İnstada takipleştiğiniz ama hiç konuşmadığınız, tanışmadığınız biri, stori koyduğunuzda tatildeyken dahi genelde ilk görenlerden oluyor. İlgisi var mı sizce?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
eğer her hikaye attığında ilk görüyorsa evet vardır ama hani bu durum 2 kere falan olduysa öyle bir şey olacağını zannetmiyorum
sürekli ya 3-4-6 dk ya da 10-20 dk arası görüyor. çok nadir birkaç kez 2-3 saat sonra gördü.
Instagram çok sık kullanıyordur aynı şeyi bende yapıyorum ama bilerek değil yani böyle can sıkıntısından ana sayfayı yenileyip sonra rastgele hikayelere falan bakıyorum bir tane kızda senin gibi düşünüp bana yazmıştı büyük ihtimalle oda öyle gezinirken denk geliyordur veya bilerek böyle tamda fark ettirmemek için bekletip öyle bakıyordur
başka şeyler de var anlatsam yorumlar mısın
yani anlatabilirsin elimden geldiği kadar yorumlamaya çalışırım
teşekkür ederim. hepsini bi çırpıda anlatcam :)
4 aydır takipleştiğim biri var. instadan ekledi. Birkaç kez foto , stori beğendi. Arabada yağmuru çekip koymuştum. O da benim storiyi gördükten sonra arabada yağmuru çekip koymuştu. Tatile gittim. Normalde manzara fotoları da paylaşıyorum. Denizi çektim sürekli. Şelaleye yakın bi yere gitmiş. Karşıda baya uzakta şelale var. Karşı tarafta şelale manzarası mı şelale manzarasına karşı mı ne öyle bir şey yazmış.1 gün önce köpek fotosu paylaştım. Ertesi gün o da kedi fotosu paylaşmış. Geçen yıl tatilde çekildiği, benim de fotolarım arasında olan tatil pozuma benzeyen bi foto paylaşmış. Stori koyuyorum çok istisnadır benden sonra stori koymadığı.10 dk da falan görüyor genelde. O foto koymuştu storiye. ertesi günü ben koydum merak ettim acaba benden sonra yine foto koyacak mı diye. Sonra o koydu. Ertesi günü ben koydum. benim storiyi gördükten 1 saat sonra yine o foto koymuş. Sonra bi de ilk defa kitap storisi koymuştum. Edebi bir roman. Ertesi günü de o bir şairin sözünü paylaşmış. Bugüne kadar hiç böyle bir şey paylaşmamıştı. Sonra benim profilde storilerden öne çıkanlar kısmında deniz manzara fotosu falan var karışık. En son 1-2 gün önce ekleme yapmıştım. Onda da vardı öne çıkanlar ama manzara olanı en başa almış, ekleme yapmış. 2 gün önce kedi fotosu paylaşmıştım. Ertesi günü o da paylaşmış. Tatile gitti. Sürekli manzara videoları falan paylaştı. Eski tatillerinde deniz olan 1 video koymuş storiye. Geçenlerde tatilde çekildiğim fotoyu paylaşmıştım deniz manzaralı tepede. Aynı tarz şapkayla o da tepede foto paylaşmış.
2 gün önce, parkurcular var yüksek yerlerden atlıyorlar falan. Öyle yüksek köprü gibi ipince bi yerde yürüyen biri vardı o reelsi paylaşıp🫢 bunu koymuştum. Manzara fotosu falan da koyuyorum. Bugün balona binmiş “uçuşa” yazmış. Manzarayı çekmiş sürekli. 2-3 tanesinde kendisini koymuş.
Sonra bu tatile gitti ya. Tatilde fotoğraf paylaştı toplu storide. Yanlarında bir çift var. Bi de yanında bi kız. Ben biliyordum kız kardeşi olduğunu başka yerden stalklamıştım. Sonra ikisinin fotosunu paylaşıp abisinin gülü yazdı. Sonra bu foto paylaştı. Ben de beğendim. Sonra ben genelde dolunayda hep çekip koyuyordum. Ben storiye manzara reelsi koymuştum ama benimkinde dolunay yoktu. deniz vardı. 1 saat sonra bi tepede etrafı çekmiş , dolunayı çekmiş. Arkada da şarkı çalıyor. Şu kısmını çekmiş. Ben senin ne yarin ne de canın Ben senin ne sevdiğin ne baharın Belki umrunda değilim Ama sen benim sen benim nefesimsin. Bunu paylaşmış. Sonra ben de ertesi günü ağacın dibinden ağaç da görünüyor dolunayı çekip yabancı bi şarkı koydum sözsüz kısmını çektim.
Kendisi birileriyle takipleşiyor diye istek atan birini kabul ettim.4-5 saat sonra stori koymuş. Zakkumun müsaade senin şarkısı. Git ben zaten gidecekmişsin gibi sevdim falan diye. O da böyle bir yeşillik bir şeyin üzerinden çekmiş dolunayı.
Ben bu şarkıyı paylaşmıştım.
Aşk eski bir yalan
Ademle Havvadan kalan
Aşk eski bir yalan
Hayatıma dolan
Bir ses bir bakış bazen
O kalbime akan
Bir çiçek hatırlanan
Yılların ardından
O da şarkının çizgi koyduğum kısmı paylaşmış;
İnanmıyosun, öyle mi?
Her şey yalan dolan
Sevgim yalan, demek ben zırdeliyim
Durmadan, bıkmadan, mış gibi yapan
Gözünden kaçırdığın bi' şeyler var
Kendinden sakladığın o duygular
Yakalarsan eğer bana da haber ver
Seni sabırla bekleyen bi' adam var
-Sen bilmesen n'olur?
-Kaldırımlar biliyor
-Dizimde uyuttuğum
-Alev alev başın biliyor
-Sen o lâl dudaklarına
-Yalan söyletsen n'olur?
-Göğsünde kuş gibi çarpan
-Âşık kalbin biliyor
Geçen hafta tatile gittim. Tepeden denizi çekmiştim. O da gitmiş bi tepeden gölü çekmiş. Sonra bi de birkaç gün öncesinde zeki mürenin fotosunu paylaşmıştım. Canlı müzikte onun şarkısı çalıyordu. Onu çekmiş birkaç tane de alakasız bir şeyler çekmiş. bu hafta da o tatile gitti. tatildeyken de stori koyunca 10-15 dk içinde görüyor hemen. bugün foto koymuştum. benim fotoyu gördükten 1 saat sonra falan o da koymuş.
anladım yani büyük ihtimalle senden hoşlanıyor zaten yaptığı şeylerden belli hep sana göndermeler yapmış aynı şekilde sende ona hep göndermeler yapmışsın e madem bu kadar gönderme yapıyorsunuz yazsanız ya birbirinize böyle durmak yerine
O yazmadı hiç. Ben ondan bekliyorum. Benim yerimde olsaydın bunları üzerine alınır mıydın
o yazmadıysa sen yaz oda senden bekliyor belli ki yani evet senin yerinde olsaydım alınırdım tabi üstüme
Yani yazsa bitecek bu çile de 😂
evet 😂 işte sen yaz oda senden bekliyor belli ki sen yaz sen bitir şu çileyi 😂
O adamlığı ben yapmayayım ya😂
valla kanka ben sana söyliyim bunun yapacağı yok 😂 sen yapsan daha iyi
yeni bi mevzu var hazır mısın? :D
ben bu şarkıyı paylaşmıştım.
Yolumu bulabilmek için ihtiyacım var sana
Tüm zamanım boyunca
Sonra biliyorum iyi olacağım
Hiç ağlamayan bir çocuk gibi
Tüm kurallarının farkındayım
Ama biliyorsun ki koşacağım
Neresi olduğu önemli değil seni takip edeceğim
Beni gitmek zorunda bırakma yeter
Al beni, beni kollarına al
Kurtar beni
Tek ihtiyacım senin aşkın
hoşlandığım kişi de bunu paylaşmış;
Beni sar zaman, mekan değersiz
Ben seninsem geçer kaygım
Özleyen kalsın habersiz
Başkasından yok bir kaybım
Zaman, mekan değersiz
Ben seninsem geçer kaygım
Özleyen kalsın habersiz
Başkasından yok bir kaybım
gönderme mi sence?
yani gönderme gibi duruyor bence yaz sen artık buna
Bi de dün gece araba kullanırken koymuştum en son stori bugün ilk storisi arabada bu şarkıyla oldu :) o yazsın ya
kanka valla bak sen o yazsın ya dediğin sürece böyle devam eder bu hem bence yazabilirsin yani ne var ki bunda
Kafamı kurcalayan bir şey var. Sürekli takıldığı bi kızla bi oğlan var. 1-2 ay önce kızın doğum günüydü . Üçünün olduğu fotoyu paylaşıp kızı etiketleyip iyi ki doğdun iyi ki varsın kankilerin birtanesi yazmıştı. Sonra erkek arkadaşının doğum günüydü onda da çocukla ikisinin fotosunu paylaşıp kutladı falan neyse. 3-4 kere bunlarla foto paylaştı. Tatilde deniz storisine bu kız etiketlemiş bunu. Ama kimleri etiketlediği görünmüyor aşağıya kaydırıyosun ya. Diğer çocuk da var mı yanlarında ikisi mi gitti diye biraz kafam karıştı.
