- 5 yıllık bir ilişkim var hoşlandığım kişiyle de yaklaşık 4 senedir konuşuyoruz arada konuşmadığımız zamanlar oldu sevgilimden dolayı tartışmalar yaşadık ama halen konuşuyoruz sevgilime karşı eski duygularımı hisetmiyorum kendi kendimi kandırdıgimi düşünüyorum bunu ona ifade etmeye korkuyorum kaldıramaz üzülür sizce bitirmek ne kadar doğru ne kadar yanlış olur daha önce denedim ama bitiremedim bende ister istemez o halini görünce üzüldüm arada kalmış gibi hissediyorum kendimi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılİlk adım, duygularınızı anlamak ve kabul etmektir. Kendinize neden başka birini sevdiğinizi ve bu durumun ne kadar derin olduğunu sormak önemlidir. Mevcut ilişkinizi ve sevgilinizle olan duygusal bağınızı dikkatlice gözden geçirin. İlişkinizin temelinde ne var? Sorunlar veya eksiklikler var mı? Mevcut ilişkinizi iyileştirmek için ne yapabilirsiniz? Başka birisine olan ilginiz ciddi bir şekilde ise, bu kişi hakkında daha fazla bilgi edinmek önemlidir. Bu kişi sizin için gerçekten uygun mu? İlişki kurmaya değer mi? Başka bir ilişkinin potansiyel risklerini ve avantajlarını değerlendirin. Bu duygusal durumu sevgilinizle açık bir şekilde paylaşmanız önemlidir. Ancak, bu konuşmayı yaparken dikkatli ve saygılı olun. İçinde bulunduğunuz durumu ve hissettiklerinizi dürüstçe ifade edin. Duygusal olarak karmaşık bir durumda olduğunuzda, karar vermek zaman alabilir. Aceleci kararlar yerine duygusal durumunuzu iyice düşünün. Uzun vadeli sonuçları ve ilişkileri dikkate alarak bir karar verin.
21 Yorumla- +1 yıl
Çok sağolun dediklerinizi göz önüne bulunduracam anlayışınızdan ötürü teşekkür ederim 🫶
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılMadem artık sevmiyorsun ona karşı bir duygu falan hissetmiyorsun o zaman hala sevgili kalmanızın bence şu saatten sonra hiçbir anlamı yok diye düşünüyorum. Onunla hala birlikte olarak ona ihanet etmiş oluyorsu o yüzden ayrıl bence. Yazık onada boş yere umutlanmasın. Sevmediğin biriyle sevgili kalmanın bence hiçbir anlamı yok diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Senin karakterin bozuk. Sen hiçbir ilişkinde mutlu olmayacaksın. Hayatına aldığın herkese ihanet edeceksin. Bu tek başına çözeceğin bir durum değil. Profesyonel destek almalısın. Hatta profesyonel destek alsan da bunu aşamayabilirsin. Dürtü kontrol bozukluğu var sende.
11 Yorumla- +1 yıl
Aklıma bu şarkıyı getirdin https://www.youtube.com/watch?v=5CC8W0NMbYE
Senin ciddi anlamda sorunların var bence. Psikologla görüşmeni tavsiye ediyorum. Çünkü ilişki durumun kimin sorduğuna bağlı olarak değişiyor.. belli ki bir tatminsizlik doyumsuzluk söz konusu. Bunu tek başına çözemezsin.
02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
62Cevap
+1 yılYa ilişkin kadar konuştuğun biri olması çok üzücü zaten. Daha fazla ilişkiyi yürütmen bir şey ifade etmiyor. Zaten hislerini yitirmişsin. Hala neden devam ettiriyorsun. Bahane kabul etmez bu durum. Her türlü üzeceksin hal buyken. İster karşına al konuş. İstersen artık bir şey hissetmiyorum de. Ama devam ettirme oyalama kimseyi. Yılları boşa gitmiş çocuğun. 5 yıllık ilişki yahu bu. Kavgalarda hiç mi fark etmedin ya da karar vermedin kimi sevip sevmediğini.
O adamın sevgiye inancı kalır mı kim bilir.
Ahını alma adamın10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Madem eski hislerin yok otur anlat ayrıl gerçekten sevdiğine yönel.
Ama asıl korkun onu bıraktığında ya diğeri de elinden giderse bence.
Allah büyük yuva yıkan yıktığı enkazın altında kalır bir gün.
Kimsenin duyguları kimsenin oyuncağı değil.
