- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılAldatma ve ihanettir bir de yalan söylemek bunlar olursa kalbim kırılır çünkü kendimden bile çok sevdiğim değer verdiğim eşim/sevgilimden böyle bir şey yaşamak beni kırar... ve tabi ki de uzun bir süre kendime gelemem ama insan kendine yakışanı yapar beni aldatan ya da bana yalan söyleyen kadını hayatımdan çıkartırım ve bir daha hiç bir şekilde affetmem yüzüne bile bakmam..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılHahaha bazen gittiklerinden bile haberim olmuyor günaydın karıcım yazıyorum ne karısı ben sevgilisiyim diyor düşün o kadar hızlı ayrılıp sevgili yapıyorlar kadın milleti işte. o yüzden sadece saçlarından tutuyorum. Sence bu gencecik kalp kırılır mı teyze?
120 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBazen kalp kırarak da gitmek gerekiyormuş...
- +1 yıl
Tabii gitmek gerekiyorsa nasıl olursa olsun gidilmeli
Cevap sahibi+1 yılya öyle mi sosyetic şey
- +1 yıl
Öyle 🙂
Cevap sahibi+1 yılBazen gitsen de bir yarın kalıyor ona ne diyoruz?
- +1 yıl
İnanmıyorum bu tür şeylere. Bir yanın kalması için arada duygusal bir şeyler olması şart. Öyle bir durum söz konusu değil
Cevap sahibi+1 yılPeki insanlar birinden etkileşim aldıgında duygusal olarak bir şeyler hissetmiyorlar mı? sadece bedensel bir görsel hoşlantı mı oluyor sanıyorsun da şart diyorsun peki?
- +1 yıl
Aynen öyle. Hevestir bu siz erkeklerin çok yakınen tanıdığı bir olgu
Cevap sahibi+1 yılKendimi tanıyamamısım 1.5-2 yıllık bir hevesim varmış baya uzun sürmüş ne zaman geçer doktor hanım 😏
- +1 yıl
O kadar zamandır heves halinde olduğunu mu söylüyorsun sen şimdi?
Cevap sahibi+1 yılHeves oldugunu söyleyen sendin. Bense bunun farklı bir şey oldugunu düşünüyorum. Ayrıca burada konustuklarımdan çekinmeyecek kadar aşırı bir özgüvenimin oldugunu da biliyorsun. hatta gecen sene bana özgüven patlaması yaşadıgımı dile getirmiştin hatırlıyor musun?
- +1 yıl
Yuh, nerden hatırlayayım bunu ben. Özgüven sahibi olduğun belli. Farklı bir şey derken?
Cevap sahibi+1 yılEe o kadar yabancı kalıp uzaklaşmıssın ki duygulardan haklı olarak gerçek sandıkların heves olunca normal olan hislerimi de farklı bir şeymiş gibi lanse ettirmek zorunda klaıyorum. Belki inanmazsın ama bir gün inandıgında bana teşekkür edeceğinden eminim. o kadar takipcin görüyor bu yorumları asla cekinmiyorum. O kadar eminim ki kendimden yoksa senle konustuğum görüş altı mesajları toplasan yüzlerce sayfa doldurabilir.
- +1 yıl
Tam olarak ne istediğini anlamıyorum cidden. Sabah kaç tane yorumunu kaldırdım, çirkinleştiğin için. Ne anlatıyorsun sen bana şu an? Ben mi dengesizim siz mi dengesizsiniz anlamıyorum.
Cevap sahibi+1 yılBen ne istediğimi ne anlattıgımı cok iyi biliyorum. anlamamkta ısrar ediyorsun gibi ve kendini anlatamadıgın için de benim çirkinleştiğimi düşünüyorsun. Demek ki bu raddeye geldiysem kendimi anlatamadıgımdan değil senin anlaman için çaba gösterdiğimdendir. Bu zamana kadar neden mesaj atmadın da biraz uslubumu sabrımdan dısa kullandıgım için mesaj attın?
- +1 yıl
Eh doğal olarak üslubun çirkinleşince hesap sormaya geldim, bunda şaşırılacak bir durum yok. Tanışma amaçlı yazmadım üslubunu değiştirmen gerektiğini yazdım zaten. Anlamamakta ısrar ettiğim falan yok, net olmayan sensin. Bu muhabbet fazla uzadı ayrıca.
