4 yildir sevgiliyiz, birbirimizin telefon şifresini bilmiyoruz sizce sevgilimin bunu istememesi normal mi yoksa sakladigi bir sey?

4 yildir birlikteyiz, birbirimizin telefon şifresini bilmiyoruz sizce sevgilimin bunu istememesi normal mi yoksa sakladigi bir seyler mi vardır?

Telefonuna bakmisligim oldu tabi onun iziniyle ve onunda benimkine yanımda. Bir seferinde şifremi yazdigimi görmüştü o yüzden öğrenmişti ama sonra kirilinca yeni telefon almak zorunda kaldım ve şifremi değiştirdim. Tepkisini merak etmiştim, bunu fark edince ne yapar diye. Telefona girip bir şey yapmasını istedim.

Kendisi şifre vermeye karşı, hayatımda hiç bir zaman başkası şifremi bilerek telefonuma girmedi diyor, bir şey sakladigimdan degil sadece hoşlanmıyorum diyor. Sifremin değiştiğini gördüğünde bana dedi ha değiştirdin mi tamam sorun degil.

Sizce arkadaşlarıyla konuşmaları okumayım diye mi, yoksa gercekten altından bir pislik çıkabilir mi? Ciddi olunca Nisan vs bence birbirimizin şifresini bilmek isterim. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlarıyla vs mesajlasinca telefonuna bakilmasindan hoşlanmıyor ama mesela bir komik resim ve ya baska bir şey göstermek icin telefonu verir
ama konuşmalarına asla bakmıyorum, bakmaya zaten fırsatım olmuyor
4 yildir sevgiliyiz, birbirimizin telefon şifresini bilmiyoruz sizce sevgilimin bunu istememesi normal mi yoksa sakladigi bir sey?