Eski sevgiliden harcamaları istedim?

2 ay önce tanışıp 1 aydır ilişkimiz olan bir bayan vardı. Güzel giden ama dengesiz bir ilişkimiz vardı. Evlenip boşanmış olması 2 çocuklu olması. Biraz da babasından kalan mallarının olması! Tabiki bunları sonradan öğrendim. Benimde kazandım çok çok iyi ve durumum oldukça iyi. Onlar kadar birimim olmasada gelirim onların çok üstünde. Bunu neden anlattım? Maddiyati olan kadınlar acayip pata hesabi yapıyor. Benim malımi mi yiyecek diye. Birbirimizden acayip hoşlandık. Her gün yattık. O kadar alıştı ki her gün bana geldi bağımlı gibi. Bodruma tatile gittik ben karşıladım. Imroz yaptık oteli o ödese de eğlenceyi falan ben ödedim. Son gece telefonumu kurcalarken onunla ilgisi olmayan bir mevzu yüzünden sürat yaptı. Mesaj şu şekilde. Bir arkadaşım ile bir bayan arasında aracılık yapıyordum. Mesajda da arkadaşıma şunu yazdım. Karı seni beğenmedi. Eski aşkını unutamamış. Bakalım görelim dedim. Sonra niye karı dedin falan filan. Benimde kafam attı. Biz karı ya kari deriz ne yani adam mı diyeyim. Bu bir erkek muhabbeti. Sonra biraz barıştık gibi geceyi bitirdik. Eve dönüyoruz kafam zaten güzel. Yok öyle yok böyle başladı yine. Bu arada hayatına daha önce girenleri biliyorum. En iyisi benim. Ayrılalım dedi. Otele girdik. Dedim nankörsün. Bana diyor hakkını helal et. Dedim kasap değilim ne helaleti. Masrafları öderim dedi. İyi Dedim hesaplarım. Sonra diyor o kadar beni şey ettin ona say. Bende dedimki isteyen azan sendin. Her defasında doyurdum. Bu karşılıklı. Çıkardım hesabini bir ara gel evime Dedim al eşyalarını. Siz olsaydınız ne yapardınız. Paraya ihtiyacı olan birisi değilim. Ama centilmenlik ve saflık arasında ince çizgi var. Bu olay da daha da olan şeyler var özet geçmeye çalıştım.
Eski sevgiliden harcamaları istedim?