Cevap sahibi+1 yılmuhabbetin süresine ben karar veririm ayrıca. ben netim seninle tanısıp sohbetimi ilerletmek istiyorum ve bunu sen de cok iyi biliyorsun.. farkındaysan mesajına bile cevap vermedim.. üslubum halden anlamayan ego ve kibirli dolu bir fenomen için gayet yerindeydi sen buna cirkinleşme diyorsun ben ise haddini bildirim geldiği yeri unutmama diyorum. aramızda kalite farkı var...
- +1 yıl
Sana mesaj atmadım diye egolu ve kibirli olacaksam, olayım anasını satayım. Ben bu tür muhabbetlere alışığım. İstediğinizi olmayınca egolu oluruz, kibirli oluruz, o oluruz şu oluruz. Sen kimsin bana haddimi bildireceğini sanıyorsun? Kalite farkı varmış, doğru ben daha kaliteliyim ayrıca insanım. O kadar şeye rağmen senin seviyene inip çirkinleşmedim
Cevap sahibi+1 yılmesaj atmadıgından değil , cevabın oyalayıcı oldugundan dolayı senin mesajına ihtiyacım olsaydı Şu an yazardım sana hiç de tenezzül etmiyorum sen kimsin ki? diğer KS kızlarından farkın mı var? hayır özgüvensiz konusmaktan aciz. Madem kalitelisin ucuz davranma. Madem kibirli ve egolu değilsin mesaja tıp kusura bakmayın ben sizinle konusmak görüşmek istemiyorum dersin konuyu kapatırsın ben de olgun biri olarak teşekkür eder hayatıma devam ederim... demek ki burada çirkinleşene değil çirkinleştirene bakmak lazım değil mi? şu an ekonomi kötü ateş pahası her şey maddi durumu olmayna biri hırsızlık yapıp ekmek domates çaldıgında onun sucu mudur? yoksa onu bu hale getiren ekonomi mi?
- +1 yıl
Cidden kurban olduğum Allah beni sizden koruyor valla. Ben sana bunu söyledim zaten yorumlarda öyle hatırlıyorum. Konuşmak istesem mesaj kutum açık olurdu veya yazardım bu zamana kadar zaten. Neyse insanlıktan anlamıyorsun besbelli. Bundan sonra hayatına bakarsın bi zahmet. Hadi şimdi daha fazla uzatma meseleyi.
+1 yılÇelik gibi kalbim var ayrılık için çalışan mekanizmanın endsütriyel yağını kurutup artık parçaların birbirlerine sertçe sürtüp kıvılcımlar çıkmasına sebep olması lazım. Ve evet bunu bile başaranlar var.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKalbimi kırmaya cüret edecek sefil, başına geleceklere hazırlıklı olmalı. Oyuncak gibi görecek rezil zihniyete sesleniyorum uzak dur aklını almayım 😂
11 Yorumla- +1 yıl
😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılCevapsız çağrı attığım için ayrılık yaşamıştım. Jsjj
Sanırım bunun bir tık üzeri nefes alıyorsun, ayrılmalıyız olabilir. Jdf
23 Yorumla- +1 yıl
Oha hak etmişsin ksjs
- +1 yıl
Hak ettiğim her şeyi yaşasam keşkem jdj
- +1 yıl
Bu şekilde dua ettiğine pişman olabilirsin djdjs
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkası var diye bilirsem, hem kızarım hem kırılırım. Ayrilmanin en kötüsü olabilir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Kalbim pamuk ipliği gibidir :D
14 Yorumla- +1 yıl
Açıklama gerektiren bir görüş. Yani sevgilin senden nasıl ayrılırsa ponçik kalbin kırılır?
