım sitedeki fenomenler değil
- +1 yıl
Gerçekten fenomen instagramda
- +1 yıl
Napam ben nereye gidem emerigalı kızana aşık olmişem görmüyormusunuz
- +1 yıl
Susun
+1 yılAnlık istemek veya atmak kötü bir şey değil bence. tabi bu kişilerin hangi gerekçe ile istediğine bağlı 🙂. genel olarak bildiğim kadarıyla karşı tarafı en doğal haliyle görmek istemesidir veya o an belli bir mesafe olduğundan başka bir fotoğraf değil de o anki halini gorme gereği hissetmektir.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılen sevmediğim şey bi de kapalıyım nasıl evde sürekli anlık atıyım doğal halini görmek istiyorlar yazmışlar da zaten doğal halimle fotoğraf da var filtresiz hepsi, söylesem de tekrar istiyodu hiç çekemem cidden en iyisi erkeklerden uzak durmak 💀
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Seyyah1 ilerde olursa olur ben 20 yaşında erkek dırdırı çekemem kıskançlık falan hiç çekemem ailem bana güvenir ve saat kısıtlamam yok yakın erkek arkadaşlarım var sınıftan, eğer sevgilim olsa bunlara hep karısıcak vs vs
Görmek istiyorsa gelsin canlısını görsün paşam.
52 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin anlık boydan üstten alttan arkadan resim istemesi tamamen seni ve onu birlikte hayal edecek olması ile alakalı bence. Ve can sıkıcı. Avrupada az olmasına rağmen, avrupada da var.
10 Yorumla Bence görmek istediği için. Sen de iste bunda ne var ki? Altı üstü fotoğraf ama absürt bişey istiyosa atmamalısın
54 Yorumla- +1 yıl
Fotoğraf çekinmeyi sevmeyen biri olamaz mı? Kameralara küs olabilir?
Amacı bellidir. Ben bugüne kadar hiç bir kadından anlık istemedim. Normal bir foto olsun, ama kendisinin olsun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü hanımefendiler her an aldatabiliyorlar artık maalesef... Sürekli güvensizlik söz konusu...
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek aynı değildir genelleme yapmayın delirtmeyin insanı yaa güvenmeyen erkek ister veya farklı niyeti olan !
10 Yorumla Guven problemi vardir kii burada olmali da, kiz diue konustugun kişinin mahmut abi cikma ihtimali yuksek 😅
28 Yorumla
Soran+1 yılyok ya ayni okuldayiz her gun goruyodu nerdeyse beni
Soran+1 yılher gun goruyo zayen niye istiyo hala anlamiyorum
Soran+1 yılhe bi kere demistim cabuk ustunu giy anlik at demisti
Soran+1 yıluajsiwkq olabilir
allah aşkına artık beyninizin bir hücresi olsun kullanın... bence istemeyenlerde sorun var... demekki yeteri kadar sevmediğin insanlarla ilişki yaşıyorsun
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılAnlık istemek normal karşılanmalı çünkü erkekler karşısındaki kişiyi görüp hayal kurmak ister.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılgörmediklerini de görmek için
bir tane çıplak resim at, bir daha asla anlık istemezler10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü erkekler sizi obje olarak gördüğü için sadece dış görünüşünüze önem verdiği için hala güzelmisiniz die sorgular akılları fikirleri cinsellik ve kızın güzel olması
10 Yorumla
+1 yılhiçbir zaman anlayamayacağım ve dünyada duyduğum en saçma şeylerden
10 Yorumla
+1 yıl"Güvenmiyor ondan dolayı"
Yine müthiş cevap benden olsun 😂10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben istemedim istemiyorum bile yollarsa olur yollamazsa kendi bilir
10 Yorumla
+1 yılÇünkü kızların türlü türlü halleri var. Güzel olup olmadığından emin olmak için. 😂😆
11 Yorumla- +1 yıl
Pp müq olmuş
+1 yılHer an ölebilirim korkusu, gitmeden son defa görmek için.
10 YorumlaÖzlemiştir o an yüzünü görmek ister ama boydan at diyorsa bilemem artık
22 Yorumla
Soran+1 yılboydan niye istenir peki ya
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılUğraşamam öyle tiplerle.. Hadi görüntülü konuşursun falan arada tamam da, anlık nedir ya
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen anlık atmam çok merak ediyorsa gelsin görsün 😂
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 638 cevap paylaştı. çünkü bilmem kaç ay önce full makyaj ve/veya filtre ile kendiniz hariç herkese benzeyen fotoları sürekli attığınız için
01 Yorumla
Soran+1 yılmakyaj insanı o kadar da cok degistirmiyor
+1 yılAman Ya
Bırakta kaç Ya
Erkeklerin
Fotoğraf Anlık İstemesinden Bırak Temizlik Yapmayı
Tuvalete Gidemez Su İçemez Yemek Yiyemez Olduk
😅😅😅00 Yorumla
+1 yılBirlikte olduğu kızın kendisine ait olduğunu bu şekilde test eder çünkü kız anlık atmıyorsa gözü başka erkeklerdedir çünkü...
Beni seviyor musun sorusuna anlık atmak evet seviyorum demektir...
Her anlık attığında onu hala sevdiğini onaylamaktır erkeğin gözünden.
011 Yorumla- +1 yıl
Ne saçma uydurma bişey 🤣🤣
- +1 yıl
Ya dayı sen ne anlation
- +1 yıl
Sevgiden anlamadıkları burdan belli 😂
- +1 yıl
@ladycurio evet öyle çünkü kız anlık atmıyorsa o erkeğe ait hissetmiyordur kendini erkekte bu şekilde test eder bu yüzden sürekli isteriz sürekli seviyor mu diye kontrol ederiz çünkü.
