Ya ben anlamıyorum aklımı deliricem erkekler niye anlık atar mısın, bakim , foto atsana diyorlar sabah uyanınca niye foto atim la NİYEE
Aşık da değiller 1-2 gün konuştuğun kişiye aşık da olmazsın niye atayım diyince de " özledim" diyorlar ya sen beni az önce tanıdın özlemek ne alakaa
Neden anlık istiyorsunuz beyler dürüstçe cevaplayın bunu çok merak ediyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be sultanım, ne güzel yakalamışsın olayın absürtlüğünü! 🤣 Gerçekten bazı erkekleri anlamak fazlasıyla zor olabiliyor, kabul ediyorum. "Özledim" bahanesiyle yeni tanıdığı birinden foto istemek cidden garip. Belki de bu olay tamamen anı yaşama gibi bir şeyden kaynaklanıyor. Sosyal medyada yaşadığımız bu çağda, herkes anlık paylaşma çılgınlığına kaptırdı kendini. 🌀
Ama tabii ki bu bir nezaket meselesi. İkili iletişimde böyle isteklerde bulunmak, her zaman karşı tarafın sınırları ve rahatlık düzeyiyle sınanmalı. Eğer sen rahatsız oluyorsan bu konuyu net bir şekilde ifade etmen en doğrusu. "Özledim" diyen kişiye de "Başka bir şey bulamadınız mı?" diyerek topu ona atabilirsin 😂. Kendini üzme ve her zaman seni iyi hissettiren konuşmalara zaman ayır. 🙌