- +1 yıl
Vah 😒
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBana ghosting yaparsa belki birazcık kırılabilir 🥺
18 Yorumla- +1 yıl
Kıranı kırarız djdj
- +1 yıl
Kırdığı yerden kıralım ksjdjd 🥺
- +1 yıl
Yak de yakalım 😒🔥
- +1 yıl
Yakalım kuzummm iyi ki varsın 🥺 olmuş gibi tiplere girmemiz 😂
- +1 yıl
Hemen role girerim ben :D ksksja
- +1 yıl
Tip değil trip olacaktı aynı bensin 😂😘
- +1 yıl
Ben onu öyle okudum zaten 😅♥️
- +1 yıl
❤️🥰
+1 yılBir tek sizde kalp yok ki bayanlar bizde çocukken bıcı bıcı yaptık cici bebe yedik dalinle yıkandık :D ayrılık olmasına gerek yok ki insanlar her zaman hazır kalp kırmak için :D
22 Yorumla- +1 yıl
shsj bu iyiydi 😅
- +1 yıl
uzun boylu olsun demeniz bile giriyor be güzellik :(
+1 yılKırıla kırıla artık taş kalpli olduk.. Hiç bir şey fayda etmiyor.. Kırılmamayı canımızı yakarak zamanla öğrettiler..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılÖlü taklidi evet en kötüsü.
Ulan çık delikanlı gibi ayrılmak istiyorum de.
Ne saklanıyon korkak gibi 😀19 Yorumla- +1 yıl
Hiç işte gebeş kaplumbağa 🐢😂
- +1 yıl
Sizin şu muhabbetinize hayranım tüü tüüü tüüüüüü maşallah
- +1 yıl
@Mrengineerac sen bizi mi takip ediyorsun 😂
Kıskanma hem bizi 😂 - +1 yıl
Eveet fırsatını bulsam aranızı bozcam 😂😂 böyle aşk mı olur aaa😂😂
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL çiçeğim beni yorma sen cvp versene şuna.
Bak aramızı bozacağını sanıyor bu mavili üye 💅😂 - +1 yıl
Vayyy beee alelade mavili üye de olduk vayyy beeee😂
- +1 yıl
🤣🤣 Yanaklarım acıdı gülmekten
- +1 yıl
Gül gül gülmek yakışıyor sana 😂
- +1 yıl
Aramızı kimse bozabilemez
Benim kalbimi çok kıracak ayrılma aldatmak olur en fazla başka türlü olmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Birinin beni ghostlaması. Var ya bir ghostlarsa ben de onu hoştlarım :)
212 Yorumla- +1 yıl
Ghostlama :D vaaays neler de biliyoruz
- +1 yıl
Hıı hiç sorma 😃
- +1 yıl
Pinokyo 😃
- +1 yıl
Aşk ilişkileri benden sorulur djdj
- +1 yıl
Anlamazsın :)
- +1 yıl
😅😅
+1 yılihanet yalan aldatma
eski sevgilim lise arkadasimla evlendi aşamadim12 Yorumla- +1 yıl
🙄🙄
- +1 yıl
2 yildir hayatimda biri yok ama hem benle ailemle ciddi oluo hemde arkadasimla evlendi buyuk sınandım
+1 yılAslında gitmem için yapılan her şey söylenilen her söz bile kırılmama yetiyo
11 Yorumla- +1 yıl
Zaten bir söz var ya; erkekler ayrılmak istediğini söylemez ayrılman için elinden geleni yapar :D
Kalbim cici değil. Kolay kırılmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Yokla bakalım var mı ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkası var derse paramparça oluyor yapboz ustası mıyız biz ya😒😒
19 Yorumla- +1 yıl
Vay hadsizler djdj
Cevap sahibi+1 yılTopla sonra toplanabilirsen aldatılma fobisi falan filan. Katil olmadan kadın olmak zor be
- +1 yıl
dimi sabrımızın üstünde tepiniyorlar 😃
Cevap sahibi+1 yılHııı kolbastı yapıyorlar😂 o başkalarına havale ediyoruz onları eller analarını ağlatırsa çoook ararlar😂
- +1 yıl
Eh napaaak.. er ya da geç hesabı sorulur 😬 tepinme sırası bize gelir
Cevap sahibi+1 yılGeliyor gelmez mi😂 intikam buzdolabında saklanılıp soğuk tüketilen bir şey😂😂
- +1 yıl
İntikam almıyorduk hani hepimiz usluyduk kssj
Cevap sahibi+1 yılValla ben bişey yapmıym zaten kendi intikamını kendi kendine alıyorlar 😂😂 geliyor iplemiyosun basıyorsun engeli içiyorsun kahveni ohhh mis 😂
- +1 yıl
😁 ha şöyle, ☕️?
