Sanki kötü bişey istemişim gibi laf çarpıyorlar o yaştakiler daha hayat tecrübeleri oluyor yaşanmışlıkları oluyor düşünceleri olgun oluyor tabi hepsi öyle değil
@Ekssldododo Geneli bu genç iken olgun seversin olgunlaşırsan genç sefversin tabi istisnalar olabilir olgunun genç sevmemesi ama genelde içten içe herkeste var
@Ekssldododo Bunun hedef değiştirmeyle alakası yok ergenlik dönemlerinde olgun adamlar kendi yaşıtlarını da o ayrı konu da yapılsal olarak ama olgun sever bu sefer Kadın olgun oldu mu kendinden küçüklere ilgisi olur çünkü yaşıtları bunak oluyor çok baskıcı oluyor daraltıyor kafa gidiyor kuşak oluyor genç Erkeklere göre o yüzden çıtır sever olgun
Şimdi ben olgun bir kadın olarak 18 20 lik kız peşinde koşan yaşıtlarıma veya daha üstüne neden bakayımki. En azından evlendiğim adam genç olur gözü açılana kadar tadını çıkarırım ;)
@Ekssldododo Bende Kadın için dedim Kadınlar 27 28 yaşında başlıyor öyle gidiyor bence sen hangi yaşlarda ilgin var biliyorum ama burada yazamıyorsun yaş aralığını
Bak sana delikanlı gibi söyliyim libidoyla alakası yok her kıza libido için bakabilirim ama ona bakamıyorum şakasız onunda öyle biri olduğunu düşünmüyorum tanıdığım kadar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Küçük kardeşimle 5 yaş var aramda tam bir ergen kafalar imkansız uyuşmaz zor açıkçası ben ciddiye de alamam benden küçük birini
O kişiden kişiye değişir 25 yaşında olup ergen hareketleri gösteren bile var önemli olan insanın kendine olgunum diye bilmesi
Herkesin diyebilmesi
Herkes der ama inanarak diyemez herkes
Kendine göre çok olgun biri her şeyi o biliyor kimse bir şey bilmiyor herkes onu dinleyecek falan
O kafada olan birisinin ergen olması doğal zaten
Yani
Kendimden küçük biriyle olamam ne kadar olgun olsa da
Kadın olmasın zaten
Kızlar cevaplasın dediği için yazmıştım görüşümü 😂
Sen doğru yazmışsın kız büyük olacak hiçmi umut yok ya😂
Valla ilgimi çekmiyor küçük yaş bide benden küçük 😒
Ah be🙁
Sen bunlara bakma bunlar konuşamıyor her olgun Kadın çıtır sever bu doğanın kanunu bu
Harbi yorum mutlu etti reis eyw inşallah öyledir
Ben severim mesela olay cinsellik değil. Enerjim gençlerle uyuşuyor
Ne güzel inşallah oda öyle düşünüyordur
Senin olgunlara ilgin var dostum ama Kadınlar korkuyor demeye halkın linçlerinden
@Ekssldododo Oolsa ne olacak rahat olun kimseyi takmayın çıtır sevebilir
@Locknum evet çıtır seviyorum ne yapayım elimde değil kocam benden 10 yaş küçük olsun istiyorum
@locknum aynen öyle kendi yaşıtım bana çok çocuksu geliyor
Çıtır sevsem açıkça belirtirim lakin kimseden utanmıyorum ben benden büyük genç erkekleri severim 30lu üstü 🙈
@Ekssldododo Anladım sorun yok kafsna göre takıl 18 19 yaşında evlen 😅
Sen takma kafana herkesin görüşü farklı ben be birçok kadın genç erkek seviyoruz algılara bakma sen
Ben 23 istiyorum benden 10 taş küçük
Sanki kötü bişey istemişim gibi laf çarpıyorlar o yaştakiler daha hayat tecrübeleri oluyor yaşanmışlıkları oluyor düşünceleri olgun oluyor tabi hepsi öyle değil
@Ekssldododo Geneli bu genç iken olgun seversin olgunlaşırsan genç sefversin tabi istisnalar olabilir olgunun genç sevmemesi ama genelde içten içe herkeste var
Kadın orasına bakmıyor anlamıyor musun çıtır seviyorum diyor evlenmezse bile sevgili olur
@ekssldododo Tamam teşekkürler inşallah onunda düşüncesi böyledir
@locknum oda olur ya evlenmeye şimdilik gerek yok
Ben başkaları gibi 20 yaşındayken 30 40 lık adamları kovalayıp sonradan hedef değiştirmedim.20 li yaşlardayken 18 20 li erkekleri beğeniyordum yine.
Ayrıca yaşının büyük olması olgun olacağı anlamına gelmiyor hatta erkekler yaş ilerledikçe sapıtıyor bence
Kızlardada bence 23 çokta olgun bi yaş değil gibi sanki
@Ekssldododo Bunun hedef değiştirmeyle alakası yok ergenlik dönemlerinde olgun adamlar kendi yaşıtlarını da o ayrı konu da yapılsal olarak ama olgun sever bu sefer Kadın olgun oldu mu kendinden küçüklere ilgisi olur çünkü yaşıtları bunak oluyor çok baskıcı oluyor daraltıyor kafa gidiyor kuşak oluyor genç Erkeklere göre o yüzden çıtır sever olgun
Bence olgun bir yaş değil sadece senden birkaç yaş büyük okadar o yaşta olgun kız sayısı çok az
Ben kadın için konuştum erkeklerin 40 dan sonra çıtır sevdasına düştüğünü biliyorum. Ama benim tercihim hiç değişmedi hep istikrarlıyım bu tercihte
Şimdi ben olgun bir kadın olarak 18 20 lik kız peşinde koşan yaşıtlarıma veya daha üstüne neden bakayımki. En azından evlendiğim adam genç olur gözü açılana kadar tadını çıkarırım ;)
@Ekssldododo Bende Kadın için dedim Kadınlar 27 28 yaşında başlıyor öyle gidiyor bence sen hangi yaşlarda ilgin var biliyorum ama burada yazamıyorsun yaş aralığını
O yaştaki bi erkek olgun olamaz ki
18 yaş az değil hayatın şartları olgunlaştırdı diyelim
18yaşında bi erkeğin olgun olduğuna kimse inanmaz sanmıyorum 5 yaş büyük bi kızın çıkacağını onunla
Hadi diyelim ben olgun değilim belki kız daha çocuksu duygularını atamadı 23te kız için büyük değil
Tamam kız olgun değilse olur uygun ama uzun sürmez bence sadece libido
Bak sana delikanlı gibi söyliyim libidoyla alakası yok her kıza libido için bakabilirim ama ona bakamıyorum şakasız onunda öyle biri olduğunu düşünmüyorum tanıdığım kadar
Kesin olurdum
Olunur bu arada 16 17 küçük değil
Rahat ol