Bir türlü doğru adamı bulamıyorum. Tamam bu sefer doğru herhalde diyorum yine hüsran. Artık sevgili flört sıkıldım bunlardan. Aile kurmak istiyorum ama yok gerçekten nerde hata yapıyorum bilmiyorum. En son sevgilim sözde aile kurmak istiyordu isteğim kalmadı heyecanım bitti dedi ayrıldı. Hata bende mi diye sorgulamaya başladım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru adam doğru kadın yoktur. İstediğin kişi ile karşılıklı sadakat vardır ilk başta çünkü öncelik sadık olan her şeyi yapmaya hazırdır. Sonra saygı gelir her türlü birbirinize saygınız vardır her anlamda ve isteklere saygı duyup karşılık verilir. Sevgi gelir sonra bunları yapan insanı sevmişsindir. İletişim var oturup konuşup anlaştığın ya da anlaşmaya çalıştığın insan önemlidir kavga etmediğin yani. Savaşmak önemlidir iyi günde de kötü günde de. Hep bir arada olmak ve herkesi es geçmek tek es geçmeyeceğin şey evladındır. Kuru ekmekte yesen yanındaki ile pirzola da yesen yanındaki yine aynı kişi olacak şekilde aynı tadı vermeli. Yanı sadakat ile başlar ardından devam eder işte.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSende bir sorun yok her nasip vaktinde esirdir henüz vakti gelmemiştir, aramakla bulunmuyor o nasıl oluyor ise hiç hesapta yokken çıkıyor geliyor o kişi ve muhtemelen kendisi yarı asosyal takılan ketum çok konuşmayı sevemeyen arkadaş konusunda seçici çok arkadaşı olmayan kolay kolay insanlarla kaynaşamayan, ağzından kerpetenle laf alınan, yeterince tanımadan emin olana dek kişiliğinin tamamını yansıtmayan kişilerden çıkar.
04 Yorumla- +1 yıl
Bende evlenmek istiyorum hemde çok düzgün bir hayatım eşimle birlikte yemek pişirmek vs evin içinde güzel bir tebessüm tatlı bir ses, bir huzur bir veya iki çocuk ama olmuyor işte maalesef tam bu iş oldu derken evdeki hesap çarşıya uymuyor🙄
Soran+1 yılhayırlısı diyeceğiz ve devam edeceğiz o zaman
- +1 yıl
Aynen öyle 👍
- +1 yıl
Fakat şöyle bir durum var işte
40, ından sonra yapılan evliliklerde 20, li yaşlarda olduğu gibi mutlu olunur mu heyecan verirmi? ↗
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hedefin evlenmek için ilişkiye başlamak olmamalı. Hayat senin karşına birini çıkarır bir gün, o kadar güzel tamamlandığını hissedersin ki, bütünleşmiş, o zaman zaten karşılıklı evlenme kararı alınır. Yani ayrı evlerde yaşama düşüncesi saçma gelir. Fakat sen evlilik odaklı ilişki kurarsan sonu hüsran olur çünkü beklentin farklı.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler yorum için faydalı
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBence öyle bir adam yok. Olsada bu devirde yok diye düşünüyorum. Bu devirde gerçekten sadık kalabilen insan sayısı çok çok az. Şahsen ben güvenip ciddi bir yola doğru gidemezdim çünkü bende güven duygusu diye bir şey kalmadı. O yüzden ben bu devirde inanmıyorum şahsen evlenecek doğru düzgün bir adamın olduğuna diye düşünüyorum.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
54Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43,3b cevap paylaştı.
+1 yılAllah'a dua ederek bulursun gadası
12 Yorumla
Soran+1 yılemin ol ediyorum hayırlısı diyorum artık belki hayırlısı evlenmememdir:)
- +1 yıl
En güzelini ediyorsun boş ver sosyal medyayı dua etmek daha güzeldir
- Aşk İlişkileri konusunda 264,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBence kendiniz olun yeter
00 Yorumla
+1 yılHer tanıdığın bedene ciddi hayaller yükleme. Her ilişkiye ciddi ilişki istiyorum diye sartlanarak başlama. İlk önce tanı sonra ilişkinin adını koy
Ve ilk tanışmada neler seversin sorusuna madde madde sayma. sonra erkekler sizi etkilemek için rol yapıyor maske takıyor. Tanımak istiyorsan zamanla kendin tanı diyerek cevapla. Eğer tanımak için çaba harcıyor ve yaptıkları yapmacık olmadığı için seni etkiliyorsa doğru kisidir.30 Yorumla
+1 yılDoğru diye bir şey yoktur herkesin hatası kusuru vardır sonuçta bizler nefis taşıyoruz insanız ben inanmam asla birbirini kırmayan eş olacağını sadece ahlak yönünden iyidir hata yaptığında nasıl davranıyor onu takip edersin ama yine de insanda sinir olur stres olur kavga olur
28 Yorumla- +1 yıl
İnsan anlaşmasını bilirse uzun sürer evlilik.
