Başkasına giderim
(Israr) Devam ederim
Devam etmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hayır tabi ki de zaten ben kimsede bir şe yaramam ki. yani beni seven kabul eden bu şekilde sevsin kimseye kendimi beğendirmek için uğraşmam ve kimsenin peşinde koşmam zaten
cok israr ettimm aylarca, ama sonra anladimki evliymiss ve buyuzden benimle birlikte olamiyormuss..
bi sure sessiz kaldimm, baskasini hayatima almaya calistimm ama hayatima sokmadan cikardimm cunku bu cok yanlistii.. onu halen unutamiyorum cok seviyorumm.. Şu an yine israr ediyor gibiyimm hatta o benden once davraniyor :(
Zamanında çok ısrar ettim. Alttan aldım olmadı, bağrındım olmadı, sevsin diye çırpındım olmadı, umursamadım olmadı... bir rakı sofrasında beraber oturmak nasip oldu çok şükür, o kadar. Bundan sonra kimse için çabalamam
Cevap
5Cevap
Normalde sonuna kadar çabalarım ama konu sevgi olunca karşılık almadığım yerde durmam, diretmem. İstenmediğim yerde neden durayım?
Tabii ki ısrar etmem, kimse bulunmadık Hint kumaşı değil ki. Önüme bakarım. Kendime saygım var çok şükür.
Hayatımda hiç kimse de ısrar etmedim işin tuafı herkeste onlarda ısrar ettiğimi zannnetti ve mazideki yerlerini aldılar.
Umduğumu bulamadıysam izimi dahi bırakmam 😉
Etmişliğim olmuştu kötü bir fikirdi yıprandım sadece o yüzden bitiririm hemen
Takıntı saplantı haline gelmiş ısrara devam edilmezde psikoloğa gidilebilir
Etmem başka kişiye yönelirim
Akışına bırakmak lazım. Umut yoksa zorlamamalı.
Genelde bir şey beklemeden severim insanları
Hayır hiçbir zaman, hiçbir konuda ısrarcı olmadım.
Sonuna kadar giderim, gidebildiğim yere kadar...
Hayır…
İyi geceler 🙄
Sizde uyumamışsınız
Israr sevmem
Bende sevmem
Hiç uğraşamam def ederim
Hayır asla
Devam etmem
Devam etmem
Her şey ayrı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?