Sevgilimin başka kızlara bakma ihtimali beni psikolojik anlamda yıpratıyor, ne yapmam gerekiyor?

öncelikle merhaba. benim 2 senelik bir ilişkim var. öyle 20 li yaşlarda değiliz. ona olan güvenim başlıktaki konu dışında tam. (başlıktaki konu hakkında da güvenimi kıracak bir haraketini görmedim.) onunda bana güvendiğini biliyorum. sevgisini bolca hissediyorum ama başka bir kadına bakma olasılığı beni çok yıpratıyor ve çok üzüyor. hiç birine bakarken yakalamadım ya da haberi hiç gelmedi. sosyal medyadan ünlüler dışında ne ben ne de o karşı cinsi takip etmiyoruz. şu detayında ekleyeyim özgüven eksikliğim yok güzel bir kadın olduğumu düşünüyorum ki o da her fırsatta bunu söylüyor. ama elbette herkesten güzeli yakışıklısı var. beni rahatsız eden dışarda birine güzel diye gözü çarpma ihtimali değil biriyle bakışması yeni nesil diliyle “kesişmesi” bunu yapmasından çok endişe duyuyorum hatta ağlamaklı olup ağlayamıyorum keyfim kaçtığı için sohbet ederken mesajlaşırken istemsizce soğuk davranıyorum. bu beni psikolojik anlamda yıpratıyor. sizce bu konunun üstesinden nasıl gelebilirim? (dipnot: lütfen kızlarda erkeklere bakıyor demeyin. ben ilişkim varken hiçbir yaşıtım erkeğe ilişmedim ya da sevgilime olan saygımdan gözümü de çarptırmadım.)
Sevgilimin başka kızlara bakma ihtimali beni psikolojik anlamda yıpratıyor, ne yapmam gerekiyor?