Lütfen ne yapmam lazım yoksa kendime zarar vericem cok acı cekiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEğer bir kişi sizi engelliyor ve iletişimi kesmek istiyorsa, bu kişinin sınırlarına saygı göstermek önemlidir. İlgili kişinin sizi engellemesinin ardında herhangi bir neden olabilir ve bu nedenle sizin de bu kararı kabullenmeniz en sağlıklı yaklaşım olabilir.
Eğer bu kişiyle iletişim kurma isteğiniz varsa, öncelikle kendinizi kontrol edin ve karşılıklı saygıya dayalı bir iletişim kurma niyetiyle yaklaşın. Ancak eğer kişi ile iletişim kurmak istemiyorsa veya engellemeyi tercih ediyorsa, bu sınırlarına saygı göstermelisiniz.
Aşağıda önerilen adımlar bulunmaktadır:
1. Saygı ve Anlayış: Karşınızdaki kişinin kararını saygıyla karşılayın ve anlayış gösterin.
2. Mesajınızı İfade Edin: Eğer iletişim kurma ihtiyacınız varsa, kısa, açık ve saygılı bir mesaj gönderin, ancak buna yanıt vermek zorunda olmadığını bilin.
3. Özür Dileyin: Eğer kişiye karşı herhangi bir hata veya olumsuz davranışınız varsa, özür dileyin ve gelecekte daha iyi bir iletişim için çaba gösterdiğinizi ifade edin.
4. İlerleyin: Eğer kişi ile iletişim kurmanız mümkün değilse veya sizi istemiyorsa, bu kararı kabullenin ve kendi yolunuza devam edin.
Önemli olan, sınırların ve kişisel tercihlerin saygıyla ele alınmasıdır. İnsanlar farklıdır ve herkesin iletişim beklentileri farklıdır. Bu nedenle, sınırları ve kararları saygıyla karşılamak önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSeninle aynı şeyleri hissetmeyen ve yaşadıklarını yaşamayanların verdikleri aklı ciddiye almamakta başlayabilirsin. Birlikte olduğun kişiye kadınlığını yani bakireliğini vermiş olabilirsin, baskın bir aileye sahip olup onlara bu ilişkinden bahsettikten sonra böyle bir durum yaşadığından aşağıdaki kedili ilişki uzmanlarının dediği gibi “Takıntı” değilde panik yapmış olabilirsin. Unutma aşağıdaki kadın profillerinin konusu sen değilsin, onlar “erkek” tanımına karşı güçlü olmak istiyorlar. Oysa güç onlarda değil bugün bize dünya şampiyonluğunu veren kadınlarda. Kendine zarar vermezden önce çocuğun seni aldatışını, sana sarf ettiği cümleleri ve tarihteki güçlü kadınları düşün. İskender’i bir kadının zehirlediğini unutma. Kleopatra’nın kurduğu şehirleri unutma. Şimdi dön çapsız erkek arkadaşına bak. Eğer onu aldatmasıysan ve karakola gidip ifade vermesine neden olacak bir şey yapmadıysan haklı olduğunu anla. Ve onu kendi haline bırakmanın vereceğin en büyük ceza olacağını unutma. İnsanları öldürmenin en iyi yolu budur.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEğer bir kişi veya platform sizi engelliyorsa ve iletişimi kesiyorsa, bu durum genellikle kişinin sizi rahatsız veya istenmeyen iletişimden koruma amacı taşıdığını gösterir. İnsanlar veya platformlar, kişisel sınırlarını koruma veya olumsuz etkileşimlerden kaçınma amacıyla bu tür adımları atabilirler. Eğer sizi engelleyen kişiyle veya platformla aranızda olumsuz bir etkileşim yaşanmışsa, bu etkileşimin nedenlerini ve kökenlerini düşünün. Kendinizi geliştirmek ve gelecekte benzer sorunları önlemek için bu deneyimlerden öğrenebilirsiniz. Eğer iletişim kurmanız gereken bir neden varsa, farklı bir iletişim yöntemi deneyin. Ancak bu durumda da kişinin sınırlarına saygı göstermelisiniz. İstemediği bir iletişim kanalı kullanmanız, sorunları daha da kötüleştirebilir. Engellenmek veya iletişim kesilmek duygusal bir tepkiye neden olabilir. Ancak bu tür durumlarda sakin kalmak önemlidir. Duygusal tepkiler yerine sorunu mantıklı bir şekilde ele almayı deneyin.