Neden sürekli kendimi kıyaslıyorum hastalık yemin ederim kurtulmanın yolu yok mu?

Arkadaşlar önce linçlemeyin ve hakaret etmeyin benim şu an bir ilişkim var 1.5 seneyi aştık 2. Seneye doğru gidiyor her neyse sevgilimle biz sevgili olmadan 1 sene önce 4 senelik ilişkisi bitmiş son 1 senesinde mutlu değilmiş kız buna iğneliyici laflar sokuyormuş hep neyse ben bu kızın kim oldugunu öğrendiğim günden beri kızı sürekli stalklıyorum aşırı hemde kız burnunu felan yaptırmıs yani estetikli belli bendede hiç estetik yok burnum yüz hatlarım düzgün gerek duymadım o gerek duymuşki yaptırmış lafım yok ama sürekli o kız ile kendimi kıyaslıyorum o mesela özel bi üniversitede %50 burslu beden eğitim öğretmenliği okumuş okuduğu bölüm bana vaov geliyor besyo yani erkek arkadasımda besyo mezunu bende özel bi üniversitede paramedik okuyorum sürekli kendi bölümümü aşağıda görüyorum kendimi bölüm konusundada kıyaslıyorum tip olarakda kıyaslıyorum ben bunu nasıl yenicem ya kızın tipi eskisine nazaran öok çok iyi güzel yaptırmış estetiği eskiden biraz kötüymüş şimdi iyi olmuş ama bendede dediğim gibi estetik yok ama ne bileyim insan ister istemez üzülüyor kıyaslıyor basa nasıl cıkıcam hayatımı etkiledi bide eski sevgilim beni aldstmıstı aldattıgı kızda buna benziyo travma olustu resmen bende ikisinin ismide aynı bide kafayı yicem akkxaldkwşwğw

Güncellemeler
+1 yıl
Allah için yardım edin desteğe çok ihtiyacım var
Neden sürekli kendimi kıyaslıyorum hastalık yemin ederim kurtulmanın yolu yok mu?