Dün akşam iki farklı adamla buluştum sonra ilkini eve gelir gelmez takipten çıkıp çıkardım
Hiç böyle denk gelen var mı 😅
Dün akşam iki farklı adamla buluştum sonra ilkini eve gelir gelmez takipten çıkıp çıkardım
Hiç böyle denk gelen var mı 😅
Denk getirmemek karakter meselesi biri ile bir yola adım atacaksam diğerleri bekleyecek sonucu seninkisi biraz ona da bakayım buna da bakayım sonra karar veririm olmuş ve ilkini beğenmeyip ikinci ile karar kılmışsın bir üçüncü olsa onuda görüp öyle karar verecek hangisi senin zevkine hitap ediyorsa ona karşılık verecektin ki bu üçüncü de olabilirdi. Bu sebeple sen karakterini belli etmiş oldun
Yok 2. yi De beğenmedim
Cevap
5Cevap
Bir günde 4 kişi ile çıktım. Hepsi birbirinden berbattı 🤦♂️😕
Oha
Öğün öğün 😅 neden
Zaten hepsine "1 saat vaktim var" diye baştan söylüyorum ki beğenmezsem sohbet uzamasın boşuna diye. Hepsi aynı güne denk geldi. Bilerek yaptığım bişey değildi aslında. Ben ayarlamadım yani, talep karşıdan gelince birbirine karışmayan bi plan yaptım. E zaten daha tanıma aşaması. Bence sorun değil. Zaten sonra hepsini engelledim 😂
Hele biri vardı çok fenaydı. Öğretim üyesiymiş. Benimle böyle parmağını sallaya sallaya konuşuyo, sanki öğrencisi var karşında. Benim gibi bir kadını dedi, taşıyabilecek misin dedi. Bastım kahkahayı 😂 Dedim kalk kalk işim gücüm var benim seninle uğraşamam 😂 G*tüm yaaaa ajajsjs
Ben gibi 😅
Hahahaha
ülke kızını tanıyın beyler
dürüst bi kız en azından
Aman ÇAPKIN BEYY ulke erkekleri çok normal zaten
ülke erkekği tambirororooosobuuçocuuğu zaten
Go girl işte kadın
Saçmalamayın iki cinsiyet icinde bu karaktersizliktir
@benkartalim sacmalama Ayten
Yok , senin gibi karakter erozyonuna uğramış birine henüz denk gelmedim
Birini zor buluyoruz bacım iki ne arar bizde
Kız nasıl nerden ayarladım taktik ver
Aman biri bir aydır yazıp duruyordu buluşalım diye diğeriyle en son 2 yıl önce görüşmüştük 😅
Aynı anda buluşsaydın kral
Diğeri sonradan çıktı işte tesadüf kfkfkgk
Sonradan çıkan iyi çıkmış anlaşılan 😂
Yok yaa onu tanıyordum 2 yıl önce bulusmustuk işte aynı geceye denk geldi 😅
İyi iki yıl sonra bi daha buluşursunuz bence müthiş bi ilişki 😂😂
Verin mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?