AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
eğer birbirinize yazıp konuşmayı denemezseniz düzelmez ama konuşarak halledebilirsiniz tabi bu yaşınıza ve karakterinizin olgunluğuna bağlı
Konuşmak istemedi yazınca
Olay şöyle onu aldattığımı düşünüyor onunla konuşalı 2 hafta oldu ilişkimizin ismi tam olarak yoktu bir barış bir ayrıl oluyordu ben de 2 kişiyle o esnada tanıştım biraz, sohbet ettim bitti gitti gel sevgilim ol falan demedim onları gördü ağzıma etti
sırf sohbet ettin diye bunları yapması çok saçma sevgilinin ergen olduğunu düşünüyorum özgüveni de yok belli ki yani kıskançlık tamam normal bir şey ama bu kadarı normal değil hem aşırıya kaçmak oluyor hemde ergenlik oluyor başka bir şey değil yani
İşte tutturmuş sen beni aldattın
dostum senin yerinde olsam hiç uğraşmazdım böyle bir insanla yani hem ergen hem çok saçma hareketleri var boş ver geç yani
Şimdi 2 3 hafta konuşmuşum ve online bir flörtlük ve, sürekli kavga etmişiz artı ilk günden cinsel konulara girdi tersledim özür diledi o da hata yaptı ama ben affettim bu adalet değil
kanka senin sevgilim dediğin insan gerçekten ergen ne yapması gerektiğini bilmeyen özgüvensiz bir ezik yani kusura bakma böyle dediğim için ama gerçekler bunlar aklı başında olan her insan bilir ki ilk günden öyle cinsellik gibi konulara girilmez böyle kıskançlıklar yapılmaz yani boş ver kurtulmuşsun aranızın düzelmemesi çok daha iyi zaten
Desteğin için teşekkür ederim sen hatalısın niye sevgiliyken başkaları ile tanışıyon iğrenç insan diyip linçleyenler de oldu teşekkür ederim
İlk gün hesabıno sorunca da benden uzaklaş soğu diye o konulara girdiydim dedi aöa barışınca da aynıydı yani
rica ederim önemli değil de sen takma öyle insanları onlar cahiller bence yani sevgilinden başka insanlarla tanıştın diye onu aldatmış olmazsın bu nasıl ve hangi şekilde konuştuğunla alakalı bir durum yani normal bir şekilde arkadaş gibi sohbet muhabbet ediyorsan bunda bir problem yok saçma yani böyle linç etmeleri teşekkür etmene de gerek yok bu arada önemli değil
Kesinlikle ahlaksızca sohbet etmedim normal havadan sudan ve kısa sürdü yani
Hatta bana dediklerini size de gösterirdim sevgilimin ama nerden göstersem bilmiyorum
yok yanlış anlama zaten ahlaksızca etmediğini biliyorum ben sadece durumu açıkladım orada yani eğer göstermek istiyorsan hızlıresim diye bir yer vardı oraya ss yükleyip link olarak bana paylaşırsan görebiliyorum
Denedim de olmuyor ben de birer birer oluyor telegram var mı ya da snap
Fazla vaktinizi almam
vaktimi almanız önemli değil de ben telegram ve snap kullanmıyorum maalesef
Anladım göstersem iyi olurdı tabi
yani evet göstersen iyi olabilirdi en azından içinde kalmazdı ama işte dediğim gibi maalesef kullanmıyorum snap veya telegram yalnızca Instagram hesabım var
İnstagram olurdu da o da görebilir işte
O nasıl gmrebiliyor
Hesabıma girdi hesap bilgilerini indirdi fake vardı sildirtti takipten attığım kişi yazmış neden takipten attın beni diye benim ağzımdan onunla konuşmuş biz ne zmndır konuşuyoruz diye
e hesabın şifresini değiştirmedin mi kanka
Hayır gerek yok kendimden eminim girip baksın
o değişitrdi mi peki şifresini
Değişmemiştir bence nerden bakıyorduk
onun hesabına hiç girmedin mi eğer girdiysen Instagram da profile gir orada yukardan kullanıcı adına bas hesaplar çıkıyor zaten
telefonunda giriş yaptığın hesaplar orada çıkar eğer yoksa hesap ekleye bas ordan giriş yapmayı dene şifresiyle
Anlamadım ben onun şifresini bilmiyorum ki
nasıl yani o senin hesabına giriyordu sen girmiyor muydun sana vermedi mi hesabını
Benden şüphelendiği için istedi ben geçmişte başıma geln yaşadığım kötü şeyleri geçmişimdeki insanları anlattım bu da kıskanıp bana işkillendiğini söyledi hesabını istiyorum dedi ben de canım gibi hayırdır demeden hemen instadan birini takipten attım yanlış anlamasın diye beni yakalayınca gerçekleri anlattım
kanka allah aşkına sen birde hala bunu mu düşünüyorsun düzelmesin zaten sizin durum daha iyi bundan sana hayır yok psikopat bu valla bak geçmişte başına gelen kötü olaylar yüzünden bir insandan işkillenilir mi ne kadar saçma ne kadar psikopatça bir şey yani harbiden ergen bu bundan sana hayır yokmuş bitmesi daha iyi olmuş zaten sende şifreni değiştir boş ver bu ne böyle ilerde daha fazlasını yapar evlensen eve falan kitler bu seni aldatır beni diye düşünüp
Bana diyor kendini başkasına koklatırsan bile seni öldürürrüm
bak işte psikopat sana bu şiddet falanda uygulardı büyük ihtimalle boş ver bak düzelmemesi daha iyi
Konuşmaları göstersem ne dmek istediğimi daha iyi anlardınız
kanka işte onları da gösteremiyorsun o yüzden ben sadece bana anlattığın kadar anlayabilirim yani anlattığına göre bu baya psikopat deli yani
Oldu gibi özele gelir misiniz
tabi
Şifreni değiştir bari hesabı kapatır şifreyi başka bir şey yapar
Bir kere girdi aetık girer mi bilmiyorum
Değiştir sen yinede
Bilmem müneccim değilim tanımıyorum sevgilini
Instagram şifreni niye verdin ki?
Vermesem de kavga ederdi
Başından toksikmiş zaten. Sırf kavga çıkmasın diye her şeyi alttan alıp kabullenicek misin? Ezdirme kendini böyle tiplere.
Olay şöyle onu aldattığımı düşünüyor onunla konuşalı 2 hafta oldu ilişkimizin ismi tam olarak yoktu bir barış bir ayrıl oluyordu ben de 2 kişiyle o esnada tanıştım biraz, sohbet ettim bitti gitti gel sevgilim ol falan demedim onları gördü ağzıma etti
Seni rezil ederim resimlerin falan ben de herkese adını çıkartırım falan insafıma dua et diypr
Ne tarz resimler? Atmasaydın keşke. Böyle tiplerle cidden olmaz.
Açık resimdi
Ve telefonundan silmiyor
Seviyorsa düzelir elbet
düzelir bence