Gizlenmeli
Gösterilmeli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Paylaşılmayan sevginin zamanla saplantıya dönüşerek saflığını yitirmesi mümkündür ki bunun da kimseye iyi gelmeyeceği bilinen bir gerçektir. Sevgi, seven ile sevilen arasında ki bağı kuvvetlendiren en güçlü bağdır, paylaşılmalı ve çoğalmasına fırsat verilmelidir.
Bende ağaca sarılıp seviyorum fakat bana verdiği tek şey güzel tatlı meyveler sevmesem acaba meyvenin tadı ekşi mi olur 😂 gibi kötü bir espri daha yapmak geldi içimden her zamanda iyi espriler yapmaya gerek yok 😅
Gösterilmeyen sevgi nasıl olacak hocam? Gösterilmeyen pasta gibi. Varmış ama görmüyorsun, yiyemiyorsun ne anlamı kalır ki? Ha var ha yok aynı.
Bilmiyorum, bazı insanlar seviyorum ama gösteremiyorum, romantik değilim, duygusal olamıyorum, güzel sözler söyleyemiyorum ama seviyorum diyorlar...
İşlerine mi gelmiyor aceba 😏
Bilemiyorum, kimbilir... belki de...
Gösteril/e/miyorsa bile hissettirilmeli. Seven hiçbir şey yapamıyorsa empati yapmalı. Kendini sevdiğinin (?) yerine koysun bakalım.
İçimizde gizlediğimiz çoğu şeyin zamanla heyecanını yitirdiğine, kokuştuğuna inanıyorum. Hayat çok kısa ve zaman varken gösterilmeli, hissettirilmeli.
Beş sevgi dili kitabında sevdiğini göstermenin yolları olarak kaliteli zaman geçirmek, fiziksel temas etmek, onaylayıcı sözler, hediye vermek ve sevdiğin için bir şeyler yapmak vardı. İçinden sevmek diye bir şey yoktu 🤦🏻♀️
Doğru söze ne denir ki...
https://youtu.be/oDGCM9VxhvI?si=03CXfCUfsJQUmP-S
Bize böyle hissettirip kendileri aman gösteremiyorum, yok ben böyleyim. İyi abi öyle olmaya devam edin siz. Aman evlerden uzak 🙄
Bu saatte bu şarkı atılır mı be : )) en sevdiğim şarkılarından birisidir : )) teşekkür ederim 🙂
Dinliyordum paylaşayım dedim. Rica ederim.
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim 🙂
Davranışlara yansımıyorsa sevgi ben nereden bileceğim ki... Medyum gibi beyin mi okuyalım fal mı bakalım...
Sözler davranışlara yansımalı
Cevap
6Cevap
Herşeyin fazlası zarar azida yerli yerinde olması lazım ama hiç olmamali demiyorum 🙂
Sevginin çoğunu azını sormadım🤔
Şimdi oldu : ))
Tamam benim anlayışım kıt biraz : )) oldu mu : ))
Gösterilmeyen sevgiye inanmıyorum.
Bu kişiye göre değişi kimisi gizler kimisi gizlemez. ben hiç bir şekilde gizlemem.
Göstermek gerekir gadası
Sevgi gösterilmeli, gizli tutulmamalıdır. Sevginin gizlisi olur mu? Hem sevdiğine karşı kendin ol, hem de sevgisini saklamamalı insan.
Tabiki gösterilmeli.. Gösterilmeyen sevginin ne önemi var.. Sevgisini göstermeyen adam benden uzak dursun..
Bende tüm insanları seviyorum ama içimden eee kime ne faydası var🙄
Tüm insanlar sevilir mi?🤔
Yaratılanı yaratandan ötürü misali. Ama bazıları daha çok 😄
Evdeki duvar da seni seviyor olabilir ama bunu gösterip dile getirmediği sürece ne anlamı olur?
Aynen, duvardan farkı olmadığı için bir anlamı da olmaz...
Aynen öyle
Gizleyenin muhtemelen sıkıntısı vardır yoksa böyle güzel bir duyguyu saklamak akıl işi değil.
Sevdiğim kişiye evet göstermeliyim ama onun dışında kimseye göstermek zorunda değilim gizli yaşamak tercihim
Hayir, gösterilmeli.. neden gizliyorum.. zaten ben gizleyemem de.. severken sevmiyormuş gibi yapamam. Bu bana zulüm olur
Sevgi gösterilmeli. Gösterilmeyen sevgiyi ne yapayım?
Beni ne kadar sevdiğini hissetmeliyim ki bende karşılık verebileyim.
Bir insan sevgisini gizliyorsa o sevgisinden utanıyordur. Gidip afiş yapsın da demiyoruz elbette ama sevgisini göstermekten de çekinmemeli
Peygamberimiz sevin sevginizi de gösterin buyurmuştur
gizle ya da göster ne fark eder hissetmedikten sonra hissettirilmeli.
Gösterilmeli. Göstermeyi bilmeyenler de hissettirmeli.
Sevgi hissettirilmeli. Sen söylemediğin zaman bile karşıdaki sevginden şüphe etmemeli..
Hak edene ve asla suistimal etmeyene sevgi gösterilmeli gerisi tırrık vırrık 😄🤭
Şair Şair söyledikte ne oldu şimdi onun yüzünden herkesten kaçıyoz :D
Sözün üstüne söylenecek sözüm yok…
Hissettirilmeli… varlığı yokluğu bir birini istemezdim…
Bir cümleden bin anlam çıkaracaksam ne anlamı kaldı o sevginin.. gösterilmeli, hissettirilmeli.
Gerektiği gibi olmalı bazen gizlemek bazende göstermek lazım bu işlerde denge olmalı.
Öyle sevginin içine s*çarım ben..
Neyle sevginin🤔 cevabın ne olum 😂
Gizlenen, gösterilmeyen sevginin.. 😄
Cevabım ne olabilir sence.. 😅
Ben biliyorum da site ahalisi anlamayabilir😂
Çok da umrumdaydı.. 😂
Üzdün şimdi hayranlarını😂
Bana hayran olurlarsa öyle olur işte.. 😅
Denedim sevgimi gösterdikçe. Adam havalara girdi. Cepte sandı halbuki rol yapıyordum. Terketmek için bwhanem oldu Ya gerçek olsaydı 😄
Sevgi gosterildikce karşı tarafın nankorlestigi saçma sapan Bi iştir bulaşmayın derim askolar
Kesinlikle gösterilmelidir kesinlikleeee.
Sevgi gösterilmeli, içinden sevmenin bi anlamı yok
Turgut uyarla dusuncelerimiz aynıymış
Kıvamında olmalı her şey ne az nede çok
Tabiki her zaman gösterilmelidir
Ben gizleyemem, gösteririrm
Gözümüze gözümüze de sokmaya gerek yok
Göstermeyenler uzak dursun bir zahmet 😄
En temizi sadece kendini sevmelidir😍
Hakedene
@iTannk ben seni bugün engellemedim mi? Kadınlara ya. v. şa. mak için hep yeni hesap mı açıyorsun sen?
Gösterilmeli
Gösterilmeli tabiki
yerine göre
Göstermeyecekse elletmeyecekse ne anlamı var.
Göster gitsin
Hissettirilmeli.
Gösterilmeli
gösterilmeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?