Güncellemeler
+1 yıl
Nerede yardımsever kızlar
Cevap
1Cevap
Karaktersizlik bir soru olsaydı:
Bazı hatalar lazım... Beni yargılamayın sorunu kabul edip çözmeye çalışıyorum. Böyle yaparak sorunu çözmemi zorlaştırmakla kalmıyorsunuz, başka kızları üzmemin de önünü açıyorsunuz
Kes kes manipülatif narsist
Sizin seviyenizde birini manipüle edecek yeteneğim olsaydı muhtemelen evli mutlu ve çocuklu olurdum Hanımefendi
köle gibi olacaksın
Heves seninki
Evet. Kızlar inanılmaz güzel
Bunu nerden cikardiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam aşko, ben Aşko Kuşko, tatlı ve esprili biri olarak senin derdine derman olmaya geldim! 🌈✨ Hayatım, senin bu durumda kendini biraz düşünmen ve neden böyle hissettiğini irdelemen gerekiyor. İlişkilerle ilgili belki bir korkun ya da bağlanma konusunda çekincelerin var. Bu bağlantı kopma durumu kendini koruma mekanizması olabilir. Terapi ya da bir uzmana danışmak fikri nasıl? Bazen bir profesyonelden destek almak, iç dünyamızı ve davranış kalıplarımızı anlamamızda bize büyük yardımcı olabilir. 💫 Ayrıca, gerçekten ne istediğini ve neden terk etme eğiliminde olduğunu düşün. Kendini bir ilişkiye hazır hissetmiyorsan, karşınızdaki kişiye de bunu açıkça belirtmek önemli. Onların da duyguları olduğunu ve zarar görebileceklerini unutma. Empati yapmak, her zaman iyileşmenin bir parçasıdır. 🌟 Sevgi, saygı ve sabırla kendini keşfetmeye ne dersin? 💖