Yaptığınız şeyin size yapıldığını düşünüp ona göre hareket edin. Zorla sevgi de olmaz mutluluk da olmaz madem sevgilinize karşı sevginiz bitti (Zaten hiç sevmemişsiniz sevgi bitmez) Onu özgür bırakın üzğlse de kötü de olsa özgür bırakın bu yaptığınız daha kötü...10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu ona kotuluk olacakmis gibi hissediyorsun ama şöyle dusun, o da gerçekten sevildigi bir iliskiyi hak ediyor ve sen birakmadigin surece sevildigini sandigi sahte bir iliskiye omrunu harcayacak. Sen de kendini kafese kapatilmis gibi hissediyorsundur. İkinizi de ozgur birakacak kisi sensin.
33 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum, yasadim, zor ama adim atmadikca da o iskence gibi histen kurtulamazsin. Sonrasinda buyuk bir vicdan yukunden kurtulmanin rahatligi gelecek.
Şöyle bir konusma baslangici sana yardimci olur mu; "Benim icin cok kiymetlisin ama cok uzgunum, artik sana karsi romantik bir seyler hissedemiyorum. Bu 1-2 gunluk bir durum degil, bir suredir boyle". Gerisinde de akip, gider konusma zaten.
+1 yılsevgilin var ve baskasini seviyor isen ve hala ayrilmiyorsan karaktersizsin demektir ki sevgilin varken baskasina ilgi duyuyorsan yine karaktersizsin demektir ve bunj burada utanmadan dile getiriyorsan yine karaktersizsin demektir kisacasi karaktersizsin
22 Yorumla- +1 yıl
karaktersizliginle gurur duyuyor isen ne mutlu sana
Peki bitirdiğinde diğer konuştuğum kişinin doğru kişi olmadığını ve eski ilişkini özlediğini dark edersen ne olacak. Zaten en büyük hatayı diğer kişi ile konuşmak ile yapmışsın. Erkekten samimi arkadaş olmaz bunu anlamak istemiyorsunuz. Evet iş arkadaşı, bazı konularda belli sınırlar dahilinde bir arkadaş olabilir ama samimi arkadaş olmaz. Belki de bu arkadaşlığın senin ilişkini baltaladı. Bence önce kendini tanı sonra yapmak istediğine karar ver
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekten kanka, arkadaş olmaz adlı skeç. Erkekler size tavsiye, erkek kankasi ya da arkadaşı olan kıza yol verin onlarla bir yola çıkmayın. 'bana güvenmiyor musun, arkadaşım o benim, aramızda öyle şeyler olmaz' gibi laflara kanmayın. Sonuçta karşı cins illa ki bir yerde kankasi, arkadaşı yakışıklı ya da kibar gelir gözüne. Enayi olmayın erkek kankasi olan kıza vurun tekmeyi. Bunu bir kız olarak yazıyorum acimayin böylelerine.
20 YorumlaSeninki bizim Anadolu dilinde çok farklı algılanır bir insanın bir sevgilisi varken ikincisine yer olmaması lazım ama sen iki kişiye yer açabilir misin muhtemelen karşına üçüncü bir şahıs çıksa onu da yazacaksın bence sen her ikisinden de kurtulup aklını başına toplayıp yeniden bir sayfayla hayata devam edebilirsin bu şekilde sen doğru olanı değil yanlışı yanlışla devam ettirmeye devam edersen yarın en büyük yanlış sana yapılacaktır
20 Yorumla
+1 yılbencilliğine yıldızlı 10 veriyorum
denedim bitiremedim ne demek? Demek yeteince bitimrye çalışmadın. İnsanları a. ptal yerine koymayın üzülecek diye. Bu yaptığın insanlığa sığuıyor mu?
Seçimin belli ikinci kişi. Git ayrıl ilkinden bari daha falza beddua alma20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. O üzülecek diye sen istemediğin biriyle mi olacaksın? Saçmalama
Başka bir hayat yok, kendi gönlünü dinle
22 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılCesare Pavese "Kadınlar ilişkilerde maymun gibidir, bir dalı tutmadan diğer dalı bırakmazlar" diyordu kitabında.
11 Yorumla
+1 yılAnasını satayım k*şarlığın adı olmuş "Eskisi gibi hissetmediğimden yapıyorum" vay arkadaş ya.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılİlki kimse ilkinden ayril. Zaten o. mutlunedebilseydi ikincisi olmazdi.
