Arkadaşlar önce linçlemeyin ve hakaret etmeyin benim şu an bir ilişkim var 1.5 seneyi aştık 2. Seneye doğru gidiyor her neyse sevgilimle biz sevgili olmadan 1 sene önce 4 senelik ilişkisi bitmiş son 1 senesinde mutlu değilmiş kız buna iğneliyici laflar sokuyormuş hep neyse ben bu kızın kim oldugunu öğrendiğim günden beri kızı sürekli stalklıyorum aşırı hemde kız burnunu felan yaptırmıs yani estetikli belli bendede hiç estetik yok burnum yüz hatlarım düzgün gerek duymadım o gerek duymuşki yaptırmış lafım yok ama sürekli o kız ile kendimi kıyaslıyorum o mesela özel bi üniversitede %50 burslu beden eğitim öğretmenliği okumuş okuduğu bölüm bana vaov geliyor besyo yani erkek arkadasımda besyo mezunu bende özel bi üniversitede paramedik okuyorum sürekli kendi bölümümü aşağıda görüyorum kendimi bölüm konusundada kıyaslıyorum tip olarakda kıyaslıyorum ben bunu nasıl yenicem ya kızın tipi eskisine nazaran öok çok iyi güzel yaptırmış estetiği eskiden biraz kötüymüş şimdi iyi olmuş ama bendede dediğim gibi estetik yok ama ne bileyim insan ister istemez üzülüyor kıyaslıyor basa nasıl cıkıcam hayatımı etkiledi bide eski sevgilim beni aldstmıstı aldattıgı kızda buna benziyo travma olustu resmen bende ikisinin ismide aynı bide kafayı yicem akkxaldkwşwğw
Neden sürekli kendimi kıyaslıyorum hastalık yemin ederim kurtulmanın yolu yok mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Allah için yardım edin desteğe çok ihtiyacım var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayatimizda cogu sorunu dakikalar icinde, saatlerce cozmeye calisiriz. Oysa oyle degildir, ciddi bir problem sizinkisi. Hemen hemen herkestede vardir, temelinde kiskanclik yatar. Kotu biri oldugunuzu soylemiyorum yanlis anlamayin, bunu iyiye yonlendirebilirsiniz. Sorunuzu ciddiye alip yardim etmek istedim..
Gecen izlemistim, hosuma gitti.
İyi seyirler.
https://www.youtube.com/embed/dnYWBQXnyVgTeşekkürler
Ama bölüm olarak felan bile kendimi kıyaslıyorum
Herkesin yolu kendine, okul basarisiyla hayat basarisi farkli seyler. Ayrica sevgilinin bolumu seninkinden cok iyi bile değil. Hadi diyelim TIP okusun, o sorun etmezse senlik bir durum olmaz.
Evet davul bile dengi dengine buna katilirim, ama bu dengi meselesi bence sadece egitimsel olarak değilde kulturel , aile yapilari, vs vs farkli değilse denksinizdir demektir..
En onemlisi kafalarin uyusmasi ve mutlu hissetmen.
Gerçekten bölümü benimkinden çok iyi değil mi o lisans ben önlisans ama:(
4 seneligi maharet olarak mi goruyorsun? Meslek lisesinde okudun sanirim. Arada zannettigin gibi fark yok. O 4 senelik diye senden daha mi zeki olacak
Bunlari kafana takma
Yani onun bölümü daha güzel olunca öyle düşündüm
Değerini bilen bu tür şeylere bulaşmaz. Kıyas varsa düşündürücü
Aslında erkek arkadaşım bana değer veriyor iliklerime kadar hissettiriyor ama kız cidden güzel
Bölümü felan cazip geliyor sanki imkansız bölümmüs gibi en kolay kazanılan bölümlerden biri ama işte ben malım
Zamnala geçwe piskolik
Geçmiyo 1 seneye yakındır var bu
Bende 10 senedir var 😂
Bölümü felan cazip geliyor sanki imkansız bölümmüs gibi en kolay kazanılan bölümlerden biri ama işte ben malım
Eski sevgilisiyle yatmışlar mı
Cevap versene
Yok
Peki sizin cinsel hayatınız nasıl
Aktif
İlkin bumu peki bakirelini bumu bozdu
Ve onun her istediğini yapıyormusun yatakta
Evet
Peki arkadan yapıyor musunuz
Ve yaşlar kaç
Yapmıyorum
Hic arkadan yapmadın mı
Yok ya
İstemedimi hic peki
ne soruyon sanane ya
Ona göre yorum yapacam
Söyledim yeter
Bunuda söyle bi
Bunun icin psikolaga danisabilirisn
Cok pahalı durumum yok
Kim okucak bunu kezzo
Of oku işte
Yasın kaç dlsşxpvk
21
Aman salla be üniversitede noluyo
Kız mezun oldu özel okulda öğretmenlik yapıyor zaten de ben daha okuyorum kız büyük benden
Ne okuyosun sen
Yazdım ya orada paramedik diye
Görmedim flslxoc ne kızıyon
Yani öyle
Hayat işte napcan reşs
Ne düşünüyorsun sence? Akıl vermiceksen neden yorum yapıyorsun neden sorunsoruyorsun
He