Saçma sapan cevap verecekler ve boş yapıcaklar yazmasın lütfen
Bende Yıllardır nazar var geçmiyor napabilirim her kahve içtiğimde fincanda hep göz olmasıda cabasi nasıl kurtulabilirim bundan var mı bi çaresi
Bende Yıllardır nazar var geçmiyor napabilirim her kahve içtiğimde fincanda hep göz olmasıda cabasi nasıl kurtulabilirim bundan var mı bi çaresi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Nazar duası, Felak ve Nas duaları, evini sirke ile temizle ve banyo uaparken kaya tuzu kullan. Evinin görünmeyen bir kısmına bardağın içine kaya tuzu dök bir yemek kaşığı misali, ustunede sirke dök ve evde görünmeyen bir yere koy. Sirke en iyi nazar karşıtıdır.
Yapıyorum ama yine aynı
Bilemiyorum o zaman
Dün sirke ile saçımı falan yıkadım mesela gene kahve içiyorum mesela fincanın tam dibinde büyük bi göz var önceden sadece bu vardı bide şimdi küçük küçük nokta nokta gözlerde çıkıyor
Fincana bakmamayi dene bence iç kahveni hemen yika seninki vesvese olmus
İnan vesvese değil aylardır ne zaman kahve içip fincanı çeksem fal göndermek için aynı şekilde çıkıyor fincan sürekli gitmeyen gi göz var tam dibinde
Fala inanman zaten yanlış olan.. Fal bakmayı bırakmalisin hiç doğru değil..
Ben bakmıyorum telefonda baktırıyorum öyle can sıkıntısından eğlence olsun diye
Öylede yapma aynı mantığa çıkıyor, inançlı isen fal baktırmak çok günahtır yapma bu kötülüğü kendine. Fali birakirkan o göz dediğin şeyde yok olur.
Ama ben çok öncedende baktirirdim yıllar önce çıkmazdı böyle şey
Bak fal çok yanlış bir şey, öncede bir şey çıkmamış olması şimdide çıkmayacağı anlamına gelmez. Allah korusun cinler musallat bile olurlar fal bakanada baktiranada. Tövbe et ve bidaha baktirma. Allah inancin varsa eğer fal baktırmak şirk koşmaktir.
İnanirmisin yıllar önce tövbe etmiştim 1 sene boyunca hiç baktirmadim son 1 senedir yine baktirmaya başladım bağımlılık gibi oldu resmen napıcam bilmiyorum
Tekrar tövbe et bırakmaya çalış
Denicem umarım olur
Umarım
Teşekkür ederim yorumun için iyi günler
Rica ederim iyi günler
İhlas Felak ve Nas oku, suya üfle ve hep o sudan iç.
Yaptım değişen bişey yok
Bi kere yapmıştım devamlimi yapılicak
Devamlı yap bir zararı olmaz sonuçta, dikkat çekecek renkli taşlı bir yüzük ya da kolye al. İnsanların gözü ilk oraya takılsın
Önerin var mı
veacs.com/.../
inanmayarak