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılBirincisi güzel kardeşim bu yazdıklarımı iyi oku ve anla. İnsanlar bizi bazen istemeyebilir sevmeye bilir. Bunlar gayet doğal ve olağan şeylerdir. Seni istemediğini belirtmiş ve heryerden engellediğini de söylemişin. Senin bu durumda cidden karşında ki insanı rahat bırakıp daha doğrusu egosunu şişirmeden yoluna bakman lazım. He sen üzüleceksin özlersin bir süre boşluğa da düşeceksin. Ama sana yemin ederim ki kaybedeceğin tek şey sadece iyi geceler, günaydın ve ilgi. Benden sana tavsiye beni gerçekten dost olarak gör ve dinle vazgeç. Bırak yoluna bak. Zor olacak cidden çok zor olacak ama doğru olan şey bu. Ama alışacaksın.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
63
Cevap
35Cevap
+1 yılSizi istemeyen birini hala istiyor olmanız bir sorun. Bunu geçtim sizinle olmazsa kendinize zarar vermek istemeniz acil yardım almanız gerektiğinin de işareti demektir. Sırf kendinize zarar vermeyin diye sizinle olan biri size ne verebilir? Yalnızca gözünde acınası biri olursunuz ve onu da bu yüzden kendinize zorunlu kılarsınız. Sevgi içten gelir ve elde değildir. Sağlıklı olan o kişiden vazgeçip bu hayatta en çok değeri de kendinize vermeniz olacaktır. Umarım atlatır ve hayatınıza devam edersiniz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılSizi istemeyen birini takıntı yapmak yerine umursamayıp yok sayacaksın, yapıcağın şey basit...
20 Yorumla
u +1 yılSeni istemeyen biri için kendini fazla yıpratıyorsun. Kendine odaklan. Umursama, su akar yolunu bulur
02 Yorumla- +1 yıl
Kızın konusu seks değil. Önce bunu algılamalı. Engellendiğinden ve cevap alamadığından bahsediyor. Atasözüyle destek verilecek durum değil. Hele kadının kadını hissetmeden böyle bir teselli vermesi hiç doğru değil.
- +1 yıl
:) çok doğru olmayan bir şey daha söyleyeyim, okuduğundan bir şey anlamadan görüşe atlamak. Kızın konusunun seks olmadığını biliyoruz onu nerenden uydurdun merak konusu. Benim vereceğim destek bu yönde tabii siz de isterseniz görüşünüzü paylaşırsınız faydalı bir şeyler yazarsınız belki. Milletin görüşüne atlayıp muhalafet olmak yerine :)
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan umudunu kaybedince vazgeçer. Umudunu yitirmen lazım artık. Umut besleme. Olmuyor de ve zorlama. Zaten sen zorladıkça o senden kaçar
00 Yorumla
+1 yılSeni çok iyi anlıyorum. İnsanlar iyi niyetli olarak tavsiye veriyorlar ama gönlün dinlemiyor biliyorum. Ben de her yerden engelliyim ve ben de ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Aylardır çektiğim acı beni öldürüyordu. Ben de kendimi teselli etmek için ailesine gidiyorum şimdi. Onları arayıp onlarla konuşup sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi. Bu beni çok rahatlatıyor sanki hala görüşüyormuşuz gibi. Keşke elimden bir şey gelse keşke. Tavsiye vermek isterim diğerleri gibi ama hepsini bildiğini yine de yapamadığını biliyorum. Üzülmemeni dilerim. Dualarım seninle. Rabbim bizi aydınlığa çıkarsın inşallah.
013 Yorumla- +1 yıl
Ben ailesini tanımıyorum hani tanıyo olsam onlarlada konusurdum
- +1 yıl
Elinden gelen her şeyi yaptığını düşün öyleyse. Ben yaptım. Kilometrelerce uzağa gitti engellemenin üstüne. Kalktım o şehire gittim onu aradım kovdu beni ordan da. En son elimden geleni yaptım daha ne yapabilirdim ki diye durmak zorunda kaldım. Elinden bir şey gelmiyorsa duruyorsun buna mecbur kalıyorsun. Elinde olmayarak bekleyeceksin. Ya dönmesini ya unutmayı..
- +1 yıl
Bende herseyi yaptım son carem is yerinde yakalamak olur ama cok kızar bagırır diye cesaret edemedim
- +1 yıl
Ben onu da yaptım. İş yerine gittim ayaklarına bile kapandım. En son bağırdı çağırdı bana. Bence sen o kadar da çaresiz değilmişsin. Benim yaptıklarımın yanında.. Yine de yapmadıysan yapma derim. Gururunu daha fazla ezdirme. Üzülüyorsun sonra. Ben daha üzülme aşamasına gelmedim grurum için ama biliyorum ileride çok üzüleceğim
- +1 yıl
Bende üzülmem gurur kalmadı bende zaten agır konustu neler dedi üstüne barıstım birde asker yolunu bekledim geldi 1-2 aya gene bıraktı defol git dedi neler neler söyledi yine hala emre diye ölüp bitiyorum cok asıgım kalbim söz dinlemiyo ama acı cekiyorum o böyle yaptıkca
- +1 yıl
Neden ayrıldı senden
- +1 yıl
Sıkılmıs bunalmıs yazma dedikce yazmısım ısrar ettikce sogutmusum hayatına karısmısım onun adına konusmusum git deyince gitmemisim vs vs
- +1 yıl
Bir şey diyemiyorum.. Vicdansızlar. Yaşattıklarını yaşarlar umarım.
- +1 yıl
Hakkımı helal etmicem dedim ve en korktugu sey buydu ayrıca ahımı da aldı Allah büyük 🙏🏻 bir kadının duygularıyla oynamak bu kadar kolay degil hesabı sorulur her döktügüm gözyasının
- +1 yıl
Degmez vallah yemin ederim ailesinede gitme. Yarin obur gun o evlenirse yinemi gudecen gitme boş ver
- +1 yıl
@Isimsiz232392 evlenirse de giderim. Unutana kadar giderim. Ben hayatımda yapmadığım şeyleri yaptım onun için. Unutamıyorum..
- +1 yıl
Evlenirse giderim diyorsun. Kusura bakma bacim ama kendin kendine yapmissin kotulugu. Oda hakli olarak seni iyi kullanmis. Bukadar pasif olmayin kolay lokma olmayin
- +1 yıl
@Isimsiz232392 kullandığı doğru. Ama kolay lokma değildim. Her neyse bu konuyu daha fazla konuşacak değilim çok sıkıldım. Teşekkürler tavsiyelerin için yine de
Kendine değer vermeyi öğrenmeni öneririm, bu hayatın senin içinde sıkışıp kaldığın bu durumdan çok daha kapsamlı olduğunu, daha yaşayacağın çok şey olduğunu ve şu an ölecekmiş gibi hissetsen bile aslında bi b*k olmayacağını ve tuhaf bir şekilde zamanla ondan soğuyacağını bilmeni öneririm. Bu hayattaki en değerli şey sensin, aynı şekilde duyguların da çok değerli onları seni önemsemeyen birine değil, sevgine layık birine vermelisin. Bu şekilde seni istemeyen birinin peşinde koşmak sağlıklı bir durum değil, sen aşık olduğunu sanıyorsun ama bu muhtemelen saplantı. Aşık olmak sahip olmak değildir. Gerçekten aşıksan bile duygularını bir kenara bırakıp önce kendine sonra da ona saygı duymayı öğrenmelisin. Biraz izin ver kendine, bir süre acı çek gerekirse tabii bu süreçte toparlanmaya çalış, dışarı çık, yeni aktiviteler bul, sevdiğin şeyleri yap söz veriyorum yaşadığın acı zamanla azalacak.
11 Yorumla- +1 yıl
Bazı kadınlar neden lilith'i seviyor veya ona özeniyor? Lilith olmakta ne gibi bir güzel taraf var?