21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılHaftanın belli günleri birini diğer günleri öbürünü sev
21 Yorumla
+1 yılLan barış lonely forever isimli arkadaş chat gpt ye isteseydi kendisi sorardı arkadaş neden chat gpt ye sorup ordan kopyala yapıştır yapıyon bana sorarsan da ilk söyleyeceğim şey bence bütün ömrün boyunca tek bir kişiyi seveceksin onu da adam gibi seveceksin sen ne yaşadıysan hak etmişsin gibime geldi ikinci olarak da bu iki kişiden birisiyle kesinlikle evlenmen lazım derim seçim senin yani birini seç ve onunla kesinlikle ama kesinlikle evlen
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocukla oynama arkadaşım doğru düzgün ayrıl sonra ne yapacaksan yap hak etmiyor sevgilin bu yaptığını
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılHer ikisini de bırakıyorsun, benimle çıkıyorsun. Sana her ikisini de unutturacağım, dermişim ama yemezler. Sana güvenenin vay haline...
21 Yorumla- +1 yıl
İnsan biraz utanır bu kadar haklı olmaya. Helal lan sana helal helal
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde başımdan geçti geçti 5 yıllık güzel bir ilişkim vardı. ben başkasina aşık oldum.5 yıllık sevgilime kalbini kırmamak için bahaneler ürettim. numaramı değistirdim. maalesef hayatta her şey olabiliyor.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yaa genç yaşta birine bağlanıp, başkasını tatmamak saçma. Düşünsene hayat uzun, biz sanki gün dolduruyor gibiyiz
10 Yorumla
+1 yılnormal bence, kadın-erkek ayrımı yapmadan bu gün birine söylenen güzel cümleler 1 saat sonra başkasına söylenebiliyor.
10 Yorumla
+1 yıl5 yildir iliski icindesin ve 4 yildirda baska cocukla konusurken uzulur diye dusunmuyon ayrilinca uzulur mu diyon valla cok dusuncelisin. Bir an once sevgilinden ayrilda adamin zamani bosa gitmesin vakit kaybisin
10 Yorumla
+1 yılSevgilini bırak onu sevmiş olsaydın başkasını sevemezdin
10 YorumlaFarkını öderseniz 3. sü bedava bu ney ya eyşan bile iki kişi idare etmiyor 4 sene
10 Yorumla
+1 yılE zaten 4 yıldır aldatıyorsun.. Çocuğu daha fazla Boynuzlamadan ayrıl gitsin bir an önce Yaşı genç barı düzgün birini bulsun Baba olsun ömrünü çürütme.
00 YorumlaSoğukluk girdiyse sevgilinden ayrılmak en mantıklısı. Hem kafan rahat eder.
Mutlu olduğun gibi yaşarsın kısaca
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sizin gibi insanlar sevilmeyi haketmiyor zaten yeteri kadar kötülük yapmissin ayrıl ki cocuk senden kurtulsun belki karşısına daha iyi bir kiz cıkar ona bu iyiligi yap birak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli degil sevgili dedigin nedir ki ama sen evlenmeye kalkma o sakat iş haa burada ne olur bilinmez tabi senin gibi k.. anciklarr yuzunden ortalik iyicene bozuldu
00 Yorumla Ben sevgilim varken erkeklere bakmıyorum kafamı eğip geçiyorum millet başkasıyla da konuşuyor nasıl kaldirabiliyosunuz ben bu nesilden değilim
00 Yorumla
+1 yılLan aldatırken üzülüp üzülmeyeceğini düşünmüyosun da ayrılınca mı düşünüyorsun sal çocuğu
03 Yorumla- +1 yıl
Ha haberi olmadığından sıkıntı yok okey : D Aynı zamanda 4 yıldır hoşlandığın kişiyle konuşuyomuşsun bu aldatma değil mi şimdi hsjdjdjd abi ben mağarama dönüyorum ya
- +1 yıl
Soguttular her şeyden
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Oha daha neler, 5 senelik ilişkin var ama 4 yıldır konuştuğun biri var öyle mi? Artık şaşırmayacağım diyorum mutlaka yeni bişey çıkıyor
01 Yorumla- +1 yıl
Yiaa ne var aşkım alt tarafı berkcanla 4 5 saat kadar öpüştüüüğk alt tarafı ağzıma bşldıııı diyen tip kızlardan da bu o yüzden , yoo garip gelmesin hiç erkeklere kıskanç diye kısıtlıyor diye demediğinizi yapmadığınızı bırakmazsınız benim erkek arkadaşlarım da olur onlarla İstediğim yere gidebilirim diye hiç değer vermezsiniz umursamazsınız kızlar Genelde öyle çok yakın arkadaşım 10 yıldır tanıyorum 5 yıldır tanıyorum evet 5 yıldır tanıyorsun da 5 yıl önce belinin altındaki şeyi sadece işemek için kullanıyordu işler değişiyor işte bir kızla sevgili oluyorsun erkek arkadaşlarınla tek başına buluşamazsın deyince dünyada senden kötüsü yok o en yakın arkadaşın diyelim alkol kullandığı ya da hoşlanmaya başladı tuttu yakın olduğunuz bir zamanda öptü Bu sefer de aldatmış olursun E ne olacak şimdi vallahi erkek için üzüldüm ama böyle birine ayrılınca insan niye üzülür ki hatta ayrıldığında biri için çok üzülecek kadar değer veren insanları anlamıyorum 4 yıldır boynuzu takmış Madem en başından söyleseydin ayrılsaydın değil mi Yani insanın midesi kaldırmıyor sonra şunu söylerler bir de ya az takipçisi olan çok kız çevresi olmayan kendi düzeninde kendi kafasına göre yaşayan düzgün erkekler nerede biz bulamıyoruz Biz zaten sizin bulmanızı istemiyoruz Çünkü böyle rezil mide bulandırıcı şeyler olacağı için gerek yok