- +1 yıl
Her şeye sabırlı olunmak lazım
Soran+1 yılEmin ol bunların hepsini yapan ve sabırlı anlayışlı biriyim ama karşıma nerde öküz var onlar çıkıyor
- +1 yıl
Bende sabırlı anlayışlı iyiyim ama iyilik ise yaramıyor maalesef ne kadar iyi oluyorsan kullanmaya çalışıyorlar bunu sende bilirsin hemen bi cinsellige getiriyorlar en doğrusu konuşmamak hayatımızı zindan etmeyelim yoktan yere kendine değer ver
Soran+1 yıltam içimden geçenler bunlar haklısın galiba bırakalım kendi ederlerinde birilerini bulup görsünler
- +1 yıl
Tabi ki öyle gencecik güzel insanlarız kendimizi niye kullandırmayalım ki bizim kendimize sahip çıkmamız lazım elin pi. ci için kendimizi düşürmeyelim bi tane erkek bulunur yani önemli olan hayırlısı olması çok dua edelim gerçekten insanları tanımak zor ki kendi ailemizde bile kıskançlıklar oluyor kavgalar o ise yabancı yani sen düşün
- +1 yıl
İlk başta bizim etrafımızdaki dengsz insanları kendimizden uzaklaştırmak lazım sonrası kolay 😃
Soran+1 yılaynen öyle bnde hayırlısı olsun diye dua ederim hep
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılArtık evlenmek mi kaldı bu devirde f*ck diye sisteme dahil oluyor herkes aynı saadet zinciri gibi halka bir yerden kopuyor kimse kimseye tahammül edemiyor elimizdeki cihazlar olduğu sürece durum bundan ibaret su sosyal medya denen sistemden nefret etsemde şu tarz platformlardan sistemde ben bile varım çünkü yapacak bir şey yok bir erkek ya da kadınla iletişim kurmanın yolu subtarz platformlar sanırım eskidendi eskiden 😢
00 Yorumla Aşk falan yalan. Mantık evliliği yapıp, önce eşin olacak kişiyi seçeceksin sonra zamanla seveceksin. Mantık evliliği yapan insanlar daha iyi bir evlilik sürüyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru adam çıkar bazen ama parası olmaz gurur yapar biter sonunda o ilişki gururdan kastım seni ne kadar bekleteblir ki yavaş yavaş soğumalar olur oysa doğru kişidir fakat hayat izin vermez bazen de aileler
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru insan aslında her yerde. Sadece şu var, sana istedigin gibi yaklaşıp açılamayabilir. Onu senin hazırlaman lazım.
İyi insani kalbin hisseder.
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum iyi insan sandıklarım kendimden fedakarlık edip hatalarını görmezden geldiklerim umursamadı bile bu durumu bazen kötü olmak lazım galiba
- +1 yıl
Yok yok. Kötü kötüdür her zaman
Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı. Önce sen doğru olmalısın, sonra doğru olacak yani ruhunu okuyabildiğin partner bulmalısın, yüzü güzel, tipi güzel, sacı güzel, gözleri güzel, vücudu güzel diye ararsanız ruhuna bakmayı unutup orayı kaçırırsanız işte sonuç hep hüsran olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı. Belkide adamlar doğrudurda kadinlar yanlış olabilir. Hiç dönüp kendinize bakiyormusunuz acaba. Hep mi bu erkekler yanlış arkadaş. En iyisi erkekleri yok edelim belki daha iyi olur
06 Yorumla
Soran+1 yıldoğru adam mı önce hayal kurdurup sonra ya heyecanım kalmadı diyip terk ediyor aylarını geçirdiği kadını bir mesajla...
Soran+1 yılben kimseyi yarı yolda bırakmadım hep sonuna kadar zorladım kimseye de hayal aşılamadım ama galiba öyle yapmak lazım kıymetim bilinir belki
Soran+1 yılişte o ak kaşık olmayanlar benim öküze denk gelir umarımda canı yanar:)
Kismet aramakla bulunmuyor ya gun geliyor sacma sapan bir sekilde cikiyor karşına kafana takma bence
21 Yorumla- +1 yıl
Çıkmıyor bnmki nerde hani
+1 yılAbla 35'ine kadar kullanılmışsın bu saatten sonra seni kim kullanacak çocuğun olmaz Bir şey olmaz 250 gram et için mi sen evleneceksin iyi 30'undan sonra zaten bir kadın işi bitiyor ablacığım ya Yani ne yaptım bu saate kadar öğretmenim ilk gün yaptın mesleğe mi atandın üniversite mi okudun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır doğru insan çok az ….
