Sizce neden arkamdan konuştu o kadar adımı atan zaten o kimse rahatsız olduğu birine kendini hatırlatmaz bence?

Bi çocukla flörttüm. her şey gayet iyiydi hatta başımı omzuna yaslamaya o da elini boynuma dolamaya falan başlamıştı ki aniden beni hayatından çıkartmak istemediğini arkadaş kalmak istediğini ama ilişki istemediğini söyledi. kabul ettim bu süreçte de birkaç defa buluştuk ama devamında 8 9 ay hiç görüşmedik. takipten bile çıktım instadan, bi mekanda karşılaştık ben görmezden geldim o yanıma geldi 2 3 dk konuştuk sonra da deprem zamanı bi stroysini hikayemde paylaştım diye emoji atıp 2 3 gün sonra da bi başka stroyme de beğeni attı. o zaman yazdım buluşalım mı diye yazdığım gün için müsait değildi ama haberleşelim dedi birkaç gün sonra da doğum günümdü onu da kutladı. sonra yazdı bana gidip buluştuk da. ama arkamdan benimle buluşmak istiyor diye buluşuyorum, hep beni arıyor darlıyor falan demiş

Sizce neden arkamdan konuştu o kadar adımı atan zaten o kimse rahatsız olduğu birine kendini hatırlatmaz bence?