Seni istemeyeni niye istiyordun ki kendine biraz saygın olsun lütfen onu kazanamayınca kendini mi öldüreceksin yani. Saçma 🙄
Bende kaç defa reddedildim hatırlamıyorum bile sevdim aşık oldum ama onlardan birinin kalbini kazanamayınca kendimi mi öldürmem gerekiyor şu an da hayır seni sevmeyeni bırakmalısın bir hayır gelmez ondan
Sana bir tavsiye YouTube "korkudan arınma meditasyonu 10 dakikalık" yaz dinle ve rahatla kendine geleceksin00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa kızlar sürekli böyle sorular sorulup duruyor. Hiçkimse de düşünmüyor mu şu çözümü?
Sevgililik zamanlarında sevgilinizle anlaşsanıza ayrılırken biraz birbirimize destek olalım. Az az görüşüp azaltarak bırakalım mesela. Bu şekilde ulaşmaya çalışıyorsun ulaşamıyorsun tribe giriyorsun. Kendime zarar vericem falan diyor bak.
Erkek de... yani... 1 gün dahi bekleyemiyorlar hemen engelle tek bir mesaj daha gelmemeli asla. Sanki mesaj değil taş atıyor kafana. Az dur birkaç günde bir bi buluş destek ol. Ayrılmamız lazım yapamıyoruz falan artık sebep neyse ona göre bir konuşma yap.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılAdam istemiyor demekki bence sende daha fazla üsteleme ve yazma derim. Yani seni istemeyen görmeyen biri için neden boşu boşuna çabalayıp duruyorsun değmez inan. Sende engelle bak yoluna bulunmaz hint kumaşı değil hiç kimse. Sen sevdiğin değer verdiğin için sana öyle geliyor olabilir ama hayat sadece ondan ibaret değil aç gözlerini.
00 Yorumla Takıntılıysan bi destek almanı öneririm. Seni her yerden engelliyor ve hala konuşmak istiyorsan karşıdakini baya rahatsız ediyorsun anlamına geliyor. Hem kendine hem karşıdakine bu kadar rahatsızlık vermeye ne gerek var? Kendine gel. Bi başkası için kendi canını acıtmaya değmez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence peşini bırak biraz kendine odaklan. İleride yaptıklarından pişman olursun, ben böyle birisi için neden çabaladım ki diyeceksin. Biliyorum şu an kendine engel olamıyorsun ama biraz kafanı yor. Örneğin birşeyler yap. Mesela temizlik, kafa dağıtmak. Bilmiyorum ya da bu duyguyu yasa. Ama emin ol bir süre sonra geçiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTedavi olmalısın güzel kız. Bir kere kendine zarar vermekle bizi tehdit etmen bile korkunç. Eğer o adama dediysen bunu senden korkup kaçması çok doğal. Bana da saplantılı hissi olup kendini kesmekle tehdit edip, hatta kollarına kesici aletle adını yazan biri oldu. Savcılığa bile şikayet ettim , kurtulmak için her yolu denedim, çünkü çok korktum ondan. Ama o tedaviye başladı, şu an sağlık durumu duyduğuma göre iyiye gidiyor
00 Yorumla
+1 yılHiç haz etmiyorum şu takıntılı insanlardan.. zorla güzellik olmaz kardeşim yoluna bakacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah aşkına o seni engelliyor ve sen de ona koşuyorsun niye kendini bu kadar parlıyorsun iki paralık insanlar için kendine mahvetme lütfen boş ver hayatına bak kendi ayaklarını üzerinde dur ne kaybettiğini görsün ben böyle olunca gerçekten çok üzülüyorum değmez kardeşim değmez zaten sevse gelirdi demekki bu cabana rağmen gelmiyor da boş ver
00 Yorumla
+1 yılÜzüldüm kendine zarar verecek kadar sevmişsin belkide ama kesin olan şey bağlanmışsın. Seni istemediğini söylemişse yapman gereken şey aslında pes etmek. Yinede şansını denemek istersen hayatını yaşa kendinin en iyi versiyonu ol. Ev adresini biliyorsan mektup yazabilirsin.