olanlar da kıymeti yok tükenmeye mahkum…
evlenseydiniz belki 2 sene sonra sıkıldım dicekti …. Bu kadar kolay artık neden biliyor musun?
olgular kavram yanlış yerleşmiş… yer değiştirmiş
03 Yorumla
Soran+1 yılneden böyle oldular
Cevap sahibi+1 yılBak sen bile bu hikaye en masum kişi ne diyosun yazıda
Cevap sahibi+1 yılYuvamı kurmak istiyorum diyosun… Aile kurmak … Anne olmak istiyorum diyorsun …
Bunlar çok güzel şeyler ama ….
Sen bir projen var güzel bir proje buna birini arıyorsun … yanı asıl olan burada hedeflerin oluyor… buna uygun birini bulmak istiyorsun
Doğrusu sen biriyle karşılaşır ama iyi yürekli birini yüreğine aşık olur gerçek sevgi oluşur dersin ki ben bu kızla erkekle sonsuza kadar yaşamak istiyorum…..
Hayatını adamaya kendi isteğinle talip olursun ….
Sonra bunu yolu nedir siye bakarsın… en sağlıklısı bu aşka layık olan … nedir dersin….
Toplumlar evlilikle meydana geleceği için … Evlilik olur en doğrusu gerçek bir aşka en münasip olan olur… ve evlenirler……
Sonra o aşktan çocuklar ortaya çıkar o aşkın meyveleridir onlar….
Asıl hedef yuva kurmak çocuk doğurmak değildir onlar…… asıl olan muhabbettir onlarda yan etkileri
😕
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAyni evreleri yasiyorum tek degilmisim 🙂 herkes dogru iliski ister oldumu kacar cogu sey laftan ibaret
05 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum artık hiçbirşeyi
- +1 yıl
kısmet dedik dedik buralara geldik yapacak birsey yook
Soran+1 yılkısmet mi değil o zaman?
- +1 yıl
kısmet kacıs kapısı sadece kısmet değil inamıyorum :) 40 yasına kadar nerde?
Soran+1 yılne bileyim demek ki hayırlısı belki evlenmemektir. Allahın sevgili kuluyuzdur :)
+1 yılDoğru erkek diye bir şey günümüzde yok. Diyelim sende sorun var. Senin gibi düşünen çok hemcinsin de var. Sorun hepimizde mi sahiden?
06 Yorumla
Soran+1 yıle ne olucak böyle aile kuramayacak mıyım?
- +1 yıl
Deneye deneye bulacaksın artık. Seni bilemem ama bende denemeye de mecal kalmadı.
Soran+1 yılDenerken yıkılan duygular nolacak peki devamlı hayal kırıklığı inan bende de mecal kalmadı en sonunda yeter evlenmiyorum dicem.
- +1 yıl
Seni anlıyorum. O zaman bulmaya çalışma sen de benim gibi. Arayışta olma. Kafanı dinle. Erkeksiz de gayet oluyor.
Soran+1 yılgaliba öyle yapıcam :)
- +1 yıl
Daha huzurlu hem, inan. 🙃
Hata sende değildir büyük ihtimal. Bu zamanda dürüst insan sevilmiyor. Herkes namussuz olduğu için.
11 Yorumla- +1 yıl
Sen evlimisin
+1 yılGerçekten ben de senin durumundayım aşktan sevgiden her şeyden soğudum nasıl yapacağız doğru bir insanı nereden bulacağım hiç bilmiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBüyüklerinin bildiği tanıdığı bir ailenin evladı ile tanıştırılman en iyisi o zaman. Birbirinizi beğenir kafanız da uyuşursa ciddi bir yola gidersiniz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Doğru adam, doğru kadın diye bir şey yok. Yanlışı göre göre doğruyu bulalım dedik. Ama hep yanlış. Bir tane bile doğru yok.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kimse doğru seçim değil.. kiminle daha kolay yaşayabilirsin onu seç.. gerisi teferruat..
10 Yorumla
+1 yılTemiz kadınlar temiz erkeklere temiz erkekler temiz kadınlara
10 Yorumla
+1 yılHer hüsranda daha da bir kaybediyorsun doğru adamı. Nasip kısmet.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes doğru adamı bulmaya çalışıyor da kimse acaba ben doğru muyum demiyor
00 Yorumla Biraz durul ve sakinleş, tüm beynini bu konuya vermen iyi değil
00 Yorumla
+1 yılDogru kişi oldugunda dogru adamida bulmuş olacaksiniz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Doğru adam yok. Artı eksi bakarsın. En. iysi bu dersin
00 YorumlaHerkes doğru adam istiyor ama maalesef herkese yetecek kadar doğru adam yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldoğru adam ya da kadını bulmak için doğru olmak gerekiyor. Eğrinin doğru araması her daim hüsranla sonuçlanır.
