Kalbin kırılınca dönüştüğün o şey nedir? Bazıları kedi gibi olur, bazıları da ejderyaa.. 
Parçalarım..

Kimin kırdığına bağlı. Çok güvendiğim sevdiklerimden biri kırmışsa çok üzülürüm ve geçmiş olsun artık istesem bile o kıran kişilere karşı eskisi gibi olamam
Kalbim kırıldığı zaman yapacağım iğrençlikleri ben bile tam olarak zekama yediremiyorum diğer insanlar nasıl katlanır bilmiyorum, tamamen farklı bir kişiliğe bürünürüm kesinlikle.
Ezilmiş bir karınca, sokakta hırpalanmış bir kedi, kuyruğu kesilmiş bir köpek bir olurum. Ve yine hepsiyle aynı sebepten bu halde olurum; kalbini kaybetmiş bir insandan dolayı ¢

Kırık kalp beni duygusuz birisi yapar o an kimseye iyilik yapmayı düşünemem ya da kimse ile konuşmayı düşünemem hayatta amacını yitirmiş gibi olurum
Cevap
10Cevap
Kalbim kırıldığında kedi gibi olur kendi halimde hüznümü yaşarım.
Herkesten nefret etme modum açılıyor, kimseyi yanıma bile yaklaştırmıyorum.
Bir haftalık olsa 2 haftalık kırsa sorun yapmazdım ama ben üzgünken ben sikıntilardayken bile bile yapması ve bir buçuk sene boyunca ne bilim kurban olduğum Allah herseyi görüyor hersey ortada kaçınılmaz,,
Hiç bir şeye dönüşdürmez kırılır kırarlar bnde kendimi tamir ederim byle döngü gidiyor yani sadece güvensiz oluyorsun o kdr
Bazen çok üzülüyorum, ağlıyorum. Bazense kızdığım konular oluyor onda da aslan kesiliyorum, bağırasım her şeyi dökesim geliyor.
Normal insanlar kırarsa cevabını alır. Sevdiğim adam ise baya etkilenir ve malefıza donusebilirim
Zor affederim bazı şeyleri. Bazı davranışlara tahammülüm daha az olabilir. Onun haricinde önceki kişi sonrakini etkilemez
kesinlikle gözlerimi açar, güçlendirir.
duygusuz bir insana dönüştürebilir büyük ihtimalle.
Acıma yetimeee ya allah nidalarıyla hayata koşan bi savaşçıya😅😅
Kırık bir kalp beni sadece hayata küstürür. Başkalarına kadar ilerlemez.
Suskun birine dönüştürür. Duymak da konuşmak da istemem. Yalnız kalmayı tercih ederim.
Mümkünse bir süre kimse benimle muhattap olmasın zira laflarımla ben de çok kırıcı olabiliyorum! 😳
Küle… ama zümrüdüankanın külü gibi olmayı bilmeyi öğreneceğime inanıyorum…
Değer verdiğim biriyse kuzuya, değer vermedigim biriyse kurda dönüşüyorum
Benim pek kendimi anlatacak gücüm kalmadı artık, sezen dediği gibi... bende yolluma giderim
Kalbim kırılmaz güçlüyüm
Ben çok daha güçlü olurum yapım gereği
maalesef tam bir ejderha
Kırılınca uzaklaşırım, içe dönerim.
kalpsiz ve olgun birine
en güçlü canavara
acımasız birine maalesef
Duygusuz birine
Canavar gibi oluyorum.
Donuk suratlı bir canavara
ejderha tabii ki bu da sorumu 😌
Önce hırçınlaşırım sonra suskun olurum uzaklaşırım
Napiyon kız
Orkların kralı gorbagım ben 🐲
😂😂
Orklari seviyorsun sen canım nasıl muhattap olmiyon
Seviyorum seni ne yapim bırakamıyorum işte gönül bu ne yapican kanı kaynayınca insanın olmiyor bir türlü bırakamıyorsun.
Sen beni hep güldürüyorsun bide yanından hiç ayrilasim gelmiyor bu yüzden
Ne ise
Duygusuz ve acımasız olmaya
Buza dönüştürür o insana asla sıcak bakamam
Nasıl ve kimin kırdığına bağlı.
Acımasızlık ve sonrasında boşluk
Kırılmış birine dönüstürür asla nefret beslemem
Şeytan..
Ruhsuz birjne
ejderhaya 😂
Yasayan ölüye
Canavar a