Aşk mı daha önde gelir sizin için gurur mu?
Aşk
Gurur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Aşk mı daha önde gelir sizin için gurur mu?
Onur ve gurur kelimesi bu ülkede çok karıştırılır. Onur şeref demek. Gurur kibir demek.
O yüzden onur demiyorum ama gurur kelimesinin çok saçma bir şey olduğunu dedem ölmeden önce Kurban Bayramı'nda bayramını kutlamaya gitmediğimde ertesi sene mezarına gidince anladım.
Boşuna demiyorlar. İnsan, her şey için geç olduğunda pişman olur. Yaşarken sevdiklerinize sıkı sıkı sarılın diye boşuna demiyorlar.
Aşk her şeyi affeder mi bilmem ama gurur her şeyi affetmez. Gurur diyen kardeşlerime sarılırım sıkı sıkı. Aşk diyenlerin "Gururuna, onuruna, kendiliğine ve insanlığına geçmiş olsun. Allah kurtarsın." diyorum.
Cevap
6Cevap
Gururum tabi ki de zaten gurur yapacak bir durum varsa aşk çoktan bitmiş demektir..
Aynen öyle çok doğru. Gurur yapılacak bir şey ise gerçekten o aşk çoktan bitmiştir çok doğru bir söz. Yani gurur yapacak kadar kötü bir hata işlemiş demekki o kişi..
Gururum çünkü sevdiğim halde gururuma dokunan ve zedelenecek şeyler olmuşsa o zaman işler değişir bende
Aynen öyle. Yani seni gidip aldatacak sana ihanet edecek sende gidip affedeceksin öyle olmaz bence. Benim için gurur çok daha önemli her zaman.
Kesinlikle canım
Gururum daha önde gelir yemişim aşkı
Aynen öyle benim içinde gurur çok daha önemli. Bazen öyle bir şey olur ki gururun çok daha önde olur aşkı falan hatta hiç tanımazsın bile. O yüzden gurur daha önemli olmali her zaman.
Gururum
Aynen bazen aşktan bile ağır basar bence gurur. Aşkta gurur olmaz diyorlar ama bence var. Seni aldatan birine şans verecek tekrar onunla gurursuz gibi olacak değilsin ya.
Gururum. Oğlanların peşinden koşmaktan nefret ederim. Seven her türlü sever, adım atar.
Her şey kararında güzel
Aşk kadınıyım ben gurur falan yok bende
gurur
Aynen benim içinde gurur. Aşkta gurur öyle bir oluyor ki olmaz diyenler falan var ama. Bence gurur yapacak bir durum varsa eğer o aşk çoktan bitmiş demektir diye düşünüyorum ben...
Gururum
Grur
Gurur
Gururum hep önde
Korkuyom bn yaaa
Keyfim
Gururum
gururum
Gururum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?