- +1 yıl
@ladycurio birde şöyle bir şey var erkekler birlikte olduğu kızları çok güzel bulurlar, mesela siz genelde zengin erkek veya maço olarak bakıyorsunuz erkekler ise kaşa göze vuruluyor genelde siz kendinizi güzel sanmasanızda, erkek sevgilisini çok beğenir ve onun güzelliğini tekrar tekrar görmek ister bu arada da bu güzellik gerçekten bana mı ait içsel olarak sorup durur kendine ve sürekli anlık foto ister tatmin için
- +1 yıl
Ayrıca erkekler kız güzel olduğu için de hiçbir zaman emin olmaz kızdan çünkü hem güzeldir hemde zengin erkek arıyor olabilir şüphesi var daima, o yüzden hiçbir zaman emin olamıyoruz bize ait olmalarına.
- +1 yıl
@ladycurio bu konuşmanız erkeklere karşı isteksizlik olduğunu gösteriyor
+1 yılGüzel buluyor demek ki sürekli görmek istiyor
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFiltresiz vs doğal halini görmek için gibi geliho bana
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılDinleyen bulamamıştır.
Gerçi dinlemesini seveni de var.
Niye hiç konuşmuyor bu erkeklerde diyen kadın var.
Ah bu erkekler.
😁😁00 Yorumla
+1 yılMerak ya tamamen merak erkekler olarak genelde kızlar yanliz ken ne yapar nasıl olurlar vs insanın başına ne gelirse meraktan geliyor 😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu zaman güven probleminden oluyor, çok çok az bir yüzde ile özlediği içindir ama onunda çoğu yalan
00 Yorumla Erkekler derken? neden genelleniyor? Kendi takıldığınız erkekleri sorgulayın onlarda sorun var demek ki.
05 Yorumla- +1 yıl
bütün kızlar bunu diyorsa demek ki bütün erkekler aynı
- +1 yıl
Kayacık zoruna gitmesin bu kadar hepsi aynı 😁
- +1 yıl
Övünün şimdi iyi b@k yapar gibi😂
+1 yılBaşka insanları bilmem de ben hoşlandığım kadına bakmayı severim. Sürekli farklı bir fotoğrafını (anlık) görünce yanımdaymış gibi mutlu olurum.
00 YorumlaErkekler kadınlar daha çabuk isteklerini yerine getirmek ister Oysa kadınlar daha çok arzular. Belli etmez..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Ya abi ben sevdiceğimin yüzünü görmek istemeyez miyim? Sorun ne ya tam olarak?
02 Yorumla
Soran+1 yılbiz onla flort bile degiliz ama ondan garip geliyor surekli anlik ve boydan istemesi
- Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılYa fake okduğunu düşünüyordur veya nude bekliyordur.
01 Yorumla
Soran+1 yılayni okuldayiz zaten ve yuzunu at diyip duruyo ya ama zaten her gun goruyo niye ki
Kıyamam yaa çok masumlar çok merhametli sevgi dolu oldukları için sahiplenme duygularını hissettirmeyi çok severler saçına toz bile düşse kahrolurlar an ve an bakmaya doymadiklari için ' iyi ki varlar kadına nimet diye yaratılmış yarlar' 😁😁😁
32 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha yoruma bayıldım hahah😅😅
+1 yıl31 cekerken lazim oluyordur hayal etmek icin falan 😃
11 Yorumla- +1 yıl
Mastürbasyon çekmek. Söndürmez
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Her an fotograf cekiyorsunuz ne var sevgilinizede atsanız🤣
10 Yorumla
+1 yılEvde isen eğer iç çamaşırlı ya da çıplak olma olasılığın yüksekte ondan
00 Yorumla
+1 yılBende bilmiyorum bilen söylesin (öyle kişilerden hemen ayrılıyorum)
00 Yorumla
+1 yılBelki güvenmiyordur ama insan guvenmedigi biriyle neden surdurur anlamadim ki...
00 YorumlaNude istemedikten sonra doğal halini görmeyi elbette ister
00 Yorumlaİnsanın sevdiğini görmesi hoşuna gidiyor yani benim öyle
00 Yorumla
+1 yılHangi erkeklerden bahsediyorsun bizimki ömürlük hanımefendi ama kiymetimiz bilinmez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 934 cevap paylaştı. Bence belki o an üstün başın müsait değildir de, o halde çekersin diye bir umut😂
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evlenmeden önce tazikli akan bir hortumla yüzünüzü yıkamak zorunda kalmamak için
00 Yorumla
+1 yılBen seviyorsam o. kisiyi isterim balık cixegim nasıl diye
00 Yorumla
+1 yılEv hali doğal olduğu için anlık isteriz hoşumuza gider
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBazı erkekler işte kontrol amaçlı ister. Neredesin diye. Öyle yalanlara anlık atmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılGörmek için olabilir mi acaba :D Dakika başı istenmez de ara sıra olması normal yani.
00 Yorumla
+1 yılBiri deli gibi koleksiyon yapmıştı böyle isteyip isteyip. Özleyince bakıyorum arada falan demişti. Çok tatlı insanlar var ya
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılne kadar keyifli bişey bi bilseniz
12 Yorumla
Soran+1 yılnasil
- +1 yıl
ne nasıl. göüştüğün kişiden anlık gelince çok mutlu oluyoruz
canım ondan sürekli akılları seylerinde kizida aynı sanıyor
10 YorumlaBenim şahsi fikrim
doğallığı sevdiğim için ve o doğallık bir tek anlık resimlerde oluyor.10 Yorumla- Devamını Gör (160)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat