Gururunuz mu daha büyüktür aşkınız mı?
Gururum
Aşkım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Gururunuz mu daha büyüktür aşkınız mı?
Zaten artık günümüzde aşk diye bir şeyin var olduğunu inanmadığım için gurur benim için daha önce gelir, her şeyden önce ailemin değeri her şeyden önce dinimin inancımın vatanımın değeri benden önce gelir bunlara saygı duymayan hiçbir kadın benim eşim olamaz aşk diye bir şey zaten artık olduğuna inanmıyorum sevgiyi anlaşmaya aynı dili konuşmaya inanıyorum
Gururum daha büyük. çünkü eğer bir aşk da gurur hesabı yapıyorsam zaten sevgilim beni aldatmış ya da sevgisi bitmiş demektir ki bu durumda peşinden koşmam. ama genel olarak konuşursam aşk ve gurur ilişkilerde bir araya gelebilen iki duygu olabilir. Ancak bu iki duygu arasındaki ilişki karmaşık ve bazen sorunlu olabilir. Aşk, genellikle duygusal bir bağ, sevgi ve bağlılık hissi olarak tanımlanır. İki insan arasında derin bir bağ ve duygusal yakınlık hissi yaratır. Aşk, bir kişinin başka bir kişiye olan duygusal bağlılığı ve onun için önemini ifade eder. Gurur ise genellikle kişinin kendi başarıları, yetenekleri veya kimliği hakkında olumlu bir değerlendirme veya özsaygı duygusu olarak tanımlanır. Bir kişi gurur duyduğunda, kendi değerini ve önemini hisseder.
Aynen aşk bence bir yere kadar ya. Bazen öyle hatalar yapar ki asla gururun buna müsaade edemez etmez. Aşkta bence bal gibide gurur vardır.
Cevap
5Cevap
İkisi de büyük ama bana şans veren var mı, yok 🤷♂️
Gururum tabii ki de.
Aynen bende gururdan yanayım. Öyle hatalar olur ki bazen ne kadar seversen sev ne kadar değer verirsen ver asla geri dönüşü olmaz. O yüzden gurur her zaman daha ağır basar.
Gururum herşeyden önde gelir
Aynen benim içinde öyle. Aşktan bence gurur her zaman daha ağır basmalı diye düşünüyorum ben. Yani gururun olduğu yerde aşk yoktur hiçbir zaman zaten.
(Gurur) Sizin düşmanınızdır
Aşkım daha büyük
gurur
Benim içinde gurur her zaman daha ön planda. Bazen ne kadar seversen aşkından önce gelir gururun. Öyle şeyler olur ki aşkın bir önemi bile kalmaz hatta senin için.
Gururum daha büyük
Aynen benim içinde öyle. Gurur her zaman benim için aşktan önce gelir. Aşk bazen gururdan daha arkada gelir. O yüzden bence gurur her zaman daha ön planda olmalı.
Kuzum çok garip bir insansın sen onu farkettim 😂
Gurur
gurur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?