3 aylık evliyim eşim beni yalnız bırakıyor?

Merhaba eşim kendine evlendikten sonra ortağı ile birlikte ziynet eşyalarımızla otokurtarıcı aldı fakat gece gündüz demeden çalışıyor 3 haftadır evde 1 2 saat kalıyor yemek duş için geliyor eve sürekli şehir dışına gidiyor ya da eve gelip 8 de duş yemek yiyip tekrar gidiyor gece 2 3 4 5 gibi geliyor eve ortağı olduğu için bu işin getirisini yarıya bölüyor ve benzin diğer giderler felan bukadar yoğun çalışmasını karşılamıyor ben sürekli evde yalnız kalıyorum eşim eve uyumak için geliyor ben ona arabayı satmasını istersen küçük courier alıp çalışmasını ya da gidip motor alıp çalışma önerilerinde bulundum çünkü emir Altına girip askeri ücretle çalışmam diyor. Bu konuda çok huzursuzum evimde huzur kalmadı eşimle vakit geçirmek istiyorum bunları yaşayamıyorum eşimde anlayışlı değil epilepsi hastası yorgunluktan ve psikolojik olarak tartışmalardan etkilendiği için atak geçirip bayıldı. Bu durum bizi maddi ve psikolojik olarak yıpratıyor eşime anlatıyorum fakat eşim çok hırs yaptı gözü hiçbiriyle görmüyor evde tek başıma geceleri korkuyorum yapma diyorum kitle kapıyı yat diyor bana öncesinde sabah 8 akşam 7 çalışan biriydi Farklı işte şimdi kendi işini yapıyor gece gündüz çalışıyor birde kazanç ortadan ikiye bölüyor ortağı araç kullanamıyor bütün yükü eşim çekiyor sat dediğimde daha fazla hırslanıyor sanki bu şekilde yürümez diyorum ben burdan ekmek yiyorum diyor alalı 1 ay oldu az para kazandı bu ay daha fazla kazancam diyor ama en fazla 20 25 bin kazanacak çok üzücü ben ticari araba ya da motor al aynı kazanç olur diyorum kabul etmiyor bana yardımcı olun nasıl ikna edeceğim

3 aylık evliyim eşim beni yalnız bırakıyor?