02 Yorumla
Soran+1 yılgayet doğruyum merak etme sen
Cevap sahibi+1 yılflört ve sevgili yapan birisi ne kadar doğru olabilir ki çok merak ettim açıkçası.
+1 yılBirliktelik yaşanıyorsa heycanı o yüzden kalmamıştır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyyy koca delisisin desene bulamadın ya milletin nişanlısına kocasına sararsın senin gibi kem gözlerden korusun Allah guzel ilişkisi olanları:)
10 Yorumlaselam hanfendi öncelikle iyi tanımalısın ız evliligi oyun olmadıgınımı bir ömür yola cıkılacagını iki tarafında bilmesi lazım umarım kalbine göre birini bulup yuvanı kurarsın hayırlı güzel günler temenni ederim hanfendi sustum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. doğru kadın olunca
00 YorumlaYapacak bir şey yok deneye deneye doğrusunu bulacaksın
00 Yorumla
+1 yılKac yaşındasın bilmiyorum ama güven bu devirde en önemli mesele seni bırakmayacak birini bulduktan sonra gerekirse 5 sene sevgili kal yeterli birakmasin
00 Yorumla
+1 yılBen de öyleyim inşallah evlenebiliriz bende aile kurmak mutlu huzurlu bir yuvam olsun istiyorum
05 Yorumla- +1 yıl
Ya bana cevap verir mısınız sizinle konuşabilmek istiyorum
Soran+1 yılyaşıtın birini araman daha doğru olur ayrıca senin için bir hayli erken değil mi?
- +1 yıl
29 yaşındayım profilimdeki yaşi yanlış yaptım üye olurken. 29 yaş evliliği istemek için yuva istemek için tam sırası değil. Seninle konuşabilmek istiyorum
- +1 yıl
Üye olurken yaşımı yanlış yapmışım sonradan farkettim geri de değiştirmeyi bulamadım 29 yaşındayım sizcede evlilik yuva istemek için 29 yaş tam zamanı değil mi?
- +1 yıl
Konuşmamız için cevaplarinizi bekliyorum
+1 yılİlan vermek lazım artık
10 Yorumla
+1 yılBilsem ben evli olurdum bulsam on tane çocuk yapcam
00 Yorumla
+1 yılbence biz bulmuyoruz bir şekilde karşımıza çıkartıyorlar onu
00 Yorumla
+1 yılOnunla sohbet ederek vakit gecirerek ve sana olan ilgisini ölcerek
00 YorumlaDoğru adam bulman için sende Doğru kişi olman lazım
00 Yorumla
+1 yılBulmaya çalışmadığın gün olacak
02 Yorumla
Soran+1 yılbelkide
- +1 yıl
👍
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılCevabını bilsem bulmuş olurdum😂😂 Soriii🥺😪
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hiç bi fikrim yok… 😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılSorgula tabi ki kendini de
00 Yorumla
+1 yılBu yaşa kadar bulamadıysan zor bulursun artık.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sizde koca begenmiyosunuz
00 YorumlaGöz rengin nedir
#Mirliva00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 996 cevap paylaştı. Doğru kadını bulmakta önemli.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılhaklısın. bende saldım.
00 Yorumla
+1 yılEsra Erol Zuhal Topal Seda Sayan bir de tinder
00 Yorumla
+1 yılBurdan uzaklaş bulursun
00 YorumlaHeyecanını yerine getirseydin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Senin nasıl davrandığın önemli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSende hata yok devir kötü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de bulamıyorum.
10 Yorumla
+1 yılAileden sıkılmaman cocuk yap direk
07 Yorumla
Soran+1 yılevlenirsem :)
- +1 yıl
Evlinince t zaten yas kac
Soran+1 yıl34:(
- +1 yıl
Tam evlilik cag yasamişindir bu hayatı
- +1 yıl
Sıfır kilometre😗😗
Soran+1 yılevet ama 30 yaşımdan beri evlilik istiyorum nasip olmuyor vardır bir hayır heralde
- +1 yıl
Dgru kışi cıkmamişdit guzel insan
Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Arayarak
10 YorumlaBulamayız
00 Yorumla
+1 yılSadakat güven lazım
00 Yorumla
+1 yılGözlerini kapatıcaksın o zaman evlenebilirsin 🤪
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz