• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Nereden yazsam beni engelliyor ve istemiyor. Ne yapacağım, tavsiyesi olan var mı?

Kedisever2607
Kedisever2607 Takip Et
Bilge Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
15
Yapay Zekaya Sor

Lütfen ne yapmam lazım yoksa kendime zarar vericem cok acı cekiyorum

Nereden yazsam beni engelliyor ve istemiyor. Ne yapacağım, tavsiyesi olan var mı?
Engel Soruları Tavsiye Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • esmer_adam34
    esmer_adam34 Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl

Eğer bir kişi sizi engelliyor ve iletişimi kesmek istiyorsa, bu kişinin sınırlarına saygı göstermek önemlidir. İlgili kişinin sizi engellemesinin ardında herhangi bir neden olabilir ve bu nedenle sizin de bu kararı kabullenmeniz en sağlıklı yaklaşım olabilir.

Eğer bu kişiyle iletişim kurma isteğiniz varsa, öncelikle kendinizi kontrol edin ve karşılıklı saygıya dayalı bir iletişim kurma niyetiyle yaklaşın. Ancak eğer kişi ile iletişim kurmak istemiyorsa veya engellemeyi tercih ediyorsa, bu sınırlarına saygı göstermelisiniz.

Aşağıda önerilen adımlar bulunmaktadır:

1. Saygı ve Anlayış: Karşınızdaki kişinin kararını saygıyla karşılayın ve anlayış gösterin.

2. Mesajınızı İfade Edin: Eğer iletişim kurma ihtiyacınız varsa, kısa, açık ve saygılı bir mesaj gönderin, ancak buna yanıt vermek zorunda olmadığını bilin.

3. Özür Dileyin: Eğer kişiye karşı herhangi bir hata veya olumsuz davranışınız varsa, özür dileyin ve gelecekte daha iyi bir iletişim için çaba gösterdiğinizi ifade edin.

4. İlerleyin: Eğer kişi ile iletişim kurmanız mümkün değilse veya sizi istemiyorsa, bu kararı kabullenin ve kendi yolunuza devam edin.

Önemli olan, sınırların ve kişisel tercihlerin saygıyla ele alınmasıdır. İnsanlar farklıdır ve herkesin iletişim beklentileri farklıdır. Bu nedenle, sınırları ve kararları saygıyla karşılamak önemlidir.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• itselfahuman
    itselfahuman Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    +1 yıl

Seninle aynı şeyleri hissetmeyen ve yaşadıklarını yaşamayanların verdikleri aklı ciddiye almamakta başlayabilirsin. Birlikte olduğun kişiye kadınlığını yani bakireliğini vermiş olabilirsin, baskın bir aileye sahip olup onlara bu ilişkinden bahsettikten sonra böyle bir durum yaşadığından aşağıdaki kedili ilişki uzmanlarının dediği gibi “Takıntı” değilde panik yapmış olabilirsin. Unutma aşağıdaki kadın profillerinin konusu sen değilsin, onlar “erkek” tanımına karşı güçlü olmak istiyorlar. Oysa güç onlarda değil bugün bize dünya şampiyonluğunu veren kadınlarda. Kendine zarar vermezden önce çocuğun seni aldatışını, sana sarf ettiği cümleleri ve tarihteki güçlü kadınları düşün. İskender’i bir kadının zehirlediğini unutma. Kleopatra’nın kurduğu şehirleri unutma. Şimdi dön çapsız erkek arkadaşına bak. Eğer onu aldatmasıysan ve karakola gidip ifade vermesine neden olacak bir şey yapmadıysan haklı olduğunu anla. Ve onu kendi haline bırakmanın vereceğin en büyük ceza olacağını unutma. İnsanları öldürmenin en iyi yolu budur.

0
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.