Başka birini seviyorsan yanlış olmaz zaten şu an yaptığın şey yanlış. Bugün üzülür yarın unutur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Acıma hissiyle bitirmemeye çalıştıgınızı yazmıssınız bu çok saçma değilmi karşıdaki insanı daha buyuk kandırmış olmuyormusunuz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinden ayrıl düzgünce
10 Yorumla Senin gibi duygu çokluğu taşıyanlar insallah benim de basıma gelmez amin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. İlki bitmiş ki ikinci bir kişi ile muhabbetin var
00 Yorumla
+1 yıl4 senedir nasıl konuşuyorsunuz? Arkadaş olarak konuşuyodunuz da öyle mi hoşlanmaya başladın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl çocuğu oyalama kalbini kırma daha sonradan daha kötü olur
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılTek çözüm ayrılıp, sevdiğinle devam edeceksin 👍🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSizin gibi tipler yüzünden aşktan tiksindim ya. Ne değişik çarsiniz ya. Hiç mi vicdaniniz sizlamiyor. Sevgilinizin vaktini boşa harcamayın zaten yaptığınız şey aldatmaya giriyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Arada kalarak ona daha büyük zarar veriyorsun.. kendinede... tarafını seç onunla yola devam et..
10 YorumlaNeden sevgili oldu başkasını seviyorsan?
Yalnız kalmamak için mi aşk yalan mı?00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılayrılıp sevdiğinin peşinden git
11 Yorumla
+1 yılsevgilinden ayrıl öncelikle ondan sonra sevdiğinle kavuş.
10 YorumlaBunu erkek yaparsa işitmediği laf kalmaz.
Hipergami devrede.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin var ve başkasını seviyorsun ikidini bir araya topla kız
00 Yorumlaonun kotu hissetmesinden korkuyorsun ama onu sevmeyen bi kızla sevgili olmaya devam etmek onu daha kötü hissettirmez mi sence bence hoslandigin kişiyle birlikte olmalisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİçinden gelmiyorsa zorlama , adamın da zamanını çalma
00 Yorumla
+1 yılKb ama sen gerçekten bencilsin ve ne istediğini bilmiyorsun bari birisini bıraksaydın zor olmadı mı ikisinide iadre etme
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah size uzun ömür versin sizin yüzünüzden aşka sevgiye inanç güven kalmadı
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnladın sen uzun ömrü
- +1 yıl
Profil resminde kıçını ön plana atan kızlar yollu oluyor işte sonra insanları görünüşüne göre yargılamayın diyorlar bisey biliyoruz ki yargılıyoruz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir erkeğe acımak …. Yapılacak en kötü hareket olur
00 Yorumla
+1 yılsevgilinden ayrıl bence. sevdiğin insana git
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 818 cevap paylaştı. ikisini de idare edersin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen 1. den tamamen ayrıl.
10 Yorumla Herkesin basina gelir
10 Yorumlaikiside istiyor mu seni
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAlıştıra alıştıra bitir
11 Yorumla- +1 yıl
Bunun gibi düşünüyorum
https://eksisozluk1923.com/entry/598203
+1 yılHakkında hayırlısı olsun bence bitirmelisin
02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim ne demek.
- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılevlendikten sonra takılırsın ikisiylede.
01 Yorumla Bunu ona söyle ve bitir
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyran gönüllüyüm diyorsun yani.
Sen iflah olmazsın.
Bu kafa seni felakete sürükler.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 4 senelik olan sevgilin olduğunu biliyor mu?
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem