Aşk İlişkileri Başkasıyla olacak korkusuyla yaşanır mı? bulumtak Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Karnım stresten bulanıyor. Yalancının abazanin teki tipte öyle ahım şahım değil işte kalp istiyor ne napıyım ben bunu unutayım mu Güncellemeler+1 yıl Aşklar beni bi depresyondan çıkarabilir misiniz Başkasıyla olacak korkusuyla yaşanır mı? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kaybetme korkusu çok abartı değil mi? Bence o değeri hak etmiyor,2 günlük insan için değmez bir de sıkıntılı tipse. 1 5 Yorumla bulumtak +1 yıl Bunun ben de farkındayım hatta artık bana layık olduğunu bile düşünmüyorum ama işte nedense strese giriyorum Yorumla bulumtak +1 yıl Galiba şey de var bana vermediği sevgisi başkasına verirse zoruma gider Yorumla StoneeCold +1 yıl Öyle hayatım sana verilmeyen sevgi bir başkasına gani gani dağıtıyordur kendine gel kız Yorumla bulumtak +1 yıl Şöyle beni bi sallasan kendime gelirdim işte sallayanim yok Yorumla StoneeCold +1 yıl Seni umursamadığı için böyle triplere girmişsin yoksa senin böyle biriyle işin olmazdı Yorumla
Newio Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Biraz zaman geçtikten sonra böyle kötü hissettiğin için bile kendine çok kızacaksın.Çünkü hiçbir şey ve hiç kimse için o kadar değmeyecek ki... 0 3 Yorumla bulumtak +1 yıl Biliyorum kizacagkm sag olsun ben de kalıcı bir hastalık bıraktı sanırım Yorumla Newio +1 yıl Hayır ya emin ol hiç öyle değil.Sadece bazen duygularımızla başa çıkmak gerçekten zor olabiliyor. Ama yemin ederim en çok güvendiğimiz kişiler bile buna değmiyor.En azından ben öyle tecrübe ettim bu zamana dek. Yorumla bulumtak +1 yıl Kendimden bile çok güvenirdim meğersem hayatı yalanmış Yorumla
VladTepesh Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Kalbiniz değil başka yerleriniz ister genelde böyleli durumlarda. 0 3 Yorumla bulumtak +1 yıl Nere istermiş Yorumla VladTepesh +1 yıl Onu da sen bul artık. Yorumla bulumtak +1 yıl Ben de beyin yok bulamiyoeum sen söyle Yorumla
LonelyHead Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. sevgilin abaza diye mi telaş yapıyorsun tam olarak 0 6 Yorumla bulumtak +1 yıl Ne için yaptığımı bilmiyorum ama ona nefretim de büyük sevgim de ama sevginden emin değilim çabuk değişiyor kararım Yorumla LonelyHead +1 yıl hmm mevzu derin Yorumla bulumtak +1 yıl Biraz da dengesizim Yorumla LonelyHead +1 yıl fark ettim. Ihlamur iç kanı yavaşlatır Yorumla bulumtak +1 yıl Dnsjsjsj papatya içeyim en iyisi Yorumla LonelyHead +1 yıl rezene de fena değil. kekik limon yapıştır ne varsa :D Yorumla
Ilkerysf Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır ya alakası yok 0 1 Yorumla bulumtak +1 yıl Ay dimi bence de yok Yorumla
No-ADS Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl sacmalık biraz 0 1 Yorumla bulumtak +1 yıl Saçmalık=ben Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sende başkasıyla ol 0 8 Yorumla bulumtak +1 yıl Tam unutmadan başkasını almak bana yakışmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Unut o zaman canımın içi zaten unutmak diye bir kavram yokki siz hayatiniz o odaklı olduğunuz için kalbinize eziyet ediyoruz uz Yorumla bulumtak +1 yıl Haklısın hayatıma odaklaninca aklıma bile gelmiyor biraz kendimle kalayım o da bensiz kalsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çiçeğim boş ver sen onu anlattığına göre bana bir heyecan gibi geldi sen spora git aktivite yap dediğin gibi odaklaninca geçer Yorumla bulumtak +1 yıl Kız ben ona çok aşıktım tabii zamanla bitti sağ ol aşk yardımın için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bu kafayla depresyonda kalırsın bak hiç dinlemiyosun beni Yorumla bulumtak +1 yıl Napicam bağımlı oldum bırakamıyorum istemiyorum onu gelse barışalım dese asla kabul etmem ama konuşmasak özlüyorum özlemek istemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kafanı meşgul tut geceleri daha çok acır derslere felan öyle odaklan ki geceleri bile sklina gelmesin sadece deve Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kaybetme korkusu çok abartı değil mi? Bence o değeri hak etmiyor,2 günlük insan için değmez bir de sıkıntılı tipse.
Bunun ben de farkındayım hatta artık bana layık olduğunu bile düşünmüyorum ama işte nedense strese giriyorum
Galiba şey de var bana vermediği sevgisi başkasına verirse zoruma gider
Öyle hayatım sana verilmeyen sevgi bir başkasına gani gani dağıtıyordur kendine gel kız
Şöyle beni bi sallasan kendime gelirdim işte sallayanim yok
Seni umursamadığı için böyle triplere girmişsin yoksa senin böyle biriyle işin olmazdı
Biraz zaman geçtikten sonra böyle kötü hissettiğin için bile kendine çok kızacaksın.
Çünkü hiçbir şey ve hiç kimse için o kadar değmeyecek ki...
Biliyorum kizacagkm sag olsun ben de kalıcı bir hastalık bıraktı sanırım
Hayır ya emin ol hiç öyle değil.
Sadece bazen duygularımızla başa çıkmak gerçekten zor olabiliyor.
Ama yemin ederim en çok güvendiğimiz kişiler bile buna değmiyor.
En azından ben öyle tecrübe ettim bu zamana dek.
Kendimden bile çok güvenirdim meğersem hayatı yalanmış
Kalbiniz değil başka yerleriniz ister genelde böyleli durumlarda.
Nere istermiş
Onu da sen bul artık.
Ben de beyin yok bulamiyoeum sen söyle
sevgilin abaza diye mi telaş yapıyorsun tam olarak
Ne için yaptığımı bilmiyorum ama ona nefretim de büyük sevgim de ama sevginden emin değilim çabuk değişiyor kararım
hmm mevzu derin
Biraz da dengesizim
fark ettim. Ihlamur iç kanı yavaşlatır
Dnsjsjsj papatya içeyim en iyisi
rezene de fena değil. kekik limon yapıştır ne varsa :D
Unut böyle birinden olmaz
Hayır ya alakası yok
Ay dimi bence de yok
sacmalık biraz
Saçmalık=ben
bendede var o ksmkms
Sende başkasıyla ol
Tam unutmadan başkasını almak bana yakışmaz
Unut o zaman canımın içi zaten unutmak diye bir kavram yokki siz hayatiniz o odaklı olduğunuz için kalbinize eziyet ediyoruz uz
Haklısın hayatıma odaklaninca aklıma bile gelmiyor biraz kendimle kalayım o da bensiz kalsın
Çiçeğim boş ver sen onu anlattığına göre bana bir heyecan gibi geldi sen spora git aktivite yap dediğin gibi odaklaninca geçer
Kız ben ona çok aşıktım tabii zamanla bitti sağ ol aşk yardımın için
Sen bu kafayla depresyonda kalırsın bak hiç dinlemiyosun beni
Napicam bağımlı oldum bırakamıyorum istemiyorum onu gelse barışalım dese asla kabul etmem ama konuşmasak özlüyorum özlemek istemiyorum
Kafanı meşgul tut geceleri daha çok acır derslere felan öyle odaklan ki geceleri bile sklina gelmesin sadece deve