02 Yorumla- +1 yıl
Adresini bilmiyorum keske bilsem evin önünde bekler konusurdum
- +1 yıl
O halde yasını tut ama kendini bırakma
Kendine gel ve seni istemeyene yazmak için kendini parçalamayı bırak emin ol hayatın sonu değil kendine vereceğin zarar da hiçbir şeyi değiştirmez
00 Yorumla
+1 yılboş ver hayatina bak demek cok isterdim ama yasadigin durumu defalarca kez yasadim icindeki aciyi cok iyi anliyorum ama eger istemiyosa zorla da olmuyo maalesef bence arkadaslarinla daha fazla vakit gecir onunla ilgili ne varsa sil onu gormemeye calis uzak dur yani kafani dagiticak. bisiler yap bence zamanla iyi olursun
00 Yorumla
+1 yılGözden uzak olunca gönülden de uzak oluyor bence onu hiç göremiyeceğin Bi yere git biraz zorlanırsın ama maximum 2 3 ay sonra sevginin azaldığını hissedersin ve sen vazgeçtiğinde bu sefer o seni sevmeye başlar kuralı budur böyle işlerin ama gerçekten kalben vazgeçmen lazım
00 Yorumla
+1 yılSenin durumundayim hatta bir ara şizofren oldum bu olanlar gerçek mi diye şimdi yeni yeni toparliyoum 2 senelik sevdiğim evlenmeyi düşündüğüm kadın beni her yerden engellemişti ve bir daha yazarsam mahkemelik etmekle tehdit ediyordu bende içim yana yana vazgeçtim vazgeçmek zorundasın öbür türlüsü hiç sağlıklı degilim
01 Yorumla- +1 yıl
Değil*
Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Ne yapacağım derken.. biraz gururlu davranıp, konusmayi istemeyen ve bunu engelleme yoluyla ifade eden birini yok saymakla baslayabilirsiniz..
00 Yorumla
+1 yılBence ne zaman biseyleri zorlamazsan sana geri döner çünkü kadınlarda erkeklerde garanti gördüğü hicbirseyi istemez dönmezsede daha iyisi olacagi ifin olmuyordur fazla zorlaman ikimiz içinde sagliksiz bir insan seninle olacaksa eğer aylar yıllar gecsede bir araya geliyorsunuz bundan emin olabilirsinn🩷🩷
00 YorumlaAh ah benim kadar aci cekmis birisi daha olamaz. hem sevgiliyken hem ayrildiktan sonra... geciyor emin ol. zamana birak. acini yasa ama gececegini bilerek yasa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kendi değerinizi hatırlamanız tavsiye ederim. Bir yerden sonrası bağımlılık sevgi değil. Kimsenin egosunu fazla şişirme derim.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlarınla daha fazla vakit geçirmek iyi gelebilir, yine de sürekli aklındaysa psikolog desteği almayı düşünebilirsin
00 YorumlaBu neyin inadıdir anlamıyorum seni engelleyecek dereceye geldiyse ne kadar bıkmış anlamak zor olmasa gerek... Önüne bakacaksın arkaya değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılTelefon kulübesinden ara orayı engelleyemez
Engellese de başka telefon kulübesinden ararsın 😁
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şey yapmayacaksın. Evet , ciddiyim. Oturup hiçbir şey yapmadan zamanın geçmesini bekleyeceksin zamanla düzelecek ve unutacaksın
00 YorumlaSacmalama seni istemeyene kopek olma, oylesi cok serefsiz toksik oluyor ama, kimse senden daha değerli olmamali
00 Yorumla
+1 yılKendinizi nasıl bu konuma getiriyorsunuz hayret doğrusu tek tavsiyem hiç bir yerden yazma rahat bırak sal adamı belliki bıktırmıssın
00 Yorumla
+1 yılSeni istemeyen birini neden istiyorsun kendine saygın olsun sen kendine saygı duymazsan kimse sana saygı duymaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 606 cevap paylaştı. Kendine saygı duymalısın, evet zor bir durum hepimiz aşk acısı çekmişizdir ama bazen olmazsa olmaz ne yazık ki
00 Yorumla
+1 yılPsikiyatriste git hemen, hacamat yaptır, Allaha sarıl namaz kıl, dua et.
00 Yorumla
+1 yıluzaklaştırma kararı çıkartmadan uzak dur derim adamdan
00 YorumlaGurur varsa biraz yazma arama ulaşma bence istemiyor demek ki zorlamaya gerek yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılYapıcak bir şey yok durumu kabul edip hayatına bak kapiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa kanka kesin çok acı çekiyorsundur, takip ettiğin herkes erkek kim bilir kaç kere nude alışverişinde bulundun bi de gelmiş acı diyor
01 Yorumla- +1 yıl
Bilmeden günahımı aldıgın icin tesekkür ederim o takip ettiklerim mesaj atılmadıgı icin ettim bilip bilmeden günaha girme bence
+1 yılOlmuyorsa zorlama bazen akışına bırakmak gerekir yazma
00 Yorumla
+1 yılSeni sevmeyen bir insanın kesimden gitme bir düşün niye yapıyor belki de bu yüzden olabilir mi
01 Yorumla- +1 yıl
*peşinden
+1 yılArama , bir insan için kendine zarar vermeye değmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeni istemeyen birinin peşinde koşmaktaki amacın ne?
00 Yorumla
+1 yılKendinin farkına var ve kimsenin seni yıpratmasına izin verme. Başkalarından önce sen değer vermelisin kendine
00 Yorumla
+1 yılCanım bak bu erkek milletinin popon fazla kaldırmamak gerek ben zamanında benden ayrılmak isteyen birine yalvarmıştım ayrılmayalım sonrasında yalvarmayı bırakmıştım ve ayrılmıştık 2 buçuk ay sonra kendi isteğiyle geri döndü
00 Yorumla
+1 yılAynı durumu yaşadom ama o beni ilk defa engelledi ve asl bi daha yazmadım onun içşn bittiyse beniö içimde bitti dedim kendime. Hala onda engelliyim ve artık benim içinde yok. Bidaha da asla ulaşıp yazmadım. Yazmam da. Bitti
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİyi misinn konuşmak istersen dinlerim seni istediğin kadar
01 Yorumla- +1 yıl
merhaba ben de aynı durumdayım bir yabancıyla konuşmak iyi gelecek sanırım konuşmak ister misin
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazma nokta. Onun gözünde güçsüz aciz duruma düşüyorsun. Kendine saygın olsun
00 Yorumla
+1 yılİstemiyorsa zorlama bacım. Zorla bile olsa birgün illa gider. Yoluna bak unut daha güzel insalarla karşılaş inşallah..
00 YorumlaOnunla yüz yüze konuşabilme şansın var mı yani bir yerde yakalayıp konuşabileceğin?
09 Yorumla- +1 yıl
Var ama ne tepki verir bilmiyorum kızabilir
- +1 yıl
Canım Sakın yazma bırak giden gitsin cidden sen yıpranırsın önüne bak. Zararın neresinden dönsen kardır
- +1 yıl
Kızar bagırır diye cesaret edemiyorum
- +1 yıl
Yok farklı numaradan arasam sikayet eder
- +1 yıl
Dm e gel anlataym tkp at
Istenmeyen biri olarak omurgali durmani tavsiye ederim.
00 YorumlaYav seni istemeyeni sende isteme valahi kullanır seni bak
00 Yorumla
+1 yılSeni istemeyeni sen de istemiyecen.
Omurgalı olacan yani00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılİstemeyen biri için ne bu ısrar
00 Yorumla Sen de onu istemeyeceksin, kendine saygın için.
00 YorumlaBaşkası var demekki seni istemiyorsa
00 Yorumla
+1 yılNiye bu kadar usteliyorsun
00 Yorumla
+1 yılYaptığın ufaktan sapıklığa giriyor bu arada
00 Yorumla
+1 yılOlacağı yoksa zorlama
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kendine zarar verince degisicek mi sanki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı. Seni kimsenin uzmesine izin verme
00 Yorumla
+1 yılNedem uğraşıyorsun bu kadar başk erkek mi yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 683 cevap paylaştı.
+1 yılUnutmak en doğrusu gibi.
00 Yorumla - Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nereden yazsam beni engelliyor ve istemiyor. Ne yapacağım, tavsiyesi olan var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler