@Arda6750 arkşlar kasmayın relaxxx yaniiii kızlara da küsmeyin. Birisinin hayatımdaki yeri kesin olsa aşkı sevgiyi ilgiyi gerekli olarak tattırsa diğerine babay derim ama daha yerleri kesin değil yaaaniiii
Ben de abi nankörlük etti bana emin ol daha neler beterini yaşadım bu nasıl rezillik bir insanın nasıl midesi kaldırır hiç mi kendisine saygısı yok inan Kafam Stop ediyor valla abi verdiğim değerin 1 gr karşılığını göremediğim an postalayıp ait olduğu yere gönderirim Ayıp Be İnsafsız bunlar ondan sonra nasıl güveneceyik A gelde güven
@Arda6750 Yok valla troll değilim ahahaha😅😅 burada erkekler hep vurma vurdurma vb diyor ben de bi yandan soru sorarken ciddiyim bi yandan şakaya vurup teşekkür geçiyroum. d neyse hadi tahminler. d. d. d. d.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Risk mi bildiğin aynı anda iki kişinin de gönlünü yaparak kendini değersizleştirmektir.
Geçin bunları yaaa daha genciz
Hangisi değil nasıl vurur ne ile vurur?
Eskişehir'de olan olay hiç ders niteliğinde değil herhalde
Vay canına şu küçük zilliye de bakın iki herif birden tek günde hem de işte ben buna bir taşta iki kuş derim bol şans tatlım
Ne diyosun gizli bizim bir kişiyle tanışmaya buluşmaya gücümüz yok
Süslü zamanın varken anı yaşayacaksın yoksa olmuyor. Neden gücün yok kaldır poponu öyle hayat geçmez ayollll
Gaza geldim yarın üç kişiyle buluşurum teşekkürler gizli
Okuyunca Aklıma Bu Geldi :D
Bence ikisi ayni anda vurabilir dikkat et :))
Hayat seni oyuncak edeceğne sen hayati oyuncak et
Sende inşallah bir gün bundan daha beter olursun amin
Biz kızlara 1 günde küsmedik...
Kardeş eden bulur inan
Bster olsunlar da bu zamabçnda aşka olan inancım harbi yok gibi be Abi
Kardesim ben inan bu zihniyette olan birisi tarafından aldatıldım o yüzden kin nefret besliyorum
@Arda6750 arkşlar kasmayın relaxxx yaniiii kızlara da küsmeyin. Birisinin hayatımdaki yeri kesin olsa aşkı sevgiyi ilgiyi gerekli olarak tattırsa diğerine babay derim ama daha yerleri kesin değil yaaaniiii
Ben de abi nankörlük etti bana emin ol daha neler beterini yaşadım bu nasıl rezillik bir insanın nasıl midesi kaldırır hiç mi kendisine saygısı yok inan Kafam Stop ediyor valla abi verdiğim değerin 1 gr karşılığını göremediğim an postalayıp ait olduğu yere gönderirim Ayıp Be İnsafsız bunlar ondan sonra nasıl güveneceyik A gelde güven
2 sinide o zaman konuşma sana göre değilse Adi insan
Bende soru sahibine dediğim beter olsun 2 katını yaşasın dedim.
@Arda6750 kanka hayatımdaki yerleri kesin değil diyorum napayım ortada mı kalayım
Yaşasın abi ALLAH BELALARINI VERSİN Bu tarz düşünce insanların toplumun huzurunu kaçırdılar
Arda kanka oldun bak hemen 😂😂
Ya s. Git afedersin kızım açtırma ağzımı
@Arda6750 ağlama gebeş koyim de genleşşş
Bence bu harun abi sanirim😂
Bak vurdurma peşinde zaten 😂😂
Abi bana da öyle geldi Gay ya da trans bu troll gibi hahahhahhaaha
@Arda6750 Yok valla troll değilim ahahaha😅😅 burada erkekler hep vurma vurdurma vb diyor ben de bi yandan soru sorarken ciddiyim bi yandan şakaya vurup teşekkür geçiyroum. d neyse hadi tahminler. d. d. d. d.
Umarım aynı saatde -aynı yerde değildir. Bu risk değil grup olur
Karma diye bişey var bildin mi. bir gün hayatında çok kötü bir şey olacak ama asla bu yaptığın aklına gelmeyecek
Allah versin tak tak Arkanın önünde çalışıyorsun
Saol balım :D
Rica ederim ne demek Beline kuvvet
Senin gibi kadını evire çevire sevesim geliyor 💪
Yürü be kim tutar seni
k*şarlık yapacaksın yani
İyi book yiyecemişsin gibi birde burada yaz.
Ben ara ara yapıyorum
Biz kadınlara bir günde küsmedik falan filan
İyiymiş vurdurmakta bir seçim 😂💯🦁
Hangi kafayla yaşıyorsunuz ben şaşıyorum
Hadi hakkında 3lü olsun 😁
Üçlü olsun güçlü olsun
@miyavmiyavmiyavv 🤣🤣 üçlü ve güçlü
Uyu Necati artık.
Mcjskcepce
Tam bir şeysin. İyi bir insansın. :)
Woow bambaşka bir kasarlik 🤩
Seks mi yapacaksin ikisiyle