ikisi de gitmiş olabilir veya üçü beraber gitmiş olabilir bunu bilemeyiz yani ama bence öyle yakın bir arkadaşının olması sıkıntı olabilecek bir durum değil yani aralarındaki şey sadece arkadaşlıktan ibaretse zaten kardeş gibi oldukları için kardeş gibi anlaştıkları için o kadar yakınlardır başka bir sebebi yoktur
Beraberlerken de storilerime falan hemen baktı. Kızla bi durumları olsa storiye şarkı koyma gereksinimi olmazdı demi. Bi de kendisinin olduğu fotoyu paylaşmış.
yani evet kızla aralarında bir şey yok kafana takmana gerek yok bence dediğim gibi kardeş gibi çok yakın oldukları için denize falan beraber gidebilirler bunda bir problem yok yani normalde olsa problem ama kardeş gibi yakın olduktan sonra gerçekten aradaki samimiyet kardeş arasındaki samimiyet kadar fazla olunca normal böyle şeyler
Kızda gözü olsa kankim diye paylaşmazdı diye düşündüm
evet zaten birde öyle bir durum var haklısın bence sen kafana takma bunu git yaz çocuğa yani yazamıyorsan bile hikayesine falan bir emoji at o sana yazar dicem ama bu sefer oda emojiyle tepki verir 😂
buna gönderme olarak ne yapsam belki yazar :D
valla bilmiyorum ama bak şimdi aklıma geldi hakan pekerin bir şarkısı vardı geceleri uyumadan 2 mesaj at diye birde onu hikayeye koy bak belki o zaman yazar
ya da serdar ortaçın mesafe :D iki sohbet aralı bütün mesafemiz diyordu ya :D
evet oda olabilir :D
ya bi erkek dan dun yazar ya :D istemediklerin fukara sümüğü gibi yapışıyor istediğin yazmıyo. story atmaktan influencerlara döndüm
:D tabi ki de yazması gerekir ama demek ki utangaç ve çekingen biri o yüzden yazacak bir şey bulamıyor olabilir
Gökselden uzaktan şarkısı ahhahah öyle uzaktan uzaktan hiç konuşmadan nasıl da bağladın beniiii. Ama şarkıda toz ol derdim bitsin diyor hahahhah çocuğu bağlıcaz derken temelli iptal etmeyelim hhaahaahhaa
evet kanka o olmaz valla bağlicaz derken direk daha yolun başından tekme basmış oluruz aman öyle yapma 😂😂
kanka koydum stori :DD arabada yağmur yağıyordu. mustafa sandalın şarkısını koydum :D
Aman of eriyor kalbimin buzları, giderek dağıtıyor mevcut bulutları bu kısmını koydum
he iyi yaptın kanka :D :D inşallah artık yazıcak bekleyelim görelim
bakalım story koymuş ama 2 tane nargileyle çay var bi evde. yarın koyar mı bilmiyorum ya da yazar mı artık. anlamış mıdır sence?
bilmiyorum da aklı varsa anlamış olması lazım onu da artık anlamadıysa hiç bir şeyi anlamaz bu
peki kanki sen ne anladın bu sözden merak ettim :DDdd
Aman of eriyor kalbimin buzları, giderek dağıtıyor mevcut bulutları...
valla kanka şu an uykum o kadar fazla ki beynim çalışmıyor 😂
ama şöyle söyliyim ben olsaydım benden hoşlandığını düşünürdüm ve yazardım
Sosyal medyada ise iş, profiline bir göz gezdirmek lazım. Şu an için somut bir şey yok.
Kesin hikaye bildirimini açmış yüksek ihtimal ben üşenip bakmam mesela hoşlanmazsam
öyle bildirim mi geliyor
Var diye biliyorum
sürekli ya 3-4-6 dk ya da 10-20 dk arası görüyor. çok nadir birkaç kez 2-3 saat sonra gördü.
Bildirim açmamış o zaman sürekli instada dolaşan birisiyse normaldir şeye bak bi hikayeleri gören kısmını aç yukarıda mı aşağıda mı kalıyor o önemli
en üstte beğenenler çıkıyo ortalarda oluyor
başka şeyler de var anlatsam yorumlar mısın
Hemen beğenenlerin altında mı oluyor? Anlat bilgim varsa yardımcı olurum tabi
4 aydır takipleştiğim biri var. instadan ekledi. Birkaç kez foto , stori beğendi. Arabada yağmuru çekip koymuştum. O da benim storiyi gördükten sonra arabada yağmuru çekip koymuştu. Tatile gittim. Normalde manzara fotoları da paylaşıyorum. Denizi çektim sürekli. Şelaleye yakın bi yere gitmiş. Karşıda baya uzakta şelale var. Karşı tarafta şelale manzarası mı şelale manzarasına karşı mı ne öyle bir şey yazmış.1 gün önce köpek fotosu paylaştım. Ertesi gün o da kedi fotosu paylaşmış. Geçen yıl tatilde çekildiği, benim de fotolarım arasında olan tatil pozuma benzeyen bi foto paylaşmış. Stori koyuyorum çok istisnadır benden sonra stori koymadığı.10 dk da falan görüyor genelde. O foto koymuştu storiye. ertesi günü ben koydum merak ettim acaba benden sonra yine foto koyacak mı diye. Sonra o koydu. Ertesi günü ben koydum. benim storiyi gördükten 1 saat sonra yine o foto koymuş. Sonra bi de ilk defa kitap storisi koymuştum. Edebi bir roman. Ertesi günü de o bir şairin sözünü paylaşmış. Bugüne kadar hiç böyle bir şey paylaşmamıştı. Sonra benim profilde storilerden öne çıkanlar kısmında deniz manzara fotosu falan var karışık. En son 1-2 gün önce ekleme yapmıştım. Onda da vardı öne çıkanlar ama manzara olanı en başa almış, ekleme yapmış. 2 gün önce kedi fotosu paylaşmıştım. Ertesi günü o da paylaşmış. Tatile gitti. Sürekli manzara videoları falan paylaştı. Eski tatillerinde deniz olan 1 video koymuş storiye. Geçenlerde tatilde çekildiğim fotoyu paylaşmıştım deniz manzaralı tepede. Aynı tarz şapkayla o da tepede foto paylaşmış.
2 gün önce, parkurcular var yüksek yerlerden atlıyorlar falan. Öyle yüksek köprü gibi ipince bi yerde yürüyen biri vardı o reelsi paylaşıp🫢 bunu koymuştum. Manzara fotosu falan da koyuyorum. Bugün balona binmiş “uçuşa” yazmış. Manzarayı çekmiş sürekli. 2-3 tanesinde kendisini koymuş.
Sonra bu tatile gitti ya. Tatilde fotoğraf paylaştı toplu storide. Yanlarında bir çift var. Bi de yanında bi kız. Ben biliyordum kız kardeşi olduğunu başka yerden stalklamıştım. Sonra ikisinin fotosunu paylaşıp abisinin gülü yazdı. Sonra bu foto paylaştı. Ben de beğendim. Sonra ben genelde dolunayda hep çekip koyuyordum. Ben storiye manzara reelsi koymuştum ama benimkinde dolunay yoktu. deniz vardı. 1 saat sonra bi tepede etrafı çekmiş , dolunayı çekmiş. Arkada da şarkı çalıyor. Şu kısmını çekmiş. Ben senin ne yarin ne de canın Ben senin ne sevdiğin ne baharın Belki umrunda değilim Ama sen benim sen benim nefesimsin. Bunu paylaşmış. Sonra ben de ertesi günü ağacın dibinden ağaç da görünüyor dolunayı çekip yabancı bi şarkı koydum sözsüz kısmını çektim.
Kendisi birileriyle takipleşiyor diye istek atan birini kabul ettim.4-5 saat sonra stori koymuş. Zakkumun müsaade senin şarkısı. Git ben zaten gidecekmişsin gibi sevdim falan diye. O da böyle bir yeşillik bir şeyin üzerinden çekmiş dolunayı.
Ben bu şarkıyı paylaşmıştım.
Aşk eski bir yalan
Ademle Havvadan kalan
Aşk eski bir yalan
Hayatıma dolan
Bir ses bir bakış bazen
O kalbime akan
Bir çiçek hatırlanan
Yılların ardından
O da şarkının çizgi koyduğum kısmı paylaşmış;
İnanmıyosun, öyle mi?
Her şey yalan dolan
Sevgim yalan, demek ben zırdeliyim
Durmadan, bıkmadan, mış gibi yapan
Gözünden kaçırdığın bi' şeyler var
Kendinden sakladığın o duygular
Yakalarsan eğer bana da haber ver
Seni sabırla bekleyen bi' adam var
-Sen bilmesen n'olur?
-Kaldırımlar biliyor
-Dizimde uyuttuğum
-Alev alev başın biliyor
-Sen o lâl dudaklarına
-Yalan söyletsen n'olur?
-Göğsünde kuş gibi çarpan
-Âşık kalbin biliyor
Geçen hafta tatile gittim. Tepeden denizi çekmiştim. O da gitmiş bi tepeden gölü çekmiş. Sonra bi de birkaç gün öncesinde zeki mürenin fotosunu paylaşmıştım. Canlı müzikte onun şarkısı çalıyordu. Onu çekmiş birkaç tane de alakasız bir şeyler çekmiş. bu hafta da o tatile gitti. tatildeyken de stori koyunca 10-15 dk içinde görüyor hemen. bugün foto koymuştum. benim fotoyu gördükten 1 saat sonra falan o da koymuş.