şöyle 2 yıllık bir iliskiden cikmis diyelim, aldatma vs yok, anlasamadigina karar vermis bir cift dusunelim.
kadin olarak dusunuyorum, oyle bir iliskiden ciksam ortalama 1 ay sadece aglarim. erkek ne yapar? sonraki gun tinder mi indirir?
şöyle 2 yıllık bir iliskiden cikmis diyelim, aldatma vs yok, anlasamadigina karar vermis bir cift dusunelim.
kadin olarak dusunuyorum, oyle bir iliskiden ciksam ortalama 1 ay sadece aglarim. erkek ne yapar? sonraki gun tinder mi indirir?
bu tamamen kişiden kişiye değişen bir duruumdur.
eğer erkek tinder meraklısıysa nunun için o kişiden ayrılmayı beklemez ilişkisi devam ederken bunu yapar.
eğerki çok sevdiği değer verdiği biriyse ayrıldığı kişi artık onu umutları kırılmış durgun ve üzgün halde bulursun ne kadar sürdüğü belirsizdir sadece o sürenin sonunda durumu kabullenip normal hayatının rutinine odaklanmaya çalışır.
1 ay gecmeden kız bulur onunla evlenir yas tutup ağlayacak hali yok hic bir zaman sevgili dddiginle zaten evlenmezsin evlensen de olmaz zaten iki gun sonra bosanmayla biter
Cevap
14Cevap
Kişiye göre değişir.
Eskiden olsa üzülürdüm kizlardan inanilmaz derecede sogudum yanlis anlasilmasin kalbim bu devrin dengi değil
muhafazakar biri misn?
Kestirmek zor her ekek farklı şey yapar gider 100 lük rakı devirir arkadaşlarıyla ya da gider unutmak için bwşka birini bulur hemen
Arkadaşların daha değerli değilmi arkadan kaçtım mı diyorsun Nankör. Yıllarca yanında dur. 5 fakılada sat. Bir bok değilsin bunu bil yeter
ne diyosun
Valla 7-8 yıl oldu, yalnızlığın tadını çıkarmaya devam ediyorum.
cut.
Seviyorsa bırakmaz pilini sevmemişse ilan koyar adaylar için
Erkek durgunlaşır uzun süre konuşmaz yemek yemez hiçbir şey yapmak istemez
Başka hobilere yönelir. Oyun, Futbol, Eğlence falan
içine kapanır, hayata küser.
Bıraktıysa başka kızla konusurum
Agalarla okey oynuyoz
erkeğe bağlı ama genelde yeni flört arayışı
Seks yapmak ister.
Gusül abdesti alır
Seks yapmak ister
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?