Eğer bir kişi veya platform sizi engelliyorsa ve iletişimi kesiyorsa, bu durum genellikle kişinin sizi rahatsız veya istenmeyen iletişimden koruma amacı taşıdığını gösterir. İnsanlar veya platformlar, kişisel sınırlarını koruma veya olumsuz etkileşimlerden kaçınma amacıyla bu tür adımları atabilirler. Eğer sizi engelleyen kişiyle veya platformla aranızda olumsuz bir etkileşim yaşanmışsa, bu etkileşimin nedenlerini ve kökenlerini düşünün. Kendinizi geliştirmek ve gelecekte benzer sorunları önlemek için bu deneyimlerden öğrenebilirsiniz. Eğer iletişim kurmanız gereken bir neden varsa, farklı bir iletişim yöntemi deneyin. Ancak bu durumda da kişinin sınırlarına saygı göstermelisiniz. İstemediği bir iletişim kanalı kullanmanız, sorunları daha da kötüleştirebilir. Engellenmek veya iletişim kesilmek duygusal bir tepkiye neden olabilir. Ancak bu tür durumlarda sakin kalmak önemlidir. Duygusal tepkiler yerine sorunu mantıklı bir şekilde ele almayı deneyin.

0
    0 Yorumla
  • varolduğumgibiyoukum
    varolduğumgibiyoukum Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.

Birincisi güzel kardeşim bu yazdıklarımı iyi oku ve anla. İnsanlar bizi bazen istemeyebilir sevmeye bilir. Bunlar gayet doğal ve olağan şeylerdir. Seni istemediğini belirtmiş ve heryerden engellediğini de söylemişin. Senin bu durumda cidden karşında ki insanı rahat bırakıp daha doğrusu egosunu şişirmeden yoluna bakman lazım. He sen üzüleceksin özlersin bir süre boşluğa da düşeceksin. Ama sana yemin ederim ki kaybedeceğin tek şey sadece iyi geceler, günaydın ve ilgi. Benden sana tavsiye beni gerçekten dost olarak gör ve dinle vazgeç. Bırak yoluna bak. Zor olacak cidden çok zor olacak ama doğru olan şey bu. Ama alışacaksın.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

63

Cevap

35

Cevap

• AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl

Sizi istemeyen birini hala istiyor olmanız bir sorun. Bunu geçtim sizinle olmazsa kendinize zarar vermek istemeniz acil yardım almanız gerektiğinin de işareti demektir. Sırf kendinize zarar vermeyin diye sizinle olan biri size ne verebilir? Yalnızca gözünde acınası biri olursunuz ve onu da bu yüzden kendinize zorunlu kılarsınız. Sevgi içten gelir ve elde değildir. Sağlıklı olan o kişiden vazgeçip bu hayatta en çok değeri de kendinize vermeniz olacaktır. Umarım atlatır ve hayatınıza devam edersiniz

1
    0 Yorumla
  • Acid_Qeenn
    Acid_Qeenn Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 45
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.

Sizi istemeyen birini takıntı yapmak yerine umursamayıp yok sayacaksın, yapıcağın şey basit...

2
    0 Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl

Seni istemeyen biri için kendini fazla yıpratıyorsun. Kendine odaklan. Umursama, su akar yolunu bulur

0
    2 Yorumla
    • itselfahuman
      itselfahuman
      +1 yıl

Kızın konusu seks değil. Önce bunu algılamalı. Engellendiğinden ve cevap alamadığından bahsediyor. Atasözüyle destek verilecek durum değil. Hele kadının kadını hissetmeden böyle bir teselli vermesi hiç doğru değil.

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

:) çok doğru olmayan bir şey daha söyleyeyim, okuduğundan bir şey anlamadan görüşe atlamak. Kızın konusunun seks olmadığını biliyoruz onu nerenden uydurdun merak konusu. Benim vereceğim destek bu yönde tabii siz de isterseniz görüşünüzü paylaşırsınız faydalı bir şeyler yazarsınız belki. Milletin görüşüne atlayıp muhalafet olmak yerine :)

Yorumla
  • Ekmek_Kırıntısı
    Ekmek_Kırıntısı Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.

İnsan umudunu kaybedince vazgeçer. Umudunu yitirmen lazım artık. Umut besleme. Olmuyor de ve zorlama. Zaten sen zorladıkça o senden kaçar

0
    0 Yorumla
  • Sümeyracpn
    Sümeyracpn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Seni çok iyi anlıyorum. İnsanlar iyi niyetli olarak tavsiye veriyorlar ama gönlün dinlemiyor biliyorum. Ben de her yerden engelliyim ve ben de ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Aylardır çektiğim acı beni öldürüyordu. Ben de kendimi teselli etmek için ailesine gidiyorum şimdi. Onları arayıp onlarla konuşup sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi. Bu beni çok rahatlatıyor sanki hala görüşüyormuşuz gibi. Keşke elimden bir şey gelse keşke. Tavsiye vermek isterim diğerleri gibi ama hepsini bildiğini yine de yapamadığını biliyorum. Üzülmemeni dilerim. Dualarım seninle. Rabbim bizi aydınlığa çıkarsın inşallah.

0
    13 Yorumla
    • Kedisever2607
      Kedisever2607
      +1 yıl

Ben ailesini tanımıyorum hani tanıyo olsam onlarlada konusurdum

Yorumla
    • Sümeyracpn
      Sümeyracpn
      +1 yıl

Elinden gelen her şeyi yaptığını düşün öyleyse. Ben yaptım. Kilometrelerce uzağa gitti engellemenin üstüne. Kalktım o şehire gittim onu aradım kovdu beni ordan da. En son elimden geleni yaptım daha ne yapabilirdim ki diye durmak zorunda kaldım. Elinden bir şey gelmiyorsa duruyorsun buna mecbur kalıyorsun. Elinde olmayarak bekleyeceksin. Ya dönmesini ya unutmayı..

Yorumla
    • Kedisever2607
      Kedisever2607
      +1 yıl

Bende herseyi yaptım son carem is yerinde yakalamak olur ama cok kızar bagırır diye cesaret edemedim

Yorumla
    • Sümeyracpn
      Sümeyracpn
      +1 yıl

Ben onu da yaptım. İş yerine gittim ayaklarına bile kapandım. En son bağırdı çağırdı bana. Bence sen o kadar da çaresiz değilmişsin. Benim yaptıklarımın yanında.. Yine de yapmadıysan yapma derim. Gururunu daha fazla ezdirme. Üzülüyorsun sonra. Ben daha üzülme aşamasına gelmedim grurum için ama biliyorum ileride çok üzüleceğim

Yorumla
    • Kedisever2607
      Kedisever2607
      +1 yıl

Bende üzülmem gurur kalmadı bende zaten agır konustu neler dedi üstüne barıstım birde asker yolunu bekledim geldi 1-2 aya gene bıraktı defol git dedi neler neler söyledi yine hala emre diye ölüp bitiyorum cok asıgım kalbim söz dinlemiyo ama acı cekiyorum o böyle yaptıkca

Yorumla
    • Sümeyracpn
      Sümeyracpn
      +1 yıl

Neden ayrıldı senden

Yorumla
    • Kedisever2607
      Kedisever2607
      +1 yıl

Sıkılmıs bunalmıs yazma dedikce yazmısım ısrar ettikce sogutmusum hayatına karısmısım onun adına konusmusum git deyince gitmemisim vs vs

Yorumla
    • Sümeyracpn
      Sümeyracpn
      +1 yıl

Bir şey diyemiyorum.. Vicdansızlar. Yaşattıklarını yaşarlar umarım.

Yorumla
    • Kedisever2607
      Kedisever2607
      +1 yıl

Hakkımı helal etmicem dedim ve en korktugu sey buydu ayrıca ahımı da aldı Allah büyük 🙏🏻 bir kadının duygularıyla oynamak bu kadar kolay degil hesabı sorulur her döktügüm gözyasının

Yorumla
    • Isimsiz232392
      Isimsiz232392
      +1 yıl

Degmez vallah yemin ederim ailesinede gitme. Yarin obur gun o evlenirse yinemi gudecen gitme boş ver

Yorumla
    • Sümeyracpn
      Sümeyracpn
      +1 yıl

@Isimsiz232392 evlenirse de giderim. Unutana kadar giderim. Ben hayatımda yapmadığım şeyleri yaptım onun için. Unutamıyorum..

Yorumla
    • Isimsiz232392
      Isimsiz232392
      +1 yıl

Evlenirse giderim diyorsun. Kusura bakma bacim ama kendin kendine yapmissin kotulugu. Oda hakli olarak seni iyi kullanmis. Bukadar pasif olmayin kolay lokma olmayin

Yorumla
    • Sümeyracpn
      Sümeyracpn
      +1 yıl

@Isimsiz232392 kullandığı doğru. Ama kolay lokma değildim. Her neyse bu konuyu daha fazla konuşacak değilim çok sıkıldım. Teşekkürler tavsiyelerin için yine de

Yorumla
  • Lilith_me
    Lilith_me Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Kendine değer vermeyi öğrenmeni öneririm, bu hayatın senin içinde sıkışıp kaldığın bu durumdan çok daha kapsamlı olduğunu, daha yaşayacağın çok şey olduğunu ve şu an ölecekmiş gibi hissetsen bile aslında bi b*k olmayacağını ve tuhaf bir şekilde zamanla ondan soğuyacağını bilmeni öneririm. Bu hayattaki en değerli şey sensin, aynı şekilde duyguların da çok değerli onları seni önemsemeyen birine değil, sevgine layık birine vermelisin. Bu şekilde seni istemeyen birinin peşinde koşmak sağlıklı bir durum değil, sen aşık olduğunu sanıyorsun ama bu muhtemelen saplantı. Aşık olmak sahip olmak değildir. Gerçekten aşıksan bile duygularını bir kenara bırakıp önce kendine sonra da ona saygı duymayı öğrenmelisin. Biraz izin ver kendine, bir süre acı çek gerekirse tabii bu süreçte toparlanmaya çalış, dışarı çık, yeni aktiviteler bul, sevdiğin şeyleri yap söz veriyorum yaşadığın acı zamanla azalacak.

1
    1 Yorumla
    • Lindorinand
      Lindorinand
      +1 yıl

Bazı kadınlar neden lilith'i seviyor veya ona özeniyor? Lilith olmakta ne gibi bir güzel taraf var?

Yorumla
  • FiqHShott
    FiqHShott Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 24
    +1 yıl

Seni istemeyeni niye istiyordun ki kendine biraz saygın olsun lütfen onu kazanamayınca kendini mi öldüreceksin yani. Saçma 🙄

Bende kaç defa reddedildim hatırlamıyorum bile sevdim aşık oldum ama onlardan birinin kalbini kazanamayınca kendimi mi öldürmem gerekiyor şu an da hayır seni sevmeyeni bırakmalısın bir hayır gelmez ondan

Sana bir tavsiye YouTube "korkudan arınma meditasyonu 10 dakikalık" yaz dinle ve rahatla kendine geleceksin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ya kızlar sürekli böyle sorular sorulup duruyor. Hiçkimse de düşünmüyor mu şu çözümü?

Sevgililik zamanlarında sevgilinizle anlaşsanıza ayrılırken biraz birbirimize destek olalım. Az az görüşüp azaltarak bırakalım mesela. Bu şekilde ulaşmaya çalışıyorsun ulaşamıyorsun tribe giriyorsun. Kendime zarar vericem falan diyor bak.

Erkek de... yani... 1 gün dahi bekleyemiyorlar hemen engelle tek bir mesaj daha gelmemeli asla. Sanki mesaj değil taş atıyor kafana. Az dur birkaç günde bir bi buluş destek ol. Ayrılmamız lazım yapamıyoruz falan artık sebep neyse ona göre bir konuşma yap.

0
    0 Yorumla
  • SilverBlooming u
    SilverBlooming Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Adam istemiyor demekki bence sende daha fazla üsteleme ve yazma derim. Yani seni istemeyen görmeyen biri için neden boşu boşuna çabalayıp duruyorsun değmez inan. Sende engelle bak yoluna bulunmaz hint kumaşı değil hiç kimse. Sen sevdiğin değer verdiğin için sana öyle geliyor olabilir ama hayat sadece ondan ibaret değil aç gözlerini.

0
    0 Yorumla
  • Esmaa_00
    Esmaa_00 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Takıntılıysan bi destek almanı öneririm. Seni her yerden engelliyor ve hala konuşmak istiyorsan karşıdakini baya rahatsız ediyorsun anlamına geliyor. Hem kendine hem karşıdakine bu kadar rahatsızlık vermeye ne gerek var? Kendine gel. Bi başkası için kendi canını acıtmaya değmez.

0
    0 Yorumla
  • yasayanbjri
    yasayanbjri Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Bence peşini bırak biraz kendine odaklan. İleride yaptıklarından pişman olursun, ben böyle birisi için neden çabaladım ki diyeceksin. Biliyorum şu an kendine engel olamıyorsun ama biraz kafanı yor. Örneğin birşeyler yap. Mesela temizlik, kafa dağıtmak. Bilmiyorum ya da bu duyguyu yasa. Ama emin ol bir süre sonra geçiyor.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Tedavi olmalısın güzel kız. Bir kere kendine zarar vermekle bizi tehdit etmen bile korkunç. Eğer o adama dediysen bunu senden korkup kaçması çok doğal. Bana da saplantılı hissi olup kendini kesmekle tehdit edip, hatta kollarına kesici aletle adını yazan biri oldu. Savcılığa bile şikayet ettim , kurtulmak için her yolu denedim, çünkü çok korktum ondan. Ama o tedaviye başladı, şu an sağlık durumu duyduğuma göre iyiye gidiyor

0
    0 Yorumla
  • PiLLy_BheBek
    PiLLy_BheBek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl

Hiç haz etmiyorum şu takıntılı insanlardan.. zorla güzellik olmaz kardeşim yoluna bakacaksın

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Allah aşkına o seni engelliyor ve sen de ona koşuyorsun niye kendini bu kadar parlıyorsun iki paralık insanlar için kendine mahvetme lütfen boş ver hayatına bak kendi ayaklarını üzerinde dur ne kaybettiğini görsün ben böyle olunca gerçekten çok üzülüyorum değmez kardeşim değmez zaten sevse gelirdi demekki bu cabana rağmen gelmiyor da boş ver

0
    0 Yorumla
  • NickimOlsaNolurKi
    NickimOlsaNolurKi Takip Et
    Xper 1 Yaş: 33
    +1 yıl

Üzüldüm kendine zarar verecek kadar sevmişsin belkide ama kesin olan şey bağlanmışsın. Seni istemediğini söylemişse yapman gereken şey aslında pes etmek. Yinede şansını denemek istersen hayatını yaşa kendinin en iyi versiyonu ol. Ev adresini biliyorsan mektup yazabilirsin.

0
    2 Yorumla
    • Kedisever2607
      Kedisever2607
      +1 yıl

Adresini bilmiyorum keske bilsem evin önünde bekler konusurdum

Yorumla
    • NickimOlsaNolurKi
      NickimOlsaNolurKi
      +1 yıl

O halde yasını tut ama kendini bırakma

Yorumla
  • MrtBrs88
    MrtBrs88 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

Kendine gel ve seni istemeyene yazmak için kendini parçalamayı bırak emin ol hayatın sonu değil kendine vereceğin zarar da hiçbir şeyi değiştirmez

0
    0 Yorumla
  • Beroderler55
    Beroderler55 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

boş ver hayatina bak demek cok isterdim ama yasadigin durumu defalarca kez yasadim icindeki aciyi cok iyi anliyorum ama eger istemiyosa zorla da olmuyo maalesef bence arkadaslarinla daha fazla vakit gecir onunla ilgili ne varsa sil onu gormemeye calis uzak dur yani kafani dagiticak. bisiler yap bence zamanla iyi olursun

0
    0 Yorumla
  • Leyladerviş
    Leyladerviş Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    +1 yıl

Gözden uzak olunca gönülden de uzak oluyor bence onu hiç göremiyeceğin Bi yere git biraz zorlanırsın ama maximum 2 3 ay sonra sevginin azaldığını hissedersin ve sen vazgeçtiğinde bu sefer o seni sevmeye başlar kuralı budur böyle işlerin ama gerçekten kalben vazgeçmen lazım

0
    0 Yorumla
  • Menerimagliyor
    Menerimagliyor Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Senin durumundayim hatta bir ara şizofren oldum bu olanlar gerçek mi diye şimdi yeni yeni toparliyoum 2 senelik sevdiğim evlenmeyi düşündüğüm kadın beni her yerden engellemişti ve bir daha yazarsam mahkemelik etmekle tehdit ediyordu bende içim yana yana vazgeçtim vazgeçmek zorundasın öbür türlüsü hiç sağlıklı degilim

0
    1 Yorumla
    • Menerimagliyor
      Menerimagliyor
      +1 yıl

Değil*

Yorumla
  • Quafly
    Quafly Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı.

Ne yapacağım derken.. biraz gururlu davranıp, konusmayi istemeyen ve bunu engelleme yoluyla ifade eden birini yok saymakla baslayabilirsiniz..

0
    0 Yorumla
  • Melisanormst
    Melisanormst Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    +1 yıl

Bence ne zaman biseyleri zorlamazsan sana geri döner çünkü kadınlarda erkeklerde garanti gördüğü hicbirseyi istemez dönmezsede daha iyisi olacagi ifin olmuyordur fazla zorlaman ikimiz içinde sagliksiz bir insan seninle olacaksa eğer aylar yıllar gecsede bir araya geliyorsunuz bundan emin olabilirsinn🩷🩷

0
    0 Yorumla
  • XxBloomxX
    XxBloomxX Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Ah ah benim kadar aci cekmis birisi daha olamaz. hem sevgiliyken hem ayrildiktan sonra... geciyor emin ol. zamana birak. acini yasa ama gececegini bilerek yasa

0
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Kendi değerinizi hatırlamanız tavsiye ederim. Bir yerden sonrası bağımlılık sevgi değil. Kimsenin egosunu fazla şişirme derim.

0
    0 Yorumla
  • disneyprincess
    disneyprincess Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 88%
    +1 yıl

Arkadaşlarınla daha fazla vakit geçirmek iyi gelebilir, yine de sürekli aklındaysa psikolog desteği almayı düşünebilirsin

0
    0 Yorumla
  • Maşukaaa
    Maşukaaa Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Bu neyin inadıdir anlamıyorum seni engelleyecek dereceye geldiyse ne kadar bıkmış anlamak zor olmasa gerek... Önüne bakacaksın arkaya değil

0
    0 Yorumla
  • Sanal_Adam
    Sanal_Adam Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Telefon kulübesinden ara orayı engelleyemez

Engellese de başka telefon kulübesinden ararsın 😁

0
    0 Yorumla
  • sinemislal
    sinemislal Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 92%
    +1 yıl

Hiçbir şey yapmayacaksın. Evet , ciddiyim. Oturup hiçbir şey yapmadan zamanın geçmesini bekleyeceksin zamanla düzelecek ve unutacaksın

0
    0 Yorumla
  • Truthnews
    Truthnews Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 96%
    +1 yıl

Sacmalama seni istemeyene kopek olma, oylesi cok serefsiz toksik oluyor ama, kimse senden daha değerli olmamali

0
    0 Yorumla
  • Hatunsorruyor
    Hatunsorruyor Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 76%
    +1 yıl

Kendinizi nasıl bu konuma getiriyorsunuz hayret doğrusu tek tavsiyem hiç bir yerden yazma rahat bırak sal adamı belliki bıktırmıssın

0
    0 Yorumla
  • Pelin73748
    Pelin73748 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 90%
    +1 yıl

Seni istemeyen birini neden istiyorsun kendine saygın olsun sen kendine saygı duymazsan kimse sana saygı duymaz

0
    0 Yorumla
  • İsaCetnky
    İsaCetnky Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 606 cevap paylaştı.

Kendine saygı duymalısın, evet zor bir durum hepimiz aşk acısı çekmişizdir ama bazen olmazsa olmaz ne yazık ki

0
    0 Yorumla
  • cilgin_kartal
    cilgin_kartal Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 84%
    +1 yıl

Psikiyatriste git hemen, hacamat yaptır, Allaha sarıl namaz kıl, dua et.

0
    0 Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

uzaklaştırma kararı çıkartmadan uzak dur derim adamdan

0
    0 Yorumla
  • Yadelina
    Yadelina Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Gurur varsa biraz yazma arama ulaşma bence istemiyor demek ki zorlamaya gerek yok

0
    0 Yorumla
  • Sweetdreams1950
    Sweetdreams1950 Takip Et
    Master Yaş: 103 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

Yapıcak bir şey yok durumu kabul edip hayatına bak kapiş

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ya kanka kesin çok acı çekiyorsundur, takip ettiğin herkes erkek kim bilir kaç kere nude alışverişinde bulundun bi de gelmiş acı diyor

0
    1 Yorumla
    • Kedisever2607
      Kedisever2607
      +1 yıl

Bilmeden günahımı aldıgın icin tesekkür ederim o takip ettiklerim mesaj atılmadıgı icin ettim bilip bilmeden günaha girme bence

Yorumla
  • Nesli67_67
    Nesli67_67 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 55%
    +1 yıl

Olmuyorsa zorlama bazen akışına bırakmak gerekir yazma

0
    0 Yorumla
  • ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ
    ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Seni sevmeyen bir insanın kesimden gitme bir düşün niye yapıyor belki de bu yüzden olabilir mi

0
    1 Yorumla
    • ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ
      ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ
      +1 yıl

*peşinden

Yorumla
  • Britney1903
    Britney1903 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Arama , bir insan için kendine zarar vermeye değmez

0
    0 Yorumla
  • Hüseyin46050
    Hüseyin46050 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Seni istemeyen birinin peşinde koşmaktaki amacın ne?

0
    0 Yorumla
  • 06Kartaliçe1903
    06Kartaliçe1903 Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl

Kendinin farkına var ve kimsenin seni yıpratmasına izin verme. Başkalarından önce sen değer vermelisin kendine

0
    0 Yorumla
  • Elanazlaca
    Elanazlaca Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Canım bak bu erkek milletinin popon fazla kaldırmamak gerek ben zamanında benden ayrılmak isteyen birine yalvarmıştım ayrılmayalım sonrasında yalvarmayı bırakmıştım ve ayrılmıştık 2 buçuk ay sonra kendi isteğiyle geri döndü

0
    0 Yorumla
  • Isimyokfalan4
    Isimyokfalan4 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Aynı durumu yaşadom ama o beni ilk defa engelledi ve asl bi daha yazmadım onun içşn bittiyse beniö içimde bitti dedim kendime. Hala onda engelliyim ve artık benim içinde yok. Bidaha da asla ulaşıp yazmadım. Yazmam da. Bitti

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

İyi misinn konuşmak istersen dinlerim seni istediğin kadar

0
    1 Yorumla
    • andthatswhereifind
      andthatswhereifind
      +1 yıl

merhaba ben de aynı durumdayım bir yabancıyla konuşmak iyi gelecek sanırım konuşmak ister misin

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yazma nokta. Onun gözünde güçsüz aciz duruma düşüyorsun. Kendine saygın olsun

0
    0 Yorumla
  • cengizbeyyy
    cengizbeyyy Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

İstemiyorsa zorlama bacım. Zorla bile olsa birgün illa gider. Yoluna bak unut daha güzel insalarla karşılaş inşallah..

0
    0 Yorumla
  • Menstar
    Menstar Takip Et
    Xper 1 Yaş: 33
    +1 yıl

Onunla yüz yüze konuşabilme şansın var mı yani bir yerde yakalayıp konuşabileceğin?

0
    9 Yorumla
    • Kedisever2607
      Kedisever2607
      +1 yıl

Var ama ne tepki verir bilmiyorum kızabilir

Yorumla
    • nörüyonnnöriimm
      nörüyonnnöriimm
      +1 yıl

Canım Sakın yazma bırak giden gitsin cidden sen yıpranırsın önüne bak. Zararın neresinden dönsen kardır

Yorumla
    • Menstar
      Menstar
      +1 yıl

Düzgünce yanına gidip konuşacaksın. Kızarsa ya da bağırırsa kendi ayıbıdır. Sende öyle biriyle zaten birlikte olmak istemezsin. Ne yaşadınız bilmiyorum ama yüz yüze konuşmayı deneyebilirsin

Yorumla
    • Kedisever2607
      Kedisever2607
      +1 yıl

Kızar bagırır diye cesaret edemiyorum

Yorumla
    • Menstar
      Menstar
      +1 yıl

Başka şansın var mı?

Yorumla
    • Kedisever2607
      Kedisever2607
      +1 yıl

Yok farklı numaradan arasam sikayet eder

Yorumla
    • Menstar
      Menstar
      +1 yıl

Ne olduki bu kadar merak ettim

Yorumla
    • Kedisever2607
      Kedisever2607
      +1 yıl

Dm e gel anlataym tkp at

Yorumla
    • Menstar
      Menstar
      +1 yıl

Anlat bakalım takip ettim

Yorumla
  • Popov
    Popov Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

Istenmeyen biri olarak omurgali durmani tavsiye ederim.

0
    0 Yorumla
  • Qylinn
    Qylinn Takip Et
    Xper 3 Yaş: 58
    +1 yıl

Yav seni istemeyeni sende isteme valahi kullanır seni bak

0
    0 Yorumla
  • fikret3435
    fikret3435 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    +1 yıl

Seni istemeyeni sen de istemiyecen.
    Omurgalı olacan yani

0
    0 Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.

İstemeyen biri için ne bu ısrar

0
    0 Yorumla
  • Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl

Sen de onu istemeyeceksin, kendine saygın için.

0
    0 Yorumla
  • Kerem0506
    Kerem0506 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Başkası var demekki seni istemiyorsa

0
    0 Yorumla
  • OruçReisGeldi
    OruçReisGeldi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 121 , eic 99%
    +1 yıl

Niye bu kadar usteliyorsun

0
    0 Yorumla
  • Homelanderr
    Homelanderr Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Yaptığın ufaktan sapıklığa giriyor bu arada

0
    0 Yorumla
  • KnightsSword
    KnightsSword Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 81%
    +1 yıl

Olacağı yoksa zorlama

0
    0 Yorumla
  • ayşe_28
    ayşe_28 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Kendine zarar verince degisicek mi sanki

0
    0 Yorumla
  • Gkhn222
    Gkhn222 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı.

Seni kimsenin uzmesine izin verme

0
    0 Yorumla
  • Thefurkan2343
    Thefurkan2343 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 87%
    +1 yıl

Nedem uğraşıyorsun bu kadar başk erkek mi yok

0
    0 Yorumla
  • Bıktımmmmmm
    Bıktımmmmmm Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 683 cevap paylaştı.

Unutmak en doğrusu gibi.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nereden yazsam beni engelliyor ve istemiyor. Ne yapacağım, tavsiyesi olan var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Beni engelleyen birine nasıl yazabilirim? 2 cevap verildi
Yazmamam gerek ama yazıyorum ona, nasıl engellerim? 5 cevap verildi
Yazmıyor ve ben yazmamak için zor tutuyorum kendimi, ne yapacağım böyle? 12 cevap verildi
Yazmaması için ne yapabilirim? 17 cevap verildi
Yazmıyor ne yapmalıyım? 13 cevap verildi
Yazmıyor ne yapmalıyım? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizce el emeği bir eserin gerçek değeri harcanan zamana göre mi yoksa verilen emeğe göre mi ölçülmeli?
  • İsmail Kartal yeniden Fenerbahçe'de! Sizce İsmail Kartal Fenerbahçe'de başarılı olabilir mi?
  • İkna kabiliyetin yüksek mi?
  • Suçlu hissettiğiniz halde yapmaktan keyif aldığınız şey nedir?
  • Cipsle aranız nasıl, en son hangisinden yediniz?
  • Sen neyi asla yapmazsın?
  • Bir insana güvenmen ne kadar sürer?
  • Kendine bir soru soracak olsan bu ne olurdu?
  • İnsan nasıl bir varlıktır, eleştirel bir tanım yapar mısın?
  • Sadece zaman geçirmek için biriyle birlikte olur musunuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