+1 yılHiç bir ayrılık, metod vs beni üzmüyor artık, ayrılmak isteyen sektör olup gidebilir.
10 Yorumlamuğlak sebepler sunarak saçma bahane bulunmasi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBeni sevmediğini söyleyip bitirmek istediğinde o an kalbim çok kırılır.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ara verelim
Daha sosyal birini arıyorum
Vs vs10 Yorumla
+1 yılUmursanmamak ve bahanelere sığınmak gibi şeylere gelemem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılKalp mi eee şey o tam olarak neremizde🤔😂 yerini hatırlarsam kırılır ama hiç sanmıyorum 😂
10 Yorumla Benim kalbim yok
Olsa da ufak tefek şeylerden dolayı ayrılmam
Yani özgür bir insanım biraz10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKalp kırılınca ayırılıyor muymuş 🙄 demek ki ayrılmaya sebepmiş o bahane aramıştır
10 Yorumla
+1 yılİhanet ve ilgisizlik bunlar gerçekten kırar çünkü değersiz hissettirir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Gururumu incitecek şeyler olursa tanımam daha
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ayrılmak isteyene güle güle derim hiç kıramaz. Kırmak istese de hevesi boğazında kalır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılHiç öyle bir şey olmadı bir daha rahatsız etmesinler kafi 🤣
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKâlbimi kırmaya kalkışan her kimse net bel@sını bulur. Kâlbimi kırdırtmam evelAllah.
10 Yorumla Kimse kıramaz kalbimi. TC karılarına değer vermiyorum g. tü kalkıyor sonra
10 Yorumlahicbirsey kalbimi kirmaz. bende üzüntü yerine agresiflik beslendi.
13 Yorumla- +1 yıl
Kötü durum 🙄 Sana zarar
- +1 yıl
😅😅😅
Artık doyuma ulaştım derya, bu ilişkide bana renk katacak bir şeyler kalmadı..
10 Yorumla
+1 yılÖlü taklidi yaparsa suni teneffüs yaparım vakumlarım
10 YorumlaAyrılığın her türlüsü kırıcıdır
12 Yorumla- +1 yıl
En en fenası :D? Norm Ender şarkısı geliyor sürekli aklıma ya shhs
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSoğudum, başkası var falan..☹️
12 Yorumla- +1 yıl
Defsin gitsin, bir mesajla bitirenler var bi de 😒
- +1 yıl
Gitsin tabii 😏
+1 yılHer şey güzel giderken ghosting yapması ve açıklama yapmadan her yerden silmesi
10 YorumlaYalan ve saf ayağına yatmak benim için en önemli sebeplerdir.
10 Yorumla
+1 yılKırıla kırıla kırık yer kalmadı zor artık kırılmaz.
10 Yorumla
+1 yılher şey iyiyken ayrılmak
10 Yorumla
+1 yılKalbimizi gömeli çok oldu
10 Yorumlacanım dediği anda biterr
10 Yorumla
+1 yılHiç ziklemem benim gibi sağlam openi bulamaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılCici kalbimi kimsenin kırmalarına izin vermem
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılAldatılmak üzer
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Taştan da sert kalbim var kırılmak ne bilmiyo
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılYalan ve kemkümlü konuşmak, cesaretsizlik.
10 Yorumla Görüldü atılması belki
10 Yorumla
+1 yılGörmezden gelinmek.
10 Yorumla
+1 yılKalbim kırılmaz gardaş
10 Yorumla
+1 yılKırılmıyor artık
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Ponçik bir kalbe sahip değilim
10 YorumlaYalan adatılmak
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Evet ölü taklidi yapmak kırıcı olabilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı. Ani ve sessiz bir şekilde ayrılmak.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılSoruyu anlamadım
12 Yorumla- +1 yıl
Hangi ayrılma metodu seni salya sümük ağlatır diyor djdj
- +1 yıl
Hiçbiri ağlayamiyorum istesem de
Gizli Üye(18-24)+1 yılDış görünüşüme hakaret etmesi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kırılmaz artık...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. İhanet
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılBana sümüklü demesi
10 Yorumla
+1 yılDaha büyüğünü buldum
10 Yorumla
+1 yılYa ben sana layık değilim kelmesi bnrkdkemdnw
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAldatılmak olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatma
10 Yorumla- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım