2 sene önce boşandım benim çocuğum yok 3 ay evli kalmıştım sadece. Karşıma bana ilgi duyan ve aylarca bunu benden saklamış birisini fark ettim en sonunda açıldı fakat ben onu yeni fark ettiğim için bir şey hissetmiyorum ama kendisi inanılmaz hisli bana karşı. 3 çocuğu varmış fakat oda 5 senedir bekarmış. Bir kaç kez görüştük ve yanında sıkılmadım ama yinede hoşlantı vs olmadı fakat o resmen aşkını ilan ediyor ben karşılık veremediğim için kötü hissediyorum. Niyeti ciddi bende takılacak biri değilim ama yinede ilerisi nasıl hiç bilmiyorum. Var mı böyle tecrübeleriniz siz ne dersiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır olmaz benim açımdan. Bekar birinin bekar biri ile olması bence daha doğru diye düşünüyorum. Önceden evlilik yapmışsa eğer o evlilikten çocuk falan olmadıysa bekar biri sayılıyor. Çünkü ortada çocuk falan yok. Yani karşı tarafın 3 tane çocuğu bence bu evliliğe veya ilişkiye engel olur diye düşünüyorum ben bence olamaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, bence 3 cocuklu birisiyle denememelisin sebeni çocuklar seni kabul etmezler asla , herkesin annesinin yeri farklıdır , Demekki adam evlilik yurutemiyor ki ayrildilar, hem cocuklar seni kabul ediceklermi sanmiyorum ki sprumluluk buyuk bir sorumluluk sen evde o cocklarla yalniz kalcaksin gun gelicek o cocuklar hasta olacak , tanri korusun cpcuklarin basina ihmalsizlikten ya da başka birseyden birsey gelse rum suc senin olur hem pisman hem vicdan acabi cekersin hemde sadece oda degil bakalim oadamin aileso kabul etcek mi bunlarin cocugu var eski esiyle surekli buluscak bulusmak zorunda,
00 Yorumla
Çocuklu ve sen çocuksuz isen çok Zor çünkü eski eşi ile iletişim halinde olmasi olası ve sen çocuğun yokken bu durumdan bir süre sonra sıkılabilirsin
00 Yorumla
hayır ben istemem açık olayım çünkü o çocukları sorumluluğu ve yüküde üstünde olacak. ki ileride onlara bakmazsa senin çocuğunada bakmaz. hadi 1 çocuk olsa tamamda 3 çocuk yapıp ayrılmak baba olmak kavramına haiz değil demek ki. yapmamanı öneririm.
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden ayrıldığını öğrendim kız tarafı çok zorluk çıkarmış
- +1 yıl
ha iş yerinde arkdaşım var abisi de aynı. gelin boşamak istiyor 2 çocuk var vs vs. ama unutma sen evlendin çocuk yaptın diyelim sonra ne olacak? hem senin çocuğuna hemde başka kadının çocuğuna babalık yapabilecek mi? ayrıca 3 çocuk ne olacak kim bakacak? senmi bakacaksın bunlarda var. yaşın sanırım 25 civarı gençsin. yani evlenmemiş birisini bulabilirsin. büyük risk alırsın 3 çocuklu birisi ile evlenerek.
Soran+1 yılEvet çevremde bunu yaşayanlarda illaki öğüt veriyor fakat hiç evlenmemiş biri ile evlenmek daha çok korkutuyor. Annelerine bağlı oluyorlar bir travma daha yaşamak istemem. Ondanda 3 çocuklu biri daha mantıklı 😂
Soran+1 yıl26
Soran+1 yılMutlaka derim fakat buda benim için güzel bir ders oldu. Teşekkür edelim özelden konuşmak çok tercihim değildie
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
32Cevap
+1 yılÇocuklu biri ile bekar bir insan beraber olamazlar
20 YorumlaÇok çok çok zor. Çocuklu birinin öncelikleri her zaman çocukları oluyor ve ister istemez 2. planda kalıyorsun. Onlara ve onların hayat düzenine uyum sağlamak zorunda kalıyorsun. Yarım bir birliktelik bence.
10 Yorumla
+1 yılBoşanmış çocuklu ile yapılmaz. Ya çocuksuz boşanmış olacak ya da eşi ölmüş olacak. Çocuk al ver bahanesiyle habire eski ilişkisyle görüşmesi sorun çıkartıyor o sıkıntıya girmeye hiç gerek yok.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu konuda haklısın bende çok uzun süre evli kalmadığım için tam evlilik olayını anlayamadım. Ve evleneceğim insanla tek ortak noktamız çocuğumuz olsun isterim. Oda bende aynı şeye değer vermeliyiz. Bir yerden sonra aşkıda kalmıyor
- +1 yıl
Hayat gerçekleri
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. köprüyü geçene kadar aynı evde yaşamaya başlayınca her şey anlaşılır senin çocuğun yok onun var ve ilerde sen istesen ayrimcilik illa yaşanır en güzeli bekarlık sultanlıktir;)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Acele etmemekte fayda var görüşmeye devam edip emin olunca kararını verebilirsin bu durumu ona uygun bir dille de anlatmanı tavsiye derim.
04 Yorumla
Soran+1 yılAslında anlattım. Fakat arkadaşlık ona ters
Soran+1 yılKesinlikle bunu çok iyi öğrendim o sebeple daha seçiçiyim
+1 yılHoşlanti olsaydı dene derdim ama ona karşı bir şey hissetmiyorsun bunu ona kibarca söyle ve yoluna bak çekim olmadan olmaz bu işler.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılGaza gelme. Sözleri yalan olabilir.
Denemekten bişey kaybetmrzsin.06 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama kendisi bağlanıyor buda beni üzer. Yaşattığımı yaşarım bende üzülürüm
Soran+1 yılHayır demedim elbette. Ayyy insan vicdanlı olmasın gerçekten ne kötü
- +1 yıl
AÇlık da olabilir.
Soran+1 yılBelkide yüksek ihtimal
- +1 yıl
Tecrübemi aktrdım sen değerlendir
+1 yılBu konuda kalbinin sesini dinle. Kalbin ne diyorsa onu yap.
014 Yorumla
Soran+1 yılÇok enteresan kendimi ona çok yakın hissettim fakat keşke 3 çocuğu olmasaydı dedim
- +1 yıl
Senin çocuğunun olmaması ve karşımdakinin de çocuğu olmasın istemen doğal hakkın. Bence iyi düşün taşın. Birde 3 gibi bir talihsiz evlilik yapmana üzüldüm.
Soran+1 yılNe yazık ki güvendik birine vıttırı vızık çıktı. Yaşıtlarım beni mutlu etmiyor hepsi bebek gibi
- +1 yıl
Sen kaç yaşındasın ve evlendiğin kişi kaç yaşındaydı
Soran+1 yıl24te evlendim 27 yaşındaydı oda
- +1 yıl
Aslında yaşlarınızda birbirinize idealmiş. Boşanma sebebin neydi
Soran+1 yılBebek derken şaka yapmıyorum :) tartışma çıktığında annesinin yanına kaçıyordu
- +1 yıl
Sende öyle adamı nerden buldun ya. Konuşmayı denemişmiydin peki neden böylesin diye
Soran+1 yılOhoo çok fazla hemde. En sonunda yol yakınken canımı kurtarmak en mantıklısı dedim yol verdim korktu zaten oda kaçtı 😂
- +1 yıl
Bu adamla nasıl tanışmıştın peki ve evlenmeden önce böyle huyu olduğunu anlamadın mı?
Soran+1 yılGerçekten anlamadım ya çok kişi sordu bunu. Aşırı iyi oynadı. Sosyal medyada tanışmıştık
- +1 yıl
Sanal alemde herkes istediği kimliğe bürünebiliyor maalesef. Şimdi 26 yaşındasın ve bence çocuklu birisiyle evlenip gençliğine yazık etme. Bekar birisi denk gelir seni bu halinle de kabul edebilir. Kendi çocuklarına bakarsın.
Soran+1 yılSanal sadece araç olmuştu elbette birbirimizi tanımak için bolca vaktimiz oldu fakat evlilik bambaşka sorumluluk getiren bir durum. Kendisi bunu yapamayınca benide ailesi olarak göremeyince orada olmamın bir anlamı kalmamıştı. Allah herkesin kalbine göre versin
- +1 yıl
Amin.
+1 yılBoyle bir düşünceniz yoksa kalp kırmadan gorusmeleri sonlandırmak en iyisi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendini kötü hissetme bence. Herkes herkesten hoşlanmak zorunda değil. Hoşlanmak zorunda değilsin..
00 Yorumla
+1 yıl3 çocuklu biri bolarmıştır denemeye hiç gerek yok bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 996 cevap paylaştı. Asla ve olumsuz (büyükte konuşmayayım da yani nau nau🤗)
00 Yorumla
+1 yılŞans a bağlı ama çocuk sevmen gerekio bu anlamda sen bilirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı. Yaşın genç bir anda 3 çocuk annesi olmak onlara annelik yapmak zor olmazmi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Olabildiğince şartlar eşit olsun istiyorum denemek istemezdim…
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Eğer bir kaç görüşme de bir şey hissrtmediysen olmaz o iş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuğu olması değil 3 çocuk olması sorun. Asla deneme. Ben denemiştim ama tavsiye etmem senin gibi sadece tanışma aşamasında kaldım yapamadım
00 Yorumla
+1 yılsadece o ıstıyor dıe olmaz bıraz vakıt gecırelım goruselımde belkı ısınamıcaksın tenınden sesınden dokunmasından rahatsızlık duyucaksın oyuzden bıraz yakın olmayı dene zorlanıcakmısın kendını testet
00 Yorumlaçok iyi görüş. çocuklarıyla tanış, zaman geçir. Çünkü 3 çocuklu bir babanın yaşadığı sıkıntılar onu bu ızdıraptan kurtulmak için şairede döndürmüş olabilir.
00 YorumlaÇok iyi bi şekilde tanımadan düşünmemelisin 2 kere sıkılmadın diye sıkılmıcan anlamına gelmez sinirlenince nasıl birisi sana bi zarar verebilirim bilemezsin daha bir çok şey bence zamana bırak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHoşlanmadıysan bulaşma. 3 çocuğu kabul etmek ciddi bir mesele
00 Yorumla
+1 yılBeklemeye almanı öneririm uzun bir süre konuş evliymişcesine ters yap ters davran davranışlarından anlarsın
05 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmişiz de bişeyler yaşıyoruz kafasına girip mi muhattap olmalıyım
- +1 yıl
Ya 3 çocuklu ve 5 yıldır hayatında biri yok buluştuğunda bir şey hissetmediğini söylüyorsun ama sende birisini istiyorsun hayayina belliki
- +1 yıl
Herşeyden konuşun ama herşeyden biliyorsun ki evlenince insanların ikinci bir yüzü ortaya çıkıyor senin o yüzü şimdi herşeyi yapıp farketmen gerek
Soran+1 yılYa istemiyorum çok enteresan ama onu daha önceden tanıdığım için kaybetmek istemiyorum belkide
- +1 yıl
Sadece konuşmak istediğini belirt aksi taktirde bazı hislere kapılıcaksın konuşmayı kesmek istediğini söyle ona göre mantığınla hareket et
muhtemelen aynı yaştayız kart olmuş adamla napıcan gençlerle takıl az baba olmuş o dede olacak vakti gelmiş
010 Yorumla
Soran+1 yılAramızda 10 yaş var 40ı geçmemiş birisi yaşınıda göstermiyor. Yaşıtlarımdan biriyle evlendim ne oldu bebe çıktı boşadım uğraşamam daha
Soran+1 yılYahu yaşı 34 :)
Soran+1 yılBen niye bakıyım annesi var çok şükür onunla kalıyorlar zaten
Soran+1 yılNe cürret :) öyle bir şey olmaz elbette olursa anlaşamayacağımızı bilir
Soran+1 yılNet olmak güzeldir
+1 yılBen denemezdim. Ve bence sende deneme. Benim bir evladım var şu an boşansam mesela kimseyle denemem çünkü önceliğim evladım.
00 Yorumla
+1 yıl3 çocuklu biri ile yapabilirmisin?
Önce bu sorunun cevabını vermelisin.08 Yorumla
Soran+1 yıl3 çocuklu biri fakat farklı şehirdeler annesi ile çocuklar
- +1 yıl
Çocukları sen bakmayacan mı
Soran+1 yılHayır canım ne alaka ben niye bakıyım
- +1 yıl
Yani bunlar önemli.
Onu netleştirmek önemli 😔
Soran+1 yılBen duygularına karşılık veremediğim için o evreleri konuşmadık tabi
- +1 yıl
Olacaksa bunları netleştirmek lazım.
Soran+1 yılİşte emin değilim
- +1 yıl
Bu konu önemli bunu enine boyuna konuşmak lazım
+1 yılSeviyorsam neden olmasın aşk bu isterse 4 çocugu olsun onu seviyorsam benimde çocugum sayılır
01 Yorumla- +1 yıl
@usmanım_nereye5 aslanim
Elalemin çocuklarına bakmak kötü bence bulaşma
07 Yorumla
Soran+1 yılAnneleri var o bakıyor kendisi yalnız yaşıyor o sebeple biraz kafam karıştı
Soran+1 yılHayır olmadı hiç yeltenmedi bile.. izin alıp saçlarıma dokunmak istedi bir kere dokundu geri çekti 😂
Soran+1 yılTipini görsen bunun mu 3 çocuğu var dersin eminim
- +1 yıl
Tabiki o sAna göre ben ondan yakışıklıyımdır o kesin , çünkü hiçbir kızın peşinden onun gibi koşmadım, kızlar yürüdü durdu , haaa eger yıpranmadıysa cocuklara hiç bakmamış , eski eşi bakmış , birde ayrılma sebebi neymiş çok iyi ögren, yalan atar , cevresinden araştır , sonra pişman olup müge anlı cıkma , bizde kahvaltı yaparken bakıp bakıp aglamayak yazık kıza demiyek , 3 çocuklu anne kocasını kolay bırakmaz dikkatli ol
Soran+1 yılAllah korusun neler var gerçekten. Dikkatli olmak lazım
+1 yıl3 çocuk seni yorar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılMümkünatı yok yemezler kart sevmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılDenemem çocuk istemiyorum çünkü
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Pişman olmayacaksan dene
00 Yorumla
+1 yılSen kendin gibisine bak bekar cocuksuz bul.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır çocuklu biri ile olmak istemezdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır canım iyi misin sen?
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yıl3 ay da hamilelik olmadı mı
023 Yorumla
Soran+1 yılİstemedim
- +1 yıl
Çok özel değilse ne bu kadar kısa sürdü
Soran+1 yılAslında diğer üyelere cevaplamıştım. Annesine çok bağlıydı ve beni ailesi olarak görmedi bunu kaldıramadım.
- +1 yıl
Çok yanlış kadını sahiplenmek gerekir. Yanında olduğunu hissettirmesi. Onlara ezdirmemesi. Çünkü kız ailesini bırakıp sana gelmiş seninle yaşamak için artık ailen o.
Soran+1 yılDank etmiş gibi oldu ama iş işten geçmişti. İnsan aynı yerden iki defa vurulmamalı ben buna cesaret edemem hayat bu kadar uzun değil
Soran+1 yılBurdan sorabilirsin gizli yap kendini fark etmez
- +1 yıl
Benim de özel bir durum var o yüzden
Soran+1 yılHe ben o dilden anlamıyorum burada
- +1 yıl
Karı koca oldunuz mu
Soran+1 yılYok biz film izlemek için evlendik
Soran+1 yılBizde düzenli değildi evet buda bir problemdi
Soran+1 yılYoktu 😂
- +1 yıl
Hiç mi 😂
Soran+1 yılYalanım varsa gizli üye olarak soru sormak nasip olmasın ki
- +1 yıl
O zaman sen hala kız gibi kız sın
Soran+1 yılÖyleyim sanırım. Ama bunu bana özel olana saklıyorum sadece o bilsin süpriz 😂
- +1 yıl
O kim 😊
Soran+1 yılO yok işte banada süpriz olacak
- +1 yıl
Valla benim yanımda 3 ay bir kız olacak ve öyle kalacak. İnanki onu perte çıkarırım 😅
Soran+1 yılSen canavarsan başka
- +1 yıl
Canavar başka erkek olmak başka seninki erkek değilmiş
Soran+1 yılEvet yetersizmiş
Soran+1 yıl?
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Adlaaaaaaaaa
014 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
Soran+1 yılÇocukları onda değil kafamı biraz karıştırdı
Soran+1 yılYa inanmazsın biliyorum ama evlendiğim insan bile bana böyle şeyler yapmıyor söylemiyor du. Ağızda değil herşeyi icraatte var
Soran+1 yılBen senden küçüğüm :)
Soran+1 yılVallahi haklısın o konuda dul kervanına katılınca anladım
Soran+1 yıl2. Olunca insan korkuyor irdeleyip duruyor
Soran+1 yılBeklemek değilde icraatte lazım biraz tabi. Her boşanan hayat dersi çıkaramıyor öyle olsa 3. 4. Evlenen olmazdı.
Yani mümkün değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. İsim olmaz
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın
00 Yorumla
+1 yılYani denenebilir
00 Yorumla
+1 yılDeneyebilirsiniz
00 Yorumla
+1 yıloha canım istemez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılTavsiye etmem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Denemem
00 Yorumla
+1 yılHayirr.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Yok daha neler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılüç çocuk seni yorar
00 Yorumla
+1 yılYaş kac beni al
06 Yorumla
Soran+1 yılOrtada kalmadım gonyali
- +1 yıl
2 sene sonra kalcan 😊
Soran+1 yılKomazlar beni bu güzellikte 😂😂😂
- +1 yıl
Abbovvvvvv ama dulsun 😎
Soran+1 yılYaptık bir hata şükür yine erken fark ettik. Bir yara bırakmadı içimizde buda iyi tarafı
- +1 yıl
Hayırlısı knk
+1 yılAsla
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSekss için denerim
05 Yorumla
Soran+1 yılTakılmalık biri olsam kaçırmazdım 😂 ama bana ters
Cevap sahibi+1 yılBenle ol zaman
Soran+1 yılYazdığımı bir daha oku
Cevap sahibi+1 yılBekarla zor fiziğinden hoşlanıyor ailesi kabul etmez hem sen o hiç topa girme derim
Soran+1 yılAilesine anlatmış zaten beni biliyorlar ilginç şekilde. Ya ben neyi büyük konuşuyorsam yaşıyorum zaten
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası