Ayrılma sebebine de bağlı ama zaten yolları ayırdıysan arandaki her şey bitmiştir bana göre tekrar etmenin anlamı yok.
Sen ne yaparsın bu durumda?
Sen ne yaparsın bu durumda?
Ben bir ilişkiyi kolay kolay bitirmem öyle sudan sebepler yüzünden ilişki bitiren tiplerdenim ilişkinin bitmesi için aşılması mümkün olmayan büyük sorunların olması lazım durum böyle olursa ilişkiyi bitiririm o yüzden benim için eskiler eskide kalır değil ikinci şansı vermek dönüp arkama bile bakmam.
Çalışıyorda ya ben bu ex muhabbetlerinden bıktım ama ya neden burdaki kız kullanıcların olayı ex muhabbetleri soruya geri dönersek sebep sorarım biraz düşünürüm ertesi gün buluşalım derim dinlerim biraz sonra düşünücem derim red eder beni ve benden nefret etsin umrumda değil
İlk defa bu tarz bi soru sordum başkalarının fikrini merak ettiğim için o da. kendi sıkıntım yok ve evet sürekli exime donsemmi cart curt sorusu atan arkadaşlar beni de sinir ediyor
Aşk varsa kabul ederim tabi ki sen sorduğuna göre böyle birşeyi aşık değilsin çok güçlü bir bağ yok aşık olabiliceğim birini beklerdim şimdi ki aşklar da sahte bir çoğu öylede olunca aman :P derdim
Ben aşkı bilmem yigen insan degen şeye o kadar anlam yuklemenin yersiz oldugunu bilirim
Aşkı yaşamayan bilmez zaten aşk aramasaydım her gece sürüsüne bereket derdim o tadı aldım ki yeterlidir
Geri dönemez ki :D engellerim her yerden.. beni bir kez kaybettiyse bir daha kazanamaz. affetmezdim.
Cevap
8Cevap
Fav ex’e kapılar açık. Gerisi yol alsın şu an b. k çukurundan kurtulmaya çalışıyor gibi bi halleri var 😅
benim cevabım bu videoyu yollamak olurdı
https://www.youtube.com/embed/rjob222ImmIsanırım güzel olurdu :D
Gerek bile yok zahmete bile girmesin herkes kendi yoluna ikinciye mahvetmeye gelirse izin vermem
Eski sevgili değil de eski flört yazsa sorun çıkarmam yani sonuçta onla denenmemis
Olmaz kabul etmem ayrılma nedeni ne olursa olsun bitmiştir artık
Eski eskide kalmalı..
kucak açarım hdjd
Geri dönmesine yardım ederim
Eskisi gibi olmaz
Avucunu yLa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?