İki deli bir araya gelmeli mi?

İkimizin de ruh sağlığı bozuk durduk yere bozulmadı ağır şeyler atlatmış bazılarını da atlatamamis iki bireyiz ilaç kullanıyoruz onun yatmisligi da var bir dönem bana da teşhis koyulacak psikolog + psikiyatri devam edilecek neyse biz beraberken çok mutluyuz başta seks için buluşurken bu değişti ben daha yoğunum ama onda da bir şeyler var artık ve herşeyi konusabiliyoruz eglenebiliyoruz mutluyuz kavga edince de sağlam bir hır gür çıkıyor ama aşabiliyoruz bunları başta kendiyle ilgili herşeyi benden gizlerken şu an yavaş yavaş açılıyor çevresini tanımaya başladım kendi hakkında daha çok şey anlatmaya başladı dertlesiyoruz geçen gün buluşup sohbet ettik beni işe bıraktı iyi geceler yazmak için telefonu aldığımda mesaj atmıştı gırgır şamata seninle olmayı seviyorum yüzünden gülücük kalbinden mutluluk eksik olmasın Seni seviyorum

diye ve bu bu şekilde attığı ilk mesajı git gide daha çok yaklaşıyor ama bozuk kafalarimizi da düşününce gün sonunda birbirimize dert mi oluruz yoksa ilaç mı diye düşünmeden edemiyorum

İki deli bir